0 oy
246 göst.
önce Diğer kategorisinde (444 puan) tarafından

Merhabalar kızlar 4 gün önce beta HCG değerim 126.0 çıktı doktor  hayırlı olsun gebesin dedi bugün ise adet gibi kan oluyor acile gittim kadın hastalıklarına randevu al bakamıyorum tekrar kan ver sonuca bakalım diye geri gönderdi adetmiyim dusukmu yapıyorum hicbirsey anlamadım bugünkü verdiğim kan sonucu da bu ?

image

7 Cevaplar

+1 oy
önce (444 puan) tarafından

Kızlar bilen biri yazsın lütfen 

-Reklam-
0 oy
önce (4,143 puan) tarafından

Hamilesin evet şuan kese görünmesi lazim gidip baktir belki ilaç verirler kese varsa duruyor demektir

Acilden kanamam var diyegirdim bakmadilar

önce (1,087 puan) tarafından
+1

Yanlış yönlendirneyelim lütfen bu değerle kese gözükmez kesenin gözükmesi için kan değerinin 3 binlerde olması lazım

0 oy
önce (1,952 puan) tarafından

Ultrasonla bakmadilar mi kac hafta filan diye

Hayır bakmadılar kanamam dedigim halde beni kan testi ver diye muayyene etmeden gonderdiler

önce (4,143 puan) tarafından

Aa evet ben 4000 olarak okudum noktayı farkerltmedim o zaman var ama  artışı takip etmeniz lazım kimyasal.olmasin

Kızlar o zaman neden kanamam.var gebe isem adet kanamam oluyor resmen ağrım yok hafifi bel ağrısı sadece değer buyken neden böyle anlamiyorum

0 oy
önce (1,087 puan) tarafından

Canım başka bi hastaneye git değerin iyi gözüküyor ama gözlem altında ol kan değerlerin 2 katı artıyor mu o önemli bu değerle kese gözükmez zaten bu yüzden ultrason lâ bakmamışlardır  

0 oy
önce (25,860 puan) tarafından

Kanaman çokmu canım azsa yerleşme kanaması olabilir ağrı yoksa yerleşme kanamasıdir açık Pembe ve kahverengi kanama şeklindeyse

Kırmızı koyu renk normal adet kanaması şeklinde ara ara geliyor pet taktim

Ağrı varmı canım benimde öyle oldu sonrasında ikizlerimin birini düşürdüm parça geliyor mu ? Mudahele edilmesi lazım başka hastaneye mi gitsen kadın doğum üzerine olan veya özel 

Ağrım yok ama adet kanamasi gibi sürekli oluyor bebek düşmüyor mudur acaba 

Düşse Ağrı ve kanama yoğun olur canım 

0 oy
önce (4,895 puan) tarafından

Kimyasal gebelik de olabilir. Gittin mi acile

Evet tekrarda gittim kimyasal.gebelik dedi kanda pozitif ama kese yok değer düşük 🥹🥹

0 oy

Kızlar kimyasal gebelik dediler kanda pozitif ama ultrasonda kese yok

önce (426 puan) tarafından
+1

Ay bu doktorlar insanı delirtir yavrum bak kesen gözükmez zaten daha çünkü değerin 400lerde 2000 3000lere çıksın ozamam gözükür yani şuan kesenin gözükmemesi değerin 400lerde oldugu için bu 1 ikincisi kimyasal olsaydın eğer değerin 126dan 400e çıkmazdı daha düşerdi değerin ozaman kimyasal olurdu şimdi bekliceksin kanaman için başka doktora girmeni öneririm kimyasal demeleri ne saçma ya değer artmış kanamanda belki başka bişidendir bi muayene ol 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 241 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.
0 oy
2 cevap 90 göst.

Kategoriler

1,476,965 soru

24,176,588 cevap

336,134 kullanıcı

...