0 oy
93 göst.
önce Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından

Sporla sarkmış göbek  düzelir mi düzelir mi düzelir mi düzelir mi

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,970 puan) tarafından

Düzelir ama kendine bir sene gibi uzun bir süre vermelisin ki oturaklı olsun.

Cardio, yürüyüş ve pilates en hızlı etki edenlerden.

Pilates vücudunu güçlendirir, yürümek sıkılaştırır, cardio şekil verir. Bölgesel olursa daha hızlı sonuç alırsın.

Mesela daha ilk haftadan sporda zorlanmamaya başlarsın, yavaş adımlarla 15 dk yaptığın sporu 30 dkya çıkarırsın.

1 ayda aynada boyun, omuz, göğüs ve yüzü kısımlarında incelmeler görürsün.

Bölgesel cardio yapıyorsan örneğin karın-popo-uyluk gibi, o zaman da o bölgelerde bir tık fark sezersin.

Diyetle de desteklersen, kalori açığı mevzusunu anlarsan ve buna uygun beslenirsen, işte protein-karbonhidrat-lif-sağlıklı yağ vb şeklinde tabaklarını doğru oranda doldurursan, sporuna katkısı olacağı için bu göreceklerini sandığından daha erken görebilirsin.

6 ayda istediğin düzlüğe ulaşır, yağı gider. Bu sefer de fazlalık kalacak birkaç kg ve fit görüntüyü sürdürmek için devam edersin.

Bir senede dilediğin vücuda, dilediğin sıkılığa ulaşırsın.

Ama yemekten kesilmek diye bir şey yok.

Sağlıklı besin alman lazım ki vücut bu beni besliyor ben depoları boşaltayım bunun bana gönderdiği sağlıklı vitamin mineral kalsiyum protein vs maddeleri istifleyeyim der ve depodaki yağı yakmaya başlar.

Yemezsen eğer o zaman da bu beni beslemeyecek belli, o zaman ben de depolamaya devam edeyim aç kaldıkça biraz biraz enerji yaparım onunla der ve yediğin en ufak şeyi bile yaktırmaz sana. 

-Reklam-
0 oy
önce (1,178 puan) tarafından

Enniyisi lessie canim bak sen memnun olucakson ama zor biraz , dirsek üzerinde mekik çekmek iste Türkçesi sıkılaştıryor

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 202 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 123 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.
0 oy
2 cevap 143 göst.
30 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeyneb34 (1,124 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,038 soru

24,177,515 cevap

336,178 kullanıcı

...