0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (489 puan) tarafından

image

kahve bittikten sonra aklıma geldi ama canim sıkıldı oğlanı kreşe bıraktım yeni bir diyet seruvenini bugün başlatmış oldum inşallah kazasız belasizzzz veririm 😃

Sizler.napiyorsunuz 

Ve yine ben ve yine diyet 

Pcos tanısı koyuldu onun için zor kilo veriyormuşum:((

15 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Valla biz yeni kahvaltı yapıyoruz günaydın 😂

-Reklam-
+1 oy
(217 puan) tarafından

Günaydın afiyet olsun  biraz mutsuzum oğlumun dişleri daha çekilecek 

Kardesime de pcos tanisi koyuldu hamile kalamıyor ve o da kilolu kilo veremiyor Allah yardımcın olsun biraz azim gerek

(489 puan) tarafından

EEn son Idelaime geldiğimde cok güzel kilo veriyordum 

Smdi tekrar cok denedim veremeyince gittim pcos dedi 

Hamilelik için bilmiyorum denemediğim için ama kilo vermem lazım.ozellikle kendim için 

Kaç yaşında oglun geçmiş olsun 

(217 puan) tarafından

Sağol canım 6 yaşında 

Irade, istikrar sabir ile vereceğine inanıyorum 

+1 oy
(3,668 puan) tarafından

image

Günaydınnnn  kahvemi sabah içtim 7de   kızı sabah okula bıraktım geldim    bulaşıkları yıkadım oğlanı uyuttum  uyandı ona kahvaltı yaptırdım onun bulaşıklarıni  yikicam   çamaşır var katlancak onları birazdan katlarim      sonra hastaneye gidicem öğlen   afiyet olsun  
(489 puan) tarafından

Afiyet olsunnnn bir yanım kalk güzel bir temizlik yap diyor bir yanım git yat diyor 

Bir yanımda evden iş yapıyorum otur onlardan yap diyor 

Bir yanımda yerinden kalkma diyor 😄😄😄😄

Geçmiş olsun kolay gelsin

+1 oy
(2,232 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

mugecciiiimi bekliorum

(2,232 puan) tarafından

benimde utu mutu var yerlescek camasirlar var . ev silinecek supuruldu ama bi sporu aradan vikarayom dedim 1 saat kadar sonra islere devam

(489 puan) tarafından

Yeni bir kahve aldim bir akraba bunları 7 kilo vermiş sjsj

(489 puan) tarafından

image

bunları aldim
(2,232 puan) tarafından

dene bakalim ilk on gunde anlasilir  etkisi varsa bi numarasi haber ver bende alim bakm

(7,408 puan) tarafından

Dilanin kahvesi mi 

+1 oy
(1,332 puan) tarafından

Günaydınlar afiyet olsun bende  bebeğimi doyurdum şimdi biseyler yiyip ettafi toplayıp hastaneye gidicem 

4 aydır alamadığım randovuyu aldım oğlumun eeg sonucun gostericem hayırlı haberlerle dönerim inşallah 

+1 oy
(11,074 puan) tarafından

Yeni uyandım kahve koydum makarna suyu koydum bugün beslenmemiz o acaba bugün hangi yolu kapattılar diye güzergah belirliyorum

Afiyet olsun canım ❤️🦋 

+1 oy
(13 puan) tarafından

Günaydın canım, bende kilo almak isteyenlerdenim😄

image

+1 oy
(7,732 puan) tarafından

Günaydın canım afiyet olsun. Benimde işler yeni bitti duş aldım oturdum 12 ye kadar rahatim dinlenirim benim kız okuldan çıkana kadar. Aslında gidip fotoğraf çekmem lazımdı ehliyet için ama işler bitmedi bugün yarına kaldı artık 🙇🏻

+1 oy
(7,918 puan) tarafından

Günaydın afiyet olsun bende vericem inşallah başlıyorum diyete bacaklarım bazen aldı başını gitti kendimi sımo güreşçileri gibi hissediyorum 6 kilo fazlam var hepsi alt bölgede inşallah veririz 

(489 puan) tarafından

Bnde öyle hissediyorum vlla 

+1 oy
(2,276 puan) tarafından

Hadi bol eksilerin olsun 

Tedavisine başladın mı?

image

Bendeki rahatlık kimsede yok saat 11 nerdeyse hala oturuyorum 
(489 puan) tarafından

Daha gitmedim ama tedavisi ne acaba bilmiyorum 

+1 oy
(11,460 puan) tarafından

Başım çatlıyor ya 

Ne işi yapıyorsun esmacim evden 

Bende dün bitirdim gönderdim 

(489 puan) tarafından

Olta yapıyorum  uzun zaman oldu yapmıyordum geri başladım kış gelince 

Neyi gönderdin kiz

Geçmiş olsun

(11,460 puan) tarafından

İş yapıyorum bende evden 

Ne oltası kız 

0 oy
(9,022 puan) tarafından

Günaydın afiyet olsun canım 🤗 valla 1 hafta sadece abur cuburu keserek 1.6 kilo verdim 900 gramı yağdan. bu hafta da porsiyon azaltmaya başladım inşallah böyle böyle gider. bi de yürüyüş yapacağım tabi

(489 puan) tarafından

Çok iyi vermissin

0 oy
(34,906 puan) tarafından

Afiyet olsun ❤️ bendede pko var berbat bişey kilo verimin yavaş alman çok hızlı bunun için diyetisyene gideceğim doğumdan sonra 

0 oy
(3,656 puan) tarafından

Bu saatlerde kahve içmeyi nasıl başarıyorsunuz maşallah vallahi gerçi erken kalkan yol alır diye boşa dememişler. Benim bebeler 9bucukta uyandılar. Kahvaltı yaptık birazdan oğlumu okul için hazırlayacağım sonra kızı uyutup ders çalışacağım. Afiyet olsun 😊

0 oy
(4,771 puan) tarafından

Ayın 1 inden beri diyetteyim açım acccc ❤️

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,315 soru

24,399,526 cevap

350,006 kullanıcı

...