2 seferdir kardeşimin adına randevu alınıyor hastaneden ama kardeşim değil bunu yapan nasıl olabilir bu başına gelen var mı ne yapabiliriz
Evet parayla randevu satıyorlarmış başkalarının adına alıp
O nasıl oluyormuş canım randevu sahibi aynı kişi olmayınca bakıyorlar mı ki
Yok artık ilk defa duydum. Ama nerden biliyorlar kardeşimin tcsini
Yani ne yaşı tutar ne resmi tutar ne bilgileri tutar ben mesela nasıl başkasının kimliği ile muayene olurum
edevlete sızdılar. hepimiz tc si elektronik imzası tehlikede
Bende duymuştum bunu günü gelince acil randevu isteyen hastalara satıyorlar hastane ve bölüm bellidir sağlık bakanlığına ve cimere şikayet edin
izinde olan ya da ölen doktorlara kırmızı reçeteli ilaç yazdırmışlar.
Bütün verilerimiz açıkta zaten herkes her şeyimize erişebiliyor çok kolay onlar için .
Sevgi aşkım valla bilmiyorum bir ara haberlerde görmüştüm çete oluşturmyşlar falan
İste millet nerden yolunu buluyor bizde evde çocuk bezi temizliyoruz 😄
Muhtemelen ihtiyacı olmayan kişiler adına randevu alıp son dakika iptal edip ihtiyacı olana para ile satıyorlar. Başka türlü olamaz.
Çok mantıklı kız çete üyesi misin yoksam 😂
Çete üyesi değilim ama tüm ailenin randevularına ben bakıyorum amcamlar halamlar çocukları vs kalabalık bir grupla ilgileniyorum 😄 az çok sistemi çözdüm sayılır. 😀
Kız öyle demiycen ifşa oldum olamaz filan dicen heyecan kat aaa gece gece 😂
Gece gece heyecan yaratacak kadar beyin kalıyor mu insanda 🤣
Sosyal güvenlik Kurumuna gidin şikayet edin tespit ediliyor
E nabızdan muayene olduğu hastanelere baksana hangi hastane ve hangi doktor olduğuna bak bakalım bi. Ona göre şikayet edersiniz
MHRS de mobilden giriş yaptı kardeşim iptal etti randevuyu sağlık bakanligina da şikayette bulundular hemen zaten
1,482,696 soru
24,253,815 cevap
341,085 kullanıcı