+1 oy
103 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (50 puan) tarafından

Acı oje aldım hergece uyurken sürdüm ama yinede tırnaklarını yemeye devam ediyor psikolojik olarakta baskı altında olan bir çocuk degil ne önerirsiniz? 

4 Cevaplar

0 oy
önce (4,356 puan) tarafından

Once kan değerlerine bir baktirin bazı vitamin eksiklikleri sebep olabiliyor sonra her seferinde dikkatini baska yöne çekin bir de çevrenizde baska yapan var mi bakın birinden görüp örnek almış da olabilir 

önce (50 puan) tarafından

Kan degerlerine baktirmayi dusundum acikcasi ilk firsatta goturecegim ablasi var ama o asla tirnak yemez axaba izledigi videolarda falanmi gordu bu olabilir

-Reklam-
0 oy
önce (7,069 puan) tarafından

Bende tırnak keserim tabi cocuklardan fırsat kalmıyor yani yutmak deil ama kesip koparirirm  tabi bunun sebebi çok gerginsem kaba ettiysem yalnız kalırsam muhakkak altında bişey olur bnmknde

0 oy
önce (976 puan) tarafından

Benim kızım da da aynı sorun vardı ama ben hiç üzerine gitmedim ısrarla yapma dediğim şeyi yapıyor çünkü kendiliğinden bıraktı şükür

0 oy
önce (1,178 puan) tarafından

Acı ojeyle bile yiyorsa işin zoe valla ama belli dönem hepsinde oluyor sonra unutuyorlar, normal oje sür güzel olsun tırnakların de belki alışır öyle guzel kalacak diye yemez dikkat dağıtmak laizm bu konuda.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
0 oy
4 cevap 454 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 189 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 377 göst.
31 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (124 puan) tarafından soruldu