Devlet hastanesi bana sezeryan öncesi kansulandicı bir hafta önce kes dedi özele gittim ben olsam kesmem daha donanımlı bir hastaneye giderim dedi bir hafta içinde herşey ola bilir dedi git araştırma Hastanesi'nde doğumunu yap dedi bulunduğum bölgede araştırma yoo baska şehire gitmem gerek kalsammi gitsemmi
Bende iğne kullandım ama kullanmayı kesmedim sanki sezaryen oldum , son iğnemi önceki sabah vurundum ertesi sabah doğuma gittim, doğumdan sonraki 10 günde devam ettim
Herkes öyle yapmış benim Dr bir hafta kes dedi aklım baya kaldı zaten
Hamileliğin riskli mi ?
Kan sulandırıcı iğne kulanıyorum evet düşüklerim vardı kan pihtilaşmam var
O zaman riske atma canım sen sağlam bir doktorla git
Doğumdan 4 gün önce bırak diyorlar genelde ama
Bana 1hafta dedi çok dimi
Hiç bilgim yok canım ben doğumdan sonra kullanıyorum 20 gün
Kan sulandırıcı hap kullanıyorsanız onu bıraktırıyorlar doğum öncesi iğne olarak kullanıyorsan eğer kullanmaya devam ediyorsun benim ve tanığım herkesin o şekilde oldu
Akşam son iğnemi yaptı sabah doğuma girdim annemde geçen ay acil ameliyat oldu doktor kanama riski ne karsı hapı kesti iğne başladı
Benim kan pıhtılaşması yada başka sorunum yoktu yaşımdan dolayı kan sulandırıcı kullandım kardeşim iki gebeliğinde kan sulandırıcı kullandı pıhtılaşması vardı hiç bırakmadı bence gidebilirsen farklı bir hekimle görüş sonuçta can taşıyorsun bebeğinin ve sağlığın önemli
Dimi ya ben en iyisi araştırma hastanesine gideyim
Git bencede başka düşüklerinde varmış riske girme keşke gitseydim demektense aman gittim bir şey yokmuş boşa gitmişim demek daha iyidir
Evet aynen haklısın
riskli bir gebeliğin yoksa araştırmaya gitmene de pek gerek kalmaz ama bunu da doktorun demeli
benim riskli değildi gebeliğim ama son anda preeklemsi yüzünden acil sezaryena alındım. mecburen şehir hastanesinde doğum yaptım normal devlet almıyordu
bi de ben doğumdan önce kan sulandırıcı kullanmadım, doğumdan sonra kullandım
Riskli derken pihtilaşma sorunum var ve düşüklerim var
Ama senin sezeryan gunun belli seni takip eden doktor ne dediyse onu yapmalisin.
Hem özele hem devlete gidiyorum ikisinde farklı söylüyor işte
Ben hiç kullanmadım
Anladım
Niye kes diyoki o kadar erken Allah korusun cok hakli kim dediyse bende kullandim 35 haftadan sonra igne acisina dayanamamaktan falan konu acilinca doktor keselim dedi ee doguma kadsr bisey olursa dedik olmaz insaAllah dedi kesmedim ben can tasiyorum sonucta bi de dogumum ani gelisti benim sabah kontrole gittigim kalde aksam doguma alindim gun verilmisti yetismedi bi gun oncesine kadar kan sulandirici yapmistik yani bi sorun olmadi
Kan sulandırıcı iğne üstünde nekadar zaman geçe dogumunuz oldu acaba
24 saat gecmisti ebe dogum icin damar yolu falan aciyodu ben erken birakilmasi gerektigini bilmoyodum ona haber vermek istedim kan sulandirici kullaniyorum ama bugun kullanmadi saati de gecti sorun olur mu dedim isabet olmus dedi bi gun oncesinde vurunmustum ama dusun
Anladım inşallah sorumsuz geçer doğumum
1,482,618 soru
24,252,841 cevap
341,030 kullanıcı