Oglanin dolabini döktüm kaldirsam mi karar veremedim en fazla 33 derece olcakmis hava giydirmem gibime geliyor ama siz ne yaptiniz sortlari askılı atlet gibi olan tsortleri kaldirdiniz mi
Ben şuan yün giydiriyorum 😂 19 dereceyi gördük dün
Sizin orasi baya sogukmus canim
Evet canım rizedeyiz kaç gündür yağmur o biçim yağıyor
Yuksek kesimlerinize kar yagmis demi instada gormustum
Evet yaylalar kar şuan
Bizde daha kalkmaz kolay kolay
En fazla 33 derece gösteriyor kaldirsam mi bilemedim ekimin ikinci haftasi kesin kaldiririmda ondan sonra baya fark eder hava
valla buranın havası belli olmuyor. sıcak. gece artık uzun giydiriyorum ama gündüz isteniyor hala. şu an bile şort var daha kızımın üstünde
Kısa kolluları bıle kaldırdım kolları buz gıbı oluyor ınce uzun gıyıyor sımdı
Oglen sicak oluyor canim gene aksam ve sabah bende uzun kollu giydiriyorum ama oglen sicak oluyor baya terler diye tsorte geciyorum
Bızım bura oglen vaktı esıyor
Dogrudur canım
Ooben çoktan kaldırdım. Bazı eski şortlar ve eski nerdeyse üzerine küçük gelen pantolonları kaldırmadım. Pantolonu giydirib üstden şort giydiriyorum üşümesin diye. Tam eskisin atarım🤣 kar kış gelene kadar giysin.
Sen baya toparlamisin canim
Kaç yaşında çocuğun merak ettim :)
Benim oğlana tişört giy oğlum diyorum üşümüyorum anne üşümüyorum anlamıyor musun diyor 😄 ama havalar serinledi artık bugün ütü yaptım ve bir damla bile terlemedim normalde klima açıkken bile terlerim ütü yaparken 😀
Geceleri serin oluyor canim ben bile uzun kollu giydim yattim gece
Geceleri bizimde serin ince battaniye örtüyoruz henüz uzun kolluya geçmedik ama sanırım bir haftaya geçeriz.
Hayır. Sabah sıcak akşam hafif
Kombiyi actık kıs modına gectık yelek corap geziyoz
33 derecede ne giydireceksiniz ki çok sıcak hala
Kışlıkları giyen biz🙂↕️
Ben bir iki tane bıraktım gerisini kaldırdım burası daha soğumadı 28 derece havalar ama akşam serin oluyor
Birazdaha sıcaklar devam edecek diyolar babam diyo güvenemiyom bir kać tane eşyaları var kalın soğuk olursa onları giydirim
Kastamonu gündüz 20 22 arası değişiyor o yüzden şortları kaldırdım kısa kollu güneşte olursa giydiririm bugün sıcaktı mesela hava güzeldi
3 gündür şort giydirmiyordum. Bugün de kaldırdım kışlıklari indirdim.
Bugün kaldırdım Ağrı baya soğudu donuyoruz valla 😃
Bugün yazliklarimizi kaldırdım..kisliklar montlar çıktı hep ortaya. Cok şükür yeni bir kış mevsimini daha görüyoruz.
Konya bugun 28 dereceyi gösterdi ama evin içleri soğudu artık dolapta duruyor şortları ama giyymiyorlar artık
Anasınıfı hocamız uzun kolu thşört giydirmemizi isdediği için evde sadece o tarz tthsört şort baksır atlet dolanıyor dısarda uzın ince seyler sabah erkenleri buzgibi oluyor hava mevsimlik ceket o şekilde aldık almaya devam ediyoz zaten actık dogalgazıda 45 aksam gündüz 38 de yanıyor yebi bina olunca buz gibi alt üst boş bide tokideyiz
Bizim burası daha sıcak. Daha giyilir şort 15 gün daha giyilir diye tahmin ediyorum
Ekimin ortasını bekle derim. Ankara'da gece 11 12yi görüyor gündüzleri belli olmuyor ben kaldirmadim ama mesela okula giderken külotlu çorap ustune şort falan giydiriyorum belli olmuyor havalara çünkü. Çok tatlı oluyor öyle hem :)
Bizim hala sabah a kadar klima açma mız
1,487,475 soru
24,316,537 cevap
345,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın