0 oy
50 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (445 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar Hanımlar aramizda göbek fıtığı tedavisi olan varmi son hamileliğimde oldu geçen biri gördü dedi bu fıtık gobegimin delik içinde şiş böyle geer dedim ama geçmedi dün halı yıkadım bugün baya ağrıdı ne yapmam nereye gitmem lazım bilen yazarsa sevinirim 

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,126 puan) tarafından

Nasil yani benimde gobek deligim disarida kaldi hamilelik ten dolayi 

önce (445 puan) tarafından

Değil dışarda değil canım benimki resim koydum bak bı böyle bı ablaya gösterdim bu fıtık dedi 

önce (1,126 puan) tarafından

Bu sekilde anlayamazsin Mesela doktor bana eli ile bakti  fitik dedi ultrasonda cikmadi fitik bir genel cerrahi na git bakalim 

önce (445 puan) tarafından

Gidicem inş sıra bana gelirse Çarşamba günü oğluma randovu aldım inş onu halledersem bı acile gostericem saol

-Reklam-
0 oy
önce (177 puan) tarafından

Ben gobek fitigi ameliyati oldum canim ama gebelikten sonra degil, kapali safrakesesi ameliyati olurken gobek deliginin oradan girmisler sonrasinda fitik olustu o yuzden ameliyat oldum. Gobegini icine cektiginde orasi disarida kaliyorsa fitiktir. Benimde tam gobek deliginin bir parmak ustuydu. Genel cerraha gidiyorsun ameliyati da o yapti. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 150 göst.
3 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruveydacacan (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
0 oy
0 cevap 51 göst.
0 oy
4 cevap 163 göst.
13 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,481 soru

24,184,304 cevap

336,512 kullanıcı

...