Sizler.napiyorsunuz
Ve yine ben ve yine diyet
Pcos tanısı koyuldu onun için zor kilo veriyormuşum:((
Valla biz yeni kahvaltı yapıyoruz günaydın 😂
Günaydın afiyet olsun biraz mutsuzum oğlumun dişleri daha çekilecek
Kardesime de pcos tanisi koyuldu hamile kalamıyor ve o da kilolu kilo veremiyor Allah yardımcın olsun biraz azim gerek
EEn son Idelaime geldiğimde cok güzel kilo veriyordum
Smdi tekrar cok denedim veremeyince gittim pcos dedi
Hamilelik için bilmiyorum denemediğim için ama kilo vermem lazım.ozellikle kendim için
Kaç yaşında oglun geçmiş olsun
Sağol canım 6 yaşında
Irade, istikrar sabir ile vereceğine inanıyorum
Afiyet olsunnnn bir yanım kalk güzel bir temizlik yap diyor bir yanım git yat diyor
Bir yanımda evden iş yapıyorum otur onlardan yap diyor
Bir yanımda yerinden kalkma diyor 😄😄😄😄
Geçmiş olsun kolay gelsin
mugecciiiimi bekliorum
benimde utu mutu var yerlescek camasirlar var . ev silinecek supuruldu ama bi sporu aradan vikarayom dedim 1 saat kadar sonra islere devam
Yeni bir kahve aldim bir akraba bunları 7 kilo vermiş sjsj
dene bakalim ilk on gunde anlasilir etkisi varsa bi numarasi haber ver bende alim bakm
Dilanin kahvesi mi
Günaydınlar afiyet olsun bende bebeğimi doyurdum şimdi biseyler yiyip ettafi toplayıp hastaneye gidicem
4 aydır alamadığım randovuyu aldım oğlumun eeg sonucun gostericem hayırlı haberlerle dönerim inşallah
Yeni uyandım kahve koydum makarna suyu koydum bugün beslenmemiz o acaba bugün hangi yolu kapattılar diye güzergah belirliyorum
Afiyet olsun canım ❤️🦋
Günaydın canım, bende kilo almak isteyenlerdenim😄
Günaydın canım afiyet olsun. Benimde işler yeni bitti duş aldım oturdum 12 ye kadar rahatim dinlenirim benim kız okuldan çıkana kadar. Aslında gidip fotoğraf çekmem lazımdı ehliyet için ama işler bitmedi bugün yarına kaldı artık 🙇🏻
Günaydın afiyet olsun bende vericem inşallah başlıyorum diyete bacaklarım bazen aldı başını gitti kendimi sımo güreşçileri gibi hissediyorum 6 kilo fazlam var hepsi alt bölgede inşallah veririz
Bnde öyle hissediyorum vlla
Hadi bol eksilerin olsun
Tedavisine başladın mı?
Daha gitmedim ama tedavisi ne acaba bilmiyorum
Başım çatlıyor ya
Ne işi yapıyorsun esmacim evden
Bende dün bitirdim gönderdim
Olta yapıyorum uzun zaman oldu yapmıyordum geri başladım kış gelince
Neyi gönderdin kiz
Geçmiş olsun
İş yapıyorum bende evden
Ne oltası kız
Günaydın afiyet olsun canım 🤗 valla 1 hafta sadece abur cuburu keserek 1.6 kilo verdim 900 gramı yağdan. bu hafta da porsiyon azaltmaya başladım inşallah böyle böyle gider. bi de yürüyüş yapacağım tabi
Çok iyi vermissin
Afiyet olsun ❤️ bendede pko var berbat bişey kilo verimin yavaş alman çok hızlı bunun için diyetisyene gideceğim doğumdan sonra
Bu saatlerde kahve içmeyi nasıl başarıyorsunuz maşallah vallahi gerçi erken kalkan yol alır diye boşa dememişler. Benim bebeler 9bucukta uyandılar. Kahvaltı yaptık birazdan oğlumu okul için hazırlayacağım sonra kızı uyutup ders çalışacağım. Afiyet olsun 😊
Ayın 1 inden beri diyetteyim açım acccc ❤️
1,493,315 soru
24,399,526 cevap
350,006 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın