Gidip belediyeden çocuk bezı yardımı alabılır mıyım bu tarz yardım eden kurum varmı erzak yardımı aldım bı kaç kere daha verılmedı market kartı günü yardım eden kurum var mı oğlum 11 aylık kuzum 3 buçuk yaş gıdaya ıhtıyacımız var yedırcek bısey bulamıyorum market kartları nasıl oluyor bilen varmı
Canım beni yanlış anlama ama 7 aydır aynı postları açıyorsun , 7 aydır İstanbul gibi bir yerde eşin nasıl düzgün iş bulamaz? Fabrikalar deli gibi eleman arıyor . Madem eşin düzgün işte çalışmayacak eşine söyle çocuklara o baksın sen çalış . Yardım ala ala nereye kadar gidecek bu böyle ?
Çok doğru söylüyorsun evet alıştı diye düşünüyorum ben çünkü bı gün ıdare etsem o rahatlıyor aılem bı yere kadar el atıyor hep olmuyor icra ıs yerıne gıdıyor maas kesıntısı olarak ıs yerleri sureklı bunu problem görüyor açıkçası toparlamak ona kalmış ama çok gayret yok ben çok yoruldum artık çocuklarım var ve kucukler
Canım benim kocan seni böyle kandırıyor. İcra iş yerine gitmiyor. İş yerine bildirim yapıyorlar bu elemanın maaşı kesilecek diye onlarda avukatlara 4/1 icrasını ayarlıyorlar sisteme . Maaşın tamamını yaptırıyorlar ama icra dairesi maaşın 4/1ine icra koyuyor. Yani iş yerine hiç bir zararı problemi olmuyor asla.
Böyle bırını çalıştırmak istemiyorlar genelde ben bı patronu ıle görüştüm kendileri çocuklarım olduğu için destek vermek istemişler di konuşmustuk sürekli bı ıcradan kâğıt geliyor diye bende borçları var demıstım 2 3 ay çalıştırıp çıkarıldı
Güvenmiyorlar demekki icra ile işi olan kişiye ondan çıkarıyorlar
Büyük ihtimalle güven kırıcı olduğundan çıkarıyorlar
Canım kaymakamlığa git orda kart veriliyor diye biliyorum.
Bana erzak yardımı yapıldı çok oldu ama bırde kurbanda et yardımı verıldı süt yardımı alıyorum kaymakamlık erzak gonderdı kart olsa güzel olurdu
Bizim köyde kart vermiş bir kaç kişiye orda duydum sor istersen
Tekrar bı görüşeyim Sağolun
Rica ederim inşallah verirler
Eşin ne iş yapıyor . Hangi il de oturuyorsun
Kahvehane de temızlık çaycı haftalık verıyorlar düzgün güzel işi yok aldığı kira fatura ancak evde erzağa çocukların ihtiyaçlarına yetmiyor ben temızlık işine bakıyorum gidiyorum Allah ne verirse İsranbuldayım
Çok üzgünüm ama dünkü yazdıgınız blog kapanmıştı kapandıktan hemen sonra nickinizi değiştirip başka blog yazdıgınız için size inanasım gelmiyor
Ben ısım degısmedım ki bebek bakımı sayfasına da açtığım post var sizin yanlışınız var zaten benim kendımı bırıne ınandırma gayretım yok ki ısmım de aynı gunah niye alıyorsunuz Rabbım sahıt ben kula neden kendımı ınandırayım niye ıhtıyac duyayım dedıgım gibi isim değişikliği yapmadım ben postlarım da sayfamda duruyor kapandı eşyalarım var satmak için yazmıştım yasak dendı özelden yazarsanız ben herseyı bızzat gosterırım ama bu dedıgınız çok kırıcı yanı durduk yere gunah alıyorsunuz Rabbım hiç bır zaman dusurmesın ben kimseden bısey beklemıyorum kendı rızkımın peşine düşüyorum elimden geleni yapayorum ben size bana güvenin diye caba sarf etmıyorum beklentım yok ıstegım yok
Rica ediyorum lütfen bunu yapmayın dünkü blogunuza üzülüp size yardım etmek için yazacakken direkt mesaj yazmak için profilinize girdim o sıra telefonum çaldı biraz uzun sürdü konuşmam sonra size yazacağım mesaj bölümü açıkken kullanıcı bulunamamıştır uyarısı geldi sonra blogunuzu arayıp buldum nickiniz aynı değildi rica ederim insanları saf yerine koyup kandırmayın yaptıgınız çok ayıp
Ama ben gerçekten isim degıstırmedım neden degısıcem onu anlamadım ki gerçekten de degısmedım ben kimseden bısey beklemıyorum ki ınsanları saf yerıne koyayım sozlerınıze lütfen secıp soyleyın büyük bı gunaha gırıyorsunuz dünden beri benim kullanıcı adım aynı bana dün kıyafet yazanlar da oldu onlar neden böyle bısey demıyor sız böyle söylüyorsunuz gunah alıyorsunuz ben sadece size bunu söylüyorum Herseyım ortadır ınanmayan arar görüntülü çocuklarımı evımı dolabımı eşyalarımı gosterırım borçlarımı gosterırım eğer ben kandırıyorsam üstüne basarak söylüyorum ki ben kimseden bısey beklemiyorum bunu bılın çocuklarım var neden buna ıhtıyac duyayım da yalan konuşayım herseyım ortada Allah görüyor ne kolay konusuyorsunuz
Çok ayıp
Canım yanlış hatırlıyor olabilir misin ismini . Dün bende puset postuna girip önceki postları okudum isim yine aynıydı Selma yazıyordu
Zaten önceki açtığı postlar duruyor
İsim değiştirmek ona bir fayda sağlamaz
Kıyafet bloguydu oğlumun 2 büyük hurç dolusu kıyafeti vardı onları vermek istedim 2 haftaya Türkiyeye geliyorum 1 saat içinde nicki değişti nick değişince bloglar silinmiyor yine aynı kalıyor ama nickinin aynı olmadıgına çok eminim çok kızmıştım ama değiştirmeden önceki nicki neydi maalesef unuttum
Gerçekten ben kötü oldum dedıgı şey çok kırıcı yemin ederim ki degısmedım ınandırmak gayretım yok zaten dünden berı ismim aynı dedıgınız gıbı sandığı bırı olsam ne faydası olacaktı dünden berı adım Selma degısmedım yemin ederim beklentım yok bısey de rıca etmedim kandırmak nedır ki onu anlamadım ben eşyaları elden vercem zaten neyı nasıl kandırıcam ne demeye getiriyor anlamıyorum ama beni bu durumumdayken gunahımı aldı
Buyurun gelin bakın yerim adresim var herseyım ortada çocuklarım var korkarım yalan zıyandan hem zaten profılımde duruyor sorularım postlarım kapandı ama yemin ederim ki degısmedım Allah şahit ben nasıl kulu kandırayım
Bu arkadaşın adı gerçekten Selma bu konuda yalan söylemiyor sanırım karıştırdın canım @Soslu tavuk
Gerçekten karıştırmış olabilir miyim şuan şüpheye düştüm eğer gerçekten hatalıysam sizden özür dilemek istiyorum
Estagfurullah olabılır özür dılemeyın ufak bir yanlış anlaşılma oldu işte
İstanbulda mısınız?
Evet İstanbuldayım
1,477,325 soru
24,181,794 cevap
336,354 kullanıcı