2 ay önce 2. Bebeğimi sezeryan ile kucagima aldim ve sezeryan sırasında Tüp baglatma islemide oldum tüplügasyon diye geçiyor ama hala cok korkuyorum eşim baglattim icin cok rahat davraniyor bende extradan da korunmak istiyorum ama reddediyor hamile falan kalmam degilmi ya .
Valla yengem bağlı halde kaldı 5 numaraya sen yinede çok rahat davranma
drme bacii . bende saldim cayira kevlam katita seklinde gidiyorim 3 bucuk yildir
Oldumu oluyor canan yinede + önlem alın
kalmazsın canım
İnsallah
Kalma ihtimali çok çok çok çok çok düşük bir ihtimal. Yapan tadınıdıklarım var ve korunma yok.
Biliyorum o ihtimal gelirde beni bulur diye korkuyorum
Baglatipta hamile kalanları duydum 😏😏
Bende duydum korku sarıyor o yüzden
Ay burda bardı bağlı halde 3. Ye hamile kalan
Benim annem 24 sene önce bağlantı tüplerini hiç kardeşimiz olmadı bi kere düşük yaşadı ama yaşın çok gençse yinede dikkat etmekte fayda var canım yumurtalıkların hala kaliteli ise döllenebilir çok düşük ihtimal tabi ama illa başına gelen vardır
26 yaşımdayim korkuyorum valla ben dikkat etmek istiyorum ama eşim iste bagladik diye umursamıyor
26 yaşında nasıl bağlamışlar normalde yapılmıyor diye biliyorum yayın çok küçük benim yengem 27 yaşında 3.yü doğurdu doktora bağlamasını söyledi kabul etmediler yaşın küçük diye
Kaç yaşında bağlıyorlar
Özel de bağladım ben yoksa devletde 40 yaş falan
Siz kaç yaşındasınız
Maalesef yüzde yüz değil ihtimal var tanıdığım da var bizzat
İşlem düzgün yapıldıysa kalamazsin . Çünkü yolları kesip yakiyorlar. ..öyle basit bir şey değil
Annem de yaklaşık 20 sene önce yaptırdı
Hamilelik vs olamaz
Doktorum çok iyiydi inşallah olmaz
8 sene önce İlk cocuguma doğum yaptım cocugu kontrole götürdük emzirme odasında bi ablayla tanıstım 5 ci çocuguna doğum yapmıs tüplerimi baglatmıstım Allah yinede nasip etti dedi Allah nasip edince oluyo bacım
Allah korusun ya
Valla bacim Allah nasip edecekse 1 sperm gider yumurtsyi bulur olmayacaksa da olmaz sen onlemini almissin gerisi takdiri ilahi yoksa kara kilit vursan olur yani
Doğru canım
Kadın doğuma muayene sırasında içerde başka bir hastaya bakılırken Dr tüpler açılmış yumurtlama dönemindesin gebelik oranın çok yüksek dedi ben şok 😱 imkansız değil canım
Allah korusun ya.
1,476,904 soru
24,175,609 cevap
336,099 kullanıcı