Kiymetimizi bilelim Fıstıklar 🌸🩷☺️💕
Ama bazıları da kendilerini bezelyeden çekilen sahte fıstıklı baklavadan da saymasın ya 😂❤️
Hahah 🤣 🤣 arada olur öyle 🤣🤣
Demi demi çürük çok 😂
Çok haklısın kendine kıymet vermezsen hiç kimse sana vermez
Aynen öyle şekerim 🌸🩷💕
Baklava çok ağır geliyor bana ya, iltifat kabul edemem gibi baklava olmayı :))
Kadınlar da ağır asil olur işte 🤣🤣🤣💕💕
Haha bu aralar daha bi seviyorum kendimi.yaş aldıkça gençleşiyotum sanki😂💅
Maşallah kız 🧿 totoyu kasi 🤣🤣
Kaşıyayım kız dur.kendi kendime nazar edecem şimdi😂
He valla 🤣🤣🤣
Peki ya şuan canımın Deli gibi fıstıklı baklava cekmesie sebeb olmana ne diyeyim bacikom 😂😂😂😂. Kendimi bilmesem hamileyim dicem bu ara gördüğüm herseyi aseriyomus gibi canım cekiyo 😅😂
Ya kurban olurum Allah kavuştursun çok zor 🥹🥹
Amin evet çok zor 4 yaşında bana cok düşkün babası yanıma otursa kalk annemin yanından derdi bugun öyle diyince hem cok sasırdım hemde çok üzüldüm
Ben eşim askerken çocuk istemedim iyiki de olmamış diyorum bazen 🥹
9 senelik evliyim 9 senedir yurtdısına gidip geliyo bi covid dönemind uzun kalmıstı ucuslar yasak oldugu için 9 ayda gelmişti bide şimdi normalde 3 4 ay nadir 5 ay oluyodu şimdi 7 aylığına gitmişti 2 ay olacak gideli
Sizin baya olmuş biz 4 yıllık evliyiz canım evlendikten sonra 2 yıl daha yaptı sonra bırakti
Ben fıstıklı baklava sevmem.
Sevilmezz mi baklava 😍😍😍
Yok valla hiç benlik değil, ben sütlü tatlılardan devam.
Bende sütlü tatlıciyimdir ama evlendigimden beri de baklava çok güzel gelmeye başladı eşimin memleketinde mükemmel yapıyorlar tereyağli bol malzemeli 😍😍
Benim şekerli şeylerde yanaklarım karıncalanıyor. Küçüklüğümden beri yiyemiyorum. Trileçe falan benim kalemim.
Peki nasıl davranmalıyım hocam bugün koca kişisiyle dööştükde 😀😀😀😀😀😀
Bu sefer ben seni şeyedicem de 😂
Bir fıstıklı baklavaya yakışır şekilde 🤣🤣🤣 kendini ağırdan satıp taviz vermeden tribe devam muhallebilere taviz yok 🤣🤣🤣
Yanlız bir günde iki kilo yemisligim var geçenlerde
Sonra diyorum bu kilolar neden gitmiyor b.k gider homini gırtlak
Benim mideme ağır geliyor ağrı yapıyor gebelikte ben yiyemiyorum ya 🤣🤣 doguurnca devam 🌸🤣
Benimki nerdeyse 6 aylık oldu artık herşeyi yiyorum bir de şöyle bir şey var 1 dilimi bile çok güzel süt yapıyor
Kız benim başından beri mide yanmam var ve geçmedi bulantı da geçmedi hiç doğuma 2 haftam kaldı tam gaz devam 😭😭
Bak canım ben sabah kustum akşam gittim doğurdum o kadar söyleyeyim sana ama şimdi maşallahım var taşı yesem eritir midem
Maşallah maşallah canım 🧿 🌸
Darısı başına çiçeğim
Önümüzdeki yıllarda hamile kalmayı düşünmüyorum aşkom yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 🤣🤣🤣
1,476,891 soru
24,175,425 cevap
336,087 kullanıcı