Evlat kuşunu okula bırakmış yemeği pişmiş işi bitmiş bir ana olarak anlık alayım dedim kahve içerken bile boş duramıyorum o ayrı 😅 şu tokalardan çektiğim nedir bilmem
Battanıye altında uzanıyorum işim gucüm yok kafa rahat 🫠
Ama tek mi kalsin cocuklarimiz yazik degil mi onlara 😂
Benımkı hayatından memnun 🤣
Valla benimkide asla istemiyor geçen komşunun oğluyla oynuyorlar oda küçük abla abla bunun peşinde en son dedi yürü hadi annene git ne bu abla abla girdi kapıyı kapattı 🤣🤣
Benimki de istemiyo da ilerde isterse biz rahata alisirsak yasda gidiyo
Aslında benımkı ıstıyor cok sevıyor cocukları ama fazla yan yana durmaz ve bende ıstemıyorum onumde kocaman bı iş güç var onları devırmeden olmaz evi yapıcaz perısan olurum hamıle hamıle
Afiyet olsun canım. Sabahtan beri sular yok evi toparladım çamaşır var yıkanması gereken bulaşık da öyle suların gelmesini bekliyorum ha bir de yemek de yok o da yapılacak 🤦ben de bir seksen uzanmış yatıyorum 😄
Sağol kuzumm 🌺 Yat boşver nasılsa yapılıyor işler yatanda bir aşanda bir derdi annanem 😅😅 benimde kurutmada bitsede katlasam
Bünyem alışık değil bacım 🤣
Öyle canım bende o duramayanlardım da işte akıl vermeye gelince kolay oluyor 🙄
Afiyet olsun bacım 🌹
Belim ağrıyor valla boynum falan bir kaç gündür perişanım sanırım hastaneye gidicem uykuya bile zor geçiyorum 😔
Sağol canım 🌼Allah şifalar versin benimde başım ağrıyor ya dün kocamın ani freninden kafayı cama vurdum zonklayıp duruyor
Ayy tüh kemer takılı değil miydi ya😯 dikkat etmek gerekiyor
Petrole girdik markete geçmek için açtım kemeri tam açıyordum öne doğru gelince 5 6 yaşında çocuk atladı önümüze o ara çarptım yine buna şükür çocuğa çarpmadık
Ayy Allah korusun ben araba tamamen durana kadar açmıyorum ya hatta bazen duruyoruz unutuyorum açmayı niye açmamı söylemiyorsun diye adama kızıyom daraldım diye😂
Banada ders oldu bu
O kiz anasi olmaktan kaynakli
bal bu da oglan anasi olmak simdi bitti kahvem cicegim yemegim hazir dunden temizlik de yapmistim evim toplu bi bu oda daginik esim de uyuyi da ben daha ogleni kilmadim hemen surayi toplayip namaz kilcam nasipse
Off her seferinde unutuyorum afiyet olsun canom
Sağol kuzum 🌺 kolay gelsin Allah kabul etsin
Amin cicegim
Afiyet şifa olsun canımcım 🤗
Sağol canım ❤️
dayıke te dikim hulyos senin
Benim oğlan sabahın köründe kalktı gecede kalktı yatti uykusuzdum 11 buçuk gibi yatti o yatınca namaz falan kıldım sonra bende yattım koca öğlen kalktı çocukta kalkınca o çıkardı baktı halsiz gibiydim eşim kahvaltı falan hazırladı yedik onlar gitti bende ortalığı bir toplayacam tamam
Kolay gelsin canım
Afiyet olsun canım ben bu kavunu bir türlü sevemedim ya dışı beneksiz olanı seviyorum
1,476,813 soru
24,174,419 cevap
336,034 kullanıcı