Kiymetimizi bilelim Fıstıklar 🌸🩷☺️💕
Ama bazıları da kendilerini bezelyeden çekilen sahte fıstıklı baklavadan da saymasın ya 😂❤️
Hahah 🤣 🤣 arada olur öyle 🤣🤣
Demi demi çürük çok 😂
Çok haklısın kendine kıymet vermezsen hiç kimse sana vermez
Aynen öyle şekerim 🌸🩷💕
Baklava çok ağır geliyor bana ya, iltifat kabul edemem gibi baklava olmayı :))
Kadınlar da ağır asil olur işte 🤣🤣🤣💕💕
Haha bu aralar daha bi seviyorum kendimi.yaş aldıkça gençleşiyotum sanki😂💅
Maşallah kız 🧿 totoyu kasi 🤣🤣
Kaşıyayım kız dur.kendi kendime nazar edecem şimdi😂
He valla 🤣🤣🤣
Peki ya şuan canımın Deli gibi fıstıklı baklava cekmesie sebeb olmana ne diyeyim bacikom 😂😂😂😂. Kendimi bilmesem hamileyim dicem bu ara gördüğüm herseyi aseriyomus gibi canım cekiyo 😅😂
Ya kurban olurum Allah kavuştursun çok zor 🥹🥹
Amin evet çok zor 4 yaşında bana cok düşkün babası yanıma otursa kalk annemin yanından derdi bugun öyle diyince hem cok sasırdım hemde çok üzüldüm
Ben eşim askerken çocuk istemedim iyiki de olmamış diyorum bazen 🥹
9 senelik evliyim 9 senedir yurtdısına gidip geliyo bi covid dönemind uzun kalmıstı ucuslar yasak oldugu için 9 ayda gelmişti bide şimdi normalde 3 4 ay nadir 5 ay oluyodu şimdi 7 aylığına gitmişti 2 ay olacak gideli
Sizin baya olmuş biz 4 yıllık evliyiz canım evlendikten sonra 2 yıl daha yaptı sonra bırakti
Ben fıstıklı baklava sevmem.
Sevilmezz mi baklava 😍😍😍
Yok valla hiç benlik değil, ben sütlü tatlılardan devam.
Bende sütlü tatlıciyimdir ama evlendigimden beri de baklava çok güzel gelmeye başladı eşimin memleketinde mükemmel yapıyorlar tereyağli bol malzemeli 😍😍
Benim şekerli şeylerde yanaklarım karıncalanıyor. Küçüklüğümden beri yiyemiyorum. Trileçe falan benim kalemim.
Peki nasıl davranmalıyım hocam bugün koca kişisiyle dööştükde 😀😀😀😀😀😀
Bu sefer ben seni şeyedicem de 😂
Bir fıstıklı baklavaya yakışır şekilde 🤣🤣🤣 kendini ağırdan satıp taviz vermeden tribe devam muhallebilere taviz yok 🤣🤣🤣
Yanlız bir günde iki kilo yemisligim var geçenlerde
Sonra diyorum bu kilolar neden gitmiyor b.k gider homini gırtlak
Kız benim başından beri mide yanmam var ve geçmedi bulantı da geçmedi hiç doğuma 2 haftam kaldı tam gaz devam 😭😭
Bak canım ben sabah kustum akşam gittim doğurdum o kadar söyleyeyim sana ama şimdi maşallahım var taşı yesem eritir midem
Maşallah maşallah canım 🧿 🌸
Darısı başına çiçeğim
Önümüzdeki yıllarda hamile kalmayı düşünmüyorum aşkom yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 🤣🤣🤣
1,476,873 soru
24,175,122 cevap
336,068 kullanıcı