0 oy
91 göst.
önce Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından

Arkadaşlar merhaba bu ay 10 gün geciktim antibiyotik ve acilde 3 gün iğne vurulmuştum ondan olmuş normalde prezervatif kullanıyoruz ama bu iğneler var bilen kullanan var mı 3 aylık 1 aylık onlar nasıl yan etkisi vs var mı kullanmak istiyorum ama 

4 Cevaplar

0 oy
önce (650 puan) tarafından

Hiç bir korunma yöntemi %100 etkili değildir. Benim yengem bağlattığı halde hamile kaldı ben sprial + geri çekilme ile korunma yaptım 5 sene korudu yeni cikarttirdim sadece geri çekilme ile korunuyoruz suanlik 

önce (238 puan) tarafından

Geri çekme bence korunma değil spiralede güvenmiyorum ben 

önce (650 puan) tarafından

Neredeyse q sene oldu geri çekilme 5 sene sprial kullandım herkesi vücudu bir değil sonuçta gorumcemde sprial taktırdı kayma oldu onda başka ancak deri altı iğneyi öneriyorlar onu arastirabilirsiniz

-Reklam-
0 oy
önce (1,490 puan) tarafından

Kol altı implant taktıacaktım hiç adet olmana izin vermiyor muş haplar çok zararlı Diyorlar spiral kayıyor iğne de herkeste farklı bir etki bırakıyor bilmiyorum nasıl koruyuncam ben de

Aslında hak kullanmak istiyorum ama emzirirken ilk altı ay hap ve iğne izin vermiyorlar 

0 oy
önce (1,709 puan) tarafından

Bir tanıdığım 3 aylık iğne ile korundu yaklaşık 5 yıl sonra bıraktı hamile kalmak istedi doktora gitti doktor iğne yumurtalıkların kurutmus tedavi olmadan çocuk olmaz artık demiş 2 tane çocuğu olduğu icn de tedavi olmadı 

0 oy
önce (6,255 puan) tarafından

Canım seni tebrik ederim, bu kadar bilinçli az kadın var korunma konusunda. Geri çekilmenin korunma yöntemi olmadığını söylemeni de ayrıca takdir ettim. 

Eşin korunuyor zaten, sen de spiral taktırabilirsin. İğne de olur. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 534 göst.
25 Mayıs 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynep 4640 (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
+1 oy
14 cevap 875 göst.
+1 oy
2 cevap 114 göst.

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,950 cevap

336,431 kullanıcı

...