iyi günler hanımlar
şu plise sineklikler nasıl temizleniyor bi hayrınıza çözüm önerin 😂 böyle yaptırdığıma pişman oldum gibi 😅
Orkasina nemli bez tak sabitle onden sac kurutma makinasi tut butun tozlar yapisir
Gerçekten işe yarıyor mu bende yapacam.
gercketen ise yariomu. ben valla komple sökuyorum vidalarindan cerceve olarak cikarip dusakabinde yikayip kurutup takiyorum tekrardan. lollarim omuzlarim degset agrio ama en azindan temiz oluo🤣 sac kurutma mak temiz olursa on numara bes yildiz olur
komple sökülüyor mu hiç denemedim 2-3 ay oldu takılalı😅 çıkıyorsa yıkarım ama bu fön makinesi olayını deneyeceğim 😂
Kizlar denemedim evimde normal sineklik bile yok 😂 fikir yuruttum deneyin yani peteklerdebu yontemi yapip memnun kalan cok petekte ise yarayan telde yaramaz mi
Arap sabunu çamaşır sodasını sıcak suda karıştırın banyoda sinekliğin üzerine dökün 1 saat bekletip yıkayın yada buhar makineniz var ise onunla temizleyebilirsiniz bu sineklik en zor temizlenendir zoru tercih etmişsiniz
Yerinden çıkmayan bu büyük ihtimalle
O zaman fısfıs olarak karışımı sıkıp yere aksın kirli suyu orayı temizlenir artık
yerinden çıkmıyor diye biliyorum ama sprey şişesiyle denerim olduğu yerde
Kelin ilacı olsa kendine sürermiş🤣 bilen varsa bana da yazsın
Benimde 3 balkonda var bundan . Balkon yıkarken kapıyı kapatıp su döküyorum tmm uğraşmıyorum daha fazla
ben komple sökuyorum cercevesinden montaj yapilan komple cerceveyo. sonra tekrar takiyorum vida deliklerine yerlestirip. ama omuzlarim kollarim boynum pert oluo
balkon neyse de pencere sıkıntı 😅
Benimkide bu şekilde.ben yumuşak fırçayla ilkin tız alıyorum.sonra deteryanlı su yapıp fırçalıyorum.yerinden çıkmadığı için temizliği zor oluyor.benimki balkona açıldığı için en son su tutuyorum
benim her pencerede bundan var🤦🏼♀️
Benimde hepsi bundan.ve köyde olduğumuzdan aşırı tozlanıyor.hergün yıkanması gerek o yüzden arka odalarımı ellemiyorum.ön camları sqdece siliyorum
1,477,144 soru
24,179,009 cevap
336,241 kullanıcı