Gidip belediyeden çocuk bezı yardımı alabılır mıyım bu tarz yardım eden kurum varmı erzak yardımı aldım bı kaç kere daha verılmedı market kartı günü yardım eden kurum var mı oğlum 11 aylık kuzum 3 buçuk yaş gıdaya ıhtıyacımız var yedırcek bısey bulamıyorum market kartları nasıl oluyor bilen varmı
Canım beni yanlış anlama ama 7 aydır aynı postları açıyorsun , 7 aydır İstanbul gibi bir yerde eşin nasıl düzgün iş bulamaz? Fabrikalar deli gibi eleman arıyor . Madem eşin düzgün işte çalışmayacak eşine söyle çocuklara o baksın sen çalış . Yardım ala ala nereye kadar gidecek bu böyle ?
Ben yardımı kimseden beklemiyorum ki çok şükür kendi yağımda kavrulmaya çalışıyorum yinede beledıye muhtar bunlardanda ek yardım istiyorum Istanbul gıbı yerde çok iş girdi çıktı yaptı çünkü icra gitti sureklı maaşına güzel iş bulsa da çıkarıldı sürekli odeyemedıgı borçlar yüzünden
Nereye borcu var bankamı . Yada kumar felan mı oynuyor.
Allah yardımcın olsun. Belediye valilik ye bi yere kadar yardım eder . Eşinin kendini toplaması lazım. Seninde çocukların var devamlı işte zor çalışırsın küçükler miş
Banka taksit hat borçları evet erzak aldım işte bı kaç sefer kart verılıyor ama nasıl alınır bılmıyorum ben ek olarak gıdıyprum zaten o işe herxaman olmuyor
İcra yüzünden iş yerinden çıkarılamaz. İcrada sadece 4/1 kesilir , icra dosyaları sırayla kesilir maaşın tamamı gitmez . Kusura bakmayın ama eşin 5 para etmez insan. Borçtan kaçan insana ben adam demem. Evde 2 çocuk var ama sen kalk borçtan kaçıp kahvenin haram parasını ye sonra doğrulmayı bekle. Sen neden çabalıyorsun? Getireceksin çocukları yedireceksin diyeceksin bu kadar basit. Sen böyle yapmaya devam ettikçe o daha fazla keyfine düşkün olacak ve bu ömrünüz boyunca devam edecek
Çok doğru söylüyorsun evet alıştı diye düşünüyorum ben çünkü bı gün ıdare etsem o rahatlıyor aılem bı yere kadar el atıyor hep olmuyor icra ıs yerıne gıdıyor maas kesıntısı olarak ıs yerleri sureklı bunu problem görüyor açıkçası toparlamak ona kalmış ama çok gayret yok ben çok yoruldum artık çocuklarım var ve kucukler
Canım benim kocan seni böyle kandırıyor. İcra iş yerine gitmiyor. İş yerine bildirim yapıyorlar bu elemanın maaşı kesilecek diye onlarda avukatlara 4/1 icrasını ayarlıyorlar sisteme . Maaşın tamamını yaptırıyorlar ama icra dairesi maaşın 4/1ine icra koyuyor. Yani iş yerine hiç bir zararı problemi olmuyor asla.
Böyle bırını çalıştırmak istemiyorlar genelde ben bı patronu ıle görüştüm kendileri çocuklarım olduğu için destek vermek istemişler di konuşmustuk sürekli bı ıcradan kâğıt geliyor diye bende borçları var demıstım 2 3 ay çalıştırıp çıkarıldı
Güvenmiyorlar demekki icra ile işi olan kişiye ondan çıkarıyorlar
Büyük ihtimalle güven kırıcı olduğundan çıkarıyorlar
Canım kaymakamlığa git orda kart veriliyor diye biliyorum.
Bana erzak yardımı yapıldı çok oldu ama bırde kurbanda et yardımı verıldı süt yardımı alıyorum kaymakamlık erzak gonderdı kart olsa güzel olurdu
Bizim köyde kart vermiş bir kaç kişiye orda duydum sor istersen
Tekrar bı görüşeyim Sağolun
Rica ederim inşallah verirler
Eşin ne iş yapıyor . Hangi il de oturuyorsun
Kahvehane de temızlık çaycı haftalık verıyorlar düzgün güzel işi yok aldığı kira fatura ancak evde erzağa çocukların ihtiyaçlarına yetmiyor ben temızlık işine bakıyorum gidiyorum Allah ne verirse İsranbuldayım
Çok üzgünüm ama dünkü yazdıgınız blog kapanmıştı kapandıktan hemen sonra nickinizi değiştirip başka blog yazdıgınız için size inanasım gelmiyor
Bu arkadaşın adı gerçekten Selma bu konuda yalan söylemiyor sanırım karıştırdın canım @Soslu tavuk
Gerçekten karıştırmış olabilir miyim şuan şüpheye düştüm eğer gerçekten hatalıysam sizden özür dilemek istiyorum
Estagfurullah olabılır özür dılemeyın ufak bir yanlış anlaşılma oldu işte
İstanbulda mısınız?
Evet İstanbuldayım
1,477,326 soru
24,181,817 cevap
336,355 kullanıcı