0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından kapalı

Devlet hastanesi bana sezeryan öncesi kansulandicı bir hafta önce kes dedi özele gittim ben olsam kesmem daha donanımlı bir hastaneye giderim dedi bir hafta içinde herşey ola bilir dedi git araştırma Hastanesi'nde doğumunu yap dedi bulunduğum bölgede araştırma yoo baska şehire gitmem gerek kalsammi gitsemmi 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

+1 oy
(1,353 puan) tarafından

Bende iğne kullandım ama kullanmayı kesmedim sanki sezaryen oldum , son iğnemi önceki sabah vurundum ertesi sabah doğuma gittim, doğumdan sonraki 10 günde devam ettim 

(9 puan) tarafından

Herkes öyle yapmış benim Dr bir hafta kes dedi aklım baya kaldı zaten

-Reklam-
0 oy
(353 puan) tarafından

Hamileliğin riskli mi ?

(9 puan) tarafından

Kan sulandırıcı iğne  kulanıyorum evet düşüklerim vardı kan pihtilaşmam var

(353 puan) tarafından

O zaman riske atma canım sen sağlam bir doktorla git 

0 oy
(29,443 puan) tarafından

Doğumdan 4 gün önce bırak diyorlar genelde ama 

(9 puan) tarafından

Bana 1hafta dedi çok dimi

(29,443 puan) tarafından

Hiç bilgim yok canım ben doğumdan sonra kullanıyorum 20 gün 

0 oy
(7,379 puan) tarafından

Kan sulandırıcı hap kullanıyorsanız onu bıraktırıyorlar doğum öncesi iğne olarak kullanıyorsan eğer kullanmaya devam ediyorsun benim ve tanığım herkesin o şekilde oldu

(7,379 puan) tarafından

Akşam son iğnemi yaptı sabah doğuma girdim annemde geçen ay acil ameliyat oldu doktor kanama riski ne karsı hapı kesti iğne başladı

(7,379 puan) tarafından

Benim kan pıhtılaşması yada başka sorunum yoktu yaşımdan dolayı kan sulandırıcı kullandım kardeşim iki gebeliğinde kan sulandırıcı kullandı pıhtılaşması vardı hiç bırakmadı bence gidebilirsen farklı bir hekimle görüş  sonuçta can taşıyorsun bebeğinin ve sağlığın önemli

(9 puan) tarafından

Dimi ya ben en iyisi araştırma hastanesine gideyim

(7,379 puan) tarafından

Git bencede başka düşüklerinde varmış riske girme keşke gitseydim demektense aman gittim bir şey yokmuş boşa gitmişim demek daha iyidir

(9 puan) tarafından

Evet aynen haklısın 

0 oy
(7,009 puan) tarafından

riskli bir gebeliğin yoksa araştırmaya gitmene de pek gerek kalmaz ama bunu da doktorun demeli

benim riskli değildi gebeliğim ama son anda preeklemsi yüzünden acil sezaryena alındım. mecburen şehir hastanesinde doğum yaptım normal devlet almıyordu 

(7,009 puan) tarafından

bi de ben doğumdan önce kan sulandırıcı kullanmadım, doğumdan sonra kullandım 

(9 puan) tarafından

Riskli derken pihtilaşma sorunum var ve düşüklerim var

0 oy
(480 puan) tarafından

Ama senin sezeryan gunun belli seni takip eden doktor ne dediyse onu yapmalisin. 

(9 puan) tarafından

Hem özele hem devlete gidiyorum ikisinde farklı söylüyor işte 

0 oy
(7,186 puan) tarafından

Ben hiç kullanmadım 

(9 puan) tarafından

Anladım 

0 oy
(6,216 puan) tarafından

Niye kes diyoki o kadar erken Allah korusun cok hakli kim dediyse bende kullandim 35 haftadan sonra igne acisina dayanamamaktan falan konu acilinca doktor keselim dedi ee doguma kadsr bisey olursa dedik olmaz insaAllah dedi kesmedim ben can tasiyorum sonucta bi de dogumum ani gelisti benim sabah kontrole gittigim kalde aksam doguma alindim gun verilmisti yetismedi bi gun oncesine kadar kan sulandirici yapmistik yani bi sorun olmadi 

(9 puan) tarafından

Kan sulandırıcı iğne üstünde nekadar zaman geçe dogumunuz oldu acaba 

(6,216 puan) tarafından

24 saat gecmisti ebe dogum icin damar yolu falan aciyodu ben erken birakilmasi gerektigini bilmoyodum ona haber vermek istedim kan sulandirici kullaniyorum ama bugun kullanmadi saati de gecti sorun olur mu dedim isabet olmus dedi bi gun oncesinde vurunmustum ama dusun 

(9 puan) tarafından

Anladım inşallah sorumsuz geçer doğumum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 343 göst.
0 oy
5 cevap 280 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Baran asaf (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 778 göst.
17 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 409 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,618 soru

24,252,841 cevap

341,030 kullanıcı

...