0 oy
101 göst.
önce Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından

Merhaba anneler gece yatmadan önce kızimı çiş yaptırıp öyle yatırıyorum fazla su icirmemeye çalışıyorum.uyuduktan iki saat sonra kaldırıp çiş tutturuyorum.yapıyo sabaha kadar yapmiyor.kalkmasam yatağa yapıyor ne zamn kendisi uyanıp çişini söyliycek martta 4 yaşına girecek.

5 Cevaplar

0 oy
önce (4,356 puan) tarafından

Cocugu uykuluyken kaldırıp çişe götürmek yanlış bir uygulama. Sonra cocuk rüyasında çişe gittiğini görüp yatağa saliveriyor. Uyumadan once konusun bu gece seni kaldirmayacagim çişin gelince sen kendin kalkacaksın sen büyüdün abla oldun. Cis yapmadığı sabahı da ödüllendirin 

-Reklam-
0 oy
önce (17,384 puan) tarafından

Ben hiç gece uyandırmadım. Çişi gelirse kendi uyanip söyledi hep. Ben uyandırıp sormayı yada kaldırıp zorla yaptırmayı doğru bulmuyorum. Kendi onun bilincinde olmali. Tutması gerektiğinide gitmesi gerektiğinide kendisi bilmeli. 

0 oy
önce (4,465 puan) tarafından

Bende buna çözüm arıyorum 3 yaşını dolduracak yazın hiç yapmadı direkt bıraktık dedim ama şu son 1 2 haftadır altına kaçırıyor ve benim için sorun tuvalete kaldıramıyorum bile ortalığı ayağa kaldırıyor gece gece 🤦🏻‍♀️ yaptıkça farkına varıp alışır mı bilmiyorum 

0 oy
önce (36 puan) tarafından

2 ay oldu gece kaldıralı ama hala ögrenmedi gece dediğiniz gibi konusuyorum sakın yapma diye sana şunu alicam bunu alicam tm anne söz diyip yine yapiyordu.oğlimunki sadece üç gün sürdü hem gece hem gündüz çiş olayı bitti kizımki bitmiyor bitmiyor gündüz uykusundada arada kaçırdığı oluyor önümüz kış yandık 

0 oy
önce (20 puan) tarafından

Benimde oğlum arada kaçırıyor ya yapma bak abi olsun kalk diyorum geljnce uyumadan önce tuvatele de götürüyorum fazla birşey de vermiyorum içecek  yarim saat önce kadar ama arada oluyor diyorum acaba donuyor mu da kaçırıyor inşallah geçer bırakır kısa sürede bir çözümü olan varsa banada desin valla 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 305 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hiros4434 (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 242 göst.
0 oy
6 cevap 188 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,830 soru

24,174,666 cevap