+2 oy
404 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,899 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi

9 gün oldu araba aldık gorumcemlerin haberi var kaynanam mutlaka söylemiştir ama ikisi de hayırlı olsuna aramadilar arabamız yokken bı araba alamadiniz şöyle böyle konuşuyorlardi şimdi alınca hiç ses yok anlamadım. Dün kaynanama gelmiş görümcem arabayı da gördü kızını hatta kaputa oturtup resmini çekti kamera var ordan gördüm. Haberimiz yoktu diyemezler yani 

15 Cevaplar

+14 oy
önce (10,213 puan) tarafından

Araba alınca aranmak yada aramak gerektiğinide burda öğrendim aldık kimse aramadı alsalar bende aramam lafı geçerse yada arabanın yanında görünce kazasız belasız kullanın hayırlı olsun dersin o kadar 

önce (10,213 puan) tarafından

Hergün yeni bir bilgi bencede öyle Alaska biri arayıp hayırlı olsun dese benimi takip ediyor diye düşünürdüm ne yalan 

DP ❤️

önce (5,310 puan) tarafından

Hahahah bende bunu yazacaktım . Araba alıncada hayırlı olsun die aranıyor muş yeni öğrendim. Acaba fiyatıda önemlimi ki 1milyon üzeri olursa evede ziyarete geliniyordur belki 😁

önce (4,382 puan) tarafından

Okurken ben de şaşırdım biri yeni araba aldim derse hayirli olsun d3rim de araba almışsın diye aranır mi yav

önce (163,555 puan) tarafından

aaaa tek degilmisim bende

önce (855 puan) tarafından

yani gorunce denir hayirli olsun diye de ekstra aranmaz hayirli olsun diye:)

-Reklam-
+2 oy
önce (1,717 puan) tarafından

Aramazsa aramasın bosver 😎😎😎

Hayırlı olsun güle güle kullanin

+2 oy
önce (4,146 puan) tarafından

Kıskançlık neden olcak 😃 biz araba alınca resim atmıştım guruptan herkes hayırlı olsun demisti kıskanç aile zor

+2 oy
önce (164 puan) tarafından

Canım evleninceye kadar baba tarafını kötü bilirdim evlendim koca tarafımın şokuna uğradım nasıl bu kadar kötü olunabiliyor diye boşver umursama geldikleri zmn iğne gibi lafını hemen bi değdir yeter onlara 

+2 oy
önce (6,980 puan) tarafından

Yani deseler ne demeseler ne boş ver kafana takacak bir şey değil bizde aldığımız zaman kimse aramadı hiç umrunda olmadı olmazda zaten

+2 oy
önce (1,601 puan) tarafından

Hayırlı olsun. Büyük bir ihtimalle kıskandı. O yüzden sesiz kalıyorlar. 

önce (669 puan) tarafından
+1

Kız niye kıskansın iyice saçmaladınız 🤣 araba alınca hayırlı olsuna mı aranır ? O zaman ben komple hem annemleri hemde kaynanamlari sileyim saçmalığa bak 🤣

önce (1,899 puan) tarafından

Aranır neden aranmasın. Benim ailem hep aradı teyzem eniştem dedemler eşimin bilen arkadaşlari dayimlar falan. Arabayı islatalim demesini iyi biliyorlar ama ona ne demeli 

önce (669 puan) tarafından

Abartma güzelim iyice saçmaladınız artık ne diye arayacaklar. Araba alındı hayırlı olsun denilmesi diye böyle kinde beslenmez yani. Kin insanı cehenneme götürür. Kendine gelmelisin Dünya malı için bu kadar büyütmeye gerek yok hemde hiç gerek yok 

+2 oy
önce (1,620 puan) tarafından

Hayırlı olsun Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin 

Çok takılmayın böyle şeylere ya çokta lazım olmasın aramaları 

+2 oy
önce (677 puan) tarafından

Dünyada öyle dertler var ki, insanların öyle sıkıntıkarı var ki böyle sıkıntılarınızın olduğuna şükredin. Araba alındığında bile aranmanızı bekliyorsanız insanlardan beklentilerinizi bu kadar fazla tutmayın. Gerek yok. Hem size hem çevrenizdekilere yazık. 

+1 oy
önce (25,951 puan) tarafından

Kız ararlar mi bacım iyi misin sen ? Benimki de almış bugün hayırlı olsunu geçtim inşallah alamazsın hava atmak tek derdiniz dediler 🤣🤣🤣 eşim işi için alıyor arabayı da almışken borca girelim az iyisi olsun diyoruz sadece sanki kendileri oduyecek gibi davranıyor 

+1 oy
önce (3,629 puan) tarafından

Önce size hayırlı olsun konuyla ilgili yorumum yok

Rabbim bana da nasıp etsinn varsin kımse hayrlı olsn demesn cekemesin Aminnnnnn

+1 oy
önce (163,555 puan) tarafından

arasada aman bi araba aldik duydu aradi olucak ne gerek var her haltada aramaya iyi yapmislar gereksiz durumlar

+1 oy
önce (15,271 puan) tarafından

Araba aldık diye niye arasın ki insanlar anlamadım ben bunu

+1 oy
önce (1,668 puan) tarafından

Biz de kaç kere aldık sattık kimse de arayıp hayırlı olsun demedi. Deniliyor muydu? Yani gorumcemgil de kaç kere aldı ben de aramadım. Bilmiyorum çok mu ciddiye alıyorsunuz bu hayatı 😂

+1 oy
önce (1,970 puan) tarafından

Siz araba aldınız diye kimse sizi arayıp tebrik etmek hayırlı olsun demek zorunda değil ki .İlk defa buradan öğrendim valla.Bu kadar fesat olmayın bak hayat gerçekten zor olur he

+1 oy
önce (28,447 puan) tarafından

Demek yada aramak zorunda mı ?

Yorumlara gerçekten çok şaşırıyorum şuanda bu yorumları yazanlar gerçek insan mı gerçekten ben mi dünyada defilim siz mi dünyada yasamiyorsunuz anlamadım. İlk defa nasıl duyarsınız ev araba bı şey alan birini duyarsak görürsek kazasız kullanın hayırlı olsun ev araba almışsın deriz islatalim derler ya hani adettendir diye. Zorunda olsgundan değil zaten araba alin alın araçsız kaldınız kaç senedir demesini akıl vermesini iyi biliyorlardı 

önce (28,447 puan) tarafından

Hakaretvari konuşma evet insanız evet denilmesi gerekiyor ama demek zorunlu değil demek istemiyosa dememiş bunumu takıcaksın cidden kafaya 

Hakaret etmedim sanki yapay zekayla konuşuyor herkes karşımda takacagimdan değil tabi ki. Ama burda da herkes ilk defa duymus şaşırdım ona ayrı. Bize sürekli arabasizligimi yüzümüze vuruyorlardi bı alamadiniz diye kendilerinde vardı. Benim akrabalarim aradı etti hep. Başımıza vururken çeneleri durmadı varken ne oldu yani 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 143 göst.
12 Eylül 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (1,391 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 188 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 1,138 göst.
0 oy
4 cevap 303 göst.

Kategoriler