0 oy
205 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,896 puan) tarafından

Kronolojik sıra ile bebeklikten bu zamana kadar olan kısımları sunum yapın demiş öğretmen nasıl yapabilirim acaba slayt yapmayı da bilmiyor sunum serbest demiş ama zaten bu tür ödevler çocuğa değil biz velilere veriliyor acayip sinir oluyorum 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,948 puan) tarafından

Bilgisayariniz yok mu?

Slayt yapmak cok basit.

Onunda çıktısını alirsiniz.

Kronolojik siralama da kolay onda bi sey yok.

Dogum gunu, ilk oyuncagi,birinci yas gunu, ilk arkadaşıyla fotoğrafi, ilk kreş günü, anneler gunu, tatili, hasta oldugu ve iyilestigi bi dönem, odasi, kardesi ya da ablasi abisiyle anısı, okumayi soktugu an , ilk karnesi …

Bak bir suru konu buldum.

Bi de bu tarz ödevler bilerek veriliyor etkinlik gibi düşün.

Sadece sen degil cocukla birlikte yapin oda sizden Ogrensin diye.

Odevi yapip eline verip okula yollamayin yani.

önce (1,896 puan) tarafından

Bilgisayar var ama hiç kullanıyorum eşim dahabcok bakıyor slayt yapmayı hiç bilmiyorum hiç yapmadım ömrümde resim çıktı alayım dedim renkli kısımda sıkıntı var alacalı çıkıyor reeimler

önce (66 puan) tarafından

Slayt illa bilgisayar şart degilki resimleri ayarlayip telefon üzerinden yapılan vidio uygulamaları var 

Fotoğrafları yüklersin 

Üzerine yazı zaten yazılıyor 

Arkasına bir sarki koyarsın ufak ufak söyler sarki resimlerin arasını saniye olarak uzun tutarsın 

Sen anlaticaksan o aralıkta söylersin iste 

Çok basit şeyleri zorlastirmanin bir manası uok 

Resimler harddiskte onları bilgisayara atmam lazım ordan telefona almam lazım prgiram indirip ayarlamam lazım. Watsaptan öğretmene atsam o videoyu akıllı tahtada acabikir heralde di mi 

-Reklam-
0 oy
önce (801 puan) tarafından

Power point kullanmayi bilmiyor mu çocuğunuz bilgisayar dersleri yok mu 

Microsoft PowerPoint ten yapiliyor orda hazır şablonlar var resim müzik ses video eklenebilir 

İlk doğduğu bebeklik fotoğrafı kısa birkaç cümlelik açıklama bir bebeklik videosu 

Varsa ilkleri 

Ve piknik vb eğlenceli anları tatil vb şeyleri eklenebilir 

En son da bugünleri 

Maalesef bilmiyorum hiç aram yok bilgisayar işleriyle oğluma ödev oluyor ama çok çok nadir çıktı alıyoruz onu da resim yazı olarak onun dışında bilgim yok maalesef 

0 oy
önce (2,929 puan) tarafından

Fotoğrafçıdan fotoğraf bastırın birkaç tane renkli fon kartonuna yapıştırarak sunum yapın. Dogdugu gün birinci yaş günü daha sonra en mutlu olduğu günlerden fotoğraflar şu gün çok mutluydum çünkü bunu yapmıştık gibi. 1.sinifa başladığım gün okumaya geçtiğim gün atıyorum sınıfça pikniğe gitmislerdir onun fotoğrafı olur. Önemli olan çocuklara zaman kavramını göstermek 

0 oy
önce (5,999 puan) tarafından

Dogdugu gun 1. yastan suanki yasina kadar olan fotograflari(kutlandiysa guzel olur) anaokulu veya farkli bir alana gittiyse mesela spor onu yazabilir. En eglendigi gunden foto koyabilir vs. Sunum odevi cocugun ilerki donemi icin cok guzel bir odev ve 4e giden cocuk kendi yapabilir siz destek olun yapmasina ve provasina.

0 oy
önce (2,172 puan) tarafından

Ayy ben çok iyi hatırlıyorum bu ödevi ilkokulda yapmistik. Renkli fon kartonuna bebeklik fotografindan tut o zamanki halimize kadar yapıştırıp altına anıları yazmistik .çok güzel bir ödev ben seve seve yapmıştım. Tabi o zamanlar anne baba yardımcı olmuyordu bize .ne bileyim acaba sizde fon kartonuna falan mı yapsanız. İlla slayt mi olması lazjm 

Reeimlerin hepsi bilgisayarda bebeklikten şimdiye kadar çok resim var da yazicidan cikartacaktim öyle dosyalarım dedim kartuş bitmiş yazıcıda o kadar aksilik oldu ki telefona program indirdim çok karışık yapamadim 

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 1,156 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,179 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu
+4 oy
20 cevap 780 göst.
28 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (5,922 puan) tarafından soruldu
+3 oy
29 cevap 935 göst.
5 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (5,922 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,906 soru

24,175,639 cevap

336,100 kullanıcı

...