0 oy
255 göst.
önce Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından

39+0 haftamız. Sancı agrı vs hıc bısey yok ama 1ila 3 cm arası acılma olunca yatıs yapıp açılmayı hızlandırmak ıcın sunı sancı verılıyo. Kabul etmelı mıyım yoksa eve gelıp beklemelı mıyım ne yapıcam bılemedım. 

13 Cevaplar

0 oy
önce (75 puan) tarafından

Bnmde ilk doğumdu bilmiyordum direk yarış yaptılar suni sancı ile doğum yaptım bir buçuk saate kucagmdaydi ama ikinciye kendi sancimi beklemek istiyorum 

önce (84 puan) tarafından

Benm ikisi de kendı sancımlaydı ama ilkinde 17 saat sancı cektım ıkıncıde 2 saat cektım 17 saat cektıgım sancıda zorlanmadım ama 2 saatlık sancıda öldüm dirildim diyebilirim

Ay hepsi zor bnce ya dene istersen suni sancıyi da tatmış olursun🤣Rabbim bir avazda kurtarsin

önce (1,152 puan) tarafından

Aç çekmişsin canım bir buçuk saat hiçbir şey. Kuzenime tam 24 saat suni sancı verdiler. Sonra sezaryene aldılar 

Bnm acilmam fazlaydı belki ondandır 36haftadydik açılma olunca verdiler suniyi ztn

önce (1,152 puan) tarafından

Olabilir bebeğin baş genişliği de önemli. 

-Reklam-
0 oy
önce (2,921 puan) tarafından

Aman kabul et doğur bacım ben ikisini de suni ile doğurdum. İlkinde sormadılar bile serum taktılar meğer suni sancıymış 😀 ikinci dede ben istedim suni filan bir şey verin doğumu kolaylaştıracak ne olursa dedim verdiler çünkü suyum geldi ama sancı sıfırdı 

Herkes sunı sancının zorluğundan bahsederken senın istemen :)  çok korkutuyorlar ne yapıcam bılemedım

Yavrum kendi sancısını çekmeden suni veriliyor insanlara insanlarda kendi sancısının suni sancıdan daha az olacağını sanıyorlar. Afedersiniz küçücük yerden 50 cm 3.5 kg bir bebek çıkıyor sancısız ağrısız ve kolay olması mümkün mü. Bence değil suni de olsa kendi sancın da olsa aynı bence bir farkı yok. Suni sancıyı da kendi sancılarını tetiklemesi için veriyorlar zaten 

Yanı orası öyle ama bılmıyorum ya. Ben ikisini de kendı sancımlaydı doğurdum. İlkinde 17 saat cektım ama kokaydı ıkıncıde 2 saat sancı benı öldürdü resmen çok zordu suni sancı konusunda da da çok fazla korkutuyorlar smdı dr a ne dıyım bılemedım

Yapma canım allah aşkına 17 saat sancı çekmek ne demek perişan olur insan bak ikisi de kendi sancınmış 17 saat kolay gelmiş 2 saat zor gelmiş. Her doğum farklı oluyor. Suni sancının da korkulacak bir yani yok bence tabii yine sen bilirsin. 

Perişan olmadım valla eşim hep masaj yaptı ve bekledıgım gbı zor degıldı rahat geçti doğumda kolaydı zaten ama dedıgım gbı sabah 7 de sancıyla uyandım ıkıncıde. 9.u gecerek bebegım doğdu  2 saatlık sancı mahvettı benı valla keşke ertesı güne kadar sancı çeksem de sıddetı böyle olmasa demıstım doğumda zordu 

Yani işte ikinciye kolay derler mesela sizin ikinci daha zor olmuş benimde ikinci daha kısa sürede doğdu 3 gibi suyum geldi sabah 7 de doğmuştu. O yüzden çokta düşünmeyin doktorunuz ne tavsiye ederse onu uygulamaya çalışın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 

0 oy
önce (1,731 puan) tarafından

3 cm acilma ile gittim henüz yeterli değil diyip eve gonderdi doktor sonra tekrar gittiğimde 6 cm olmuştu suni verdiler 2 saat içerisinde doğurmuştum çok şükür 

Bana yatıs dedı ya tabı imza ile reddedebılıyorum ama napıyım bilemedim bırde evde beklemek daha kolay rahat gbı hastanede sursklı çatı muaynesı de zorluyo ınsanı

0 oy
önce (8,098 puan) tarafından

Valla ben olsam alırım. Doğumu hızlandırıyor. Sancısı normal sancıyla aynı. 

Ben 3. Doğumu suni sancıyla doğurdum normalde olsa o kadar hızlı doğum yapmazdım ama hiç sancı yokken verdiler 3 saatte doğumum oldu bitti. Normal sancıyla aralarında bi fark yoktu

Karışmak istemiyorum yinede sen bilirsin 😃

Epidural de almayı düşünüyorum zaten aslında bıde sancıdan çok sureklı Catı muaynesı insanı zorluyo ya o yüzden de evde beklemek ıstıyorum acıkcası

0 oy
önce (6,184 puan) tarafından

Ben her zaman bebiş 40'ı görsün isterim. Oğlum 39+6'da doğdu hala o 1 gün aklımda benim :)) Yerinde olsam 40'ı beklerim

Aa neden acaba :) totem gbı bısey mı 

Yok totem falan değil bebeğin gelişimi için. İçeride ne kadar gününü doldurursa o kadar iyi gelişimi için. Bir de doğum gününü kendisi belirlesin isterim, akışında olsun müdahale ile doğmasın isterim. 

Anladım canm. 38 haftaya gırınce doğdu dıger bebeklerım 3.500 doğdular 40-41 beklese belkıde normal olmazdı kılodan dolayı o yüzden ıyıkı öyle olmuş doye düşünüyorm 

Ben 39+6'da 4200 doğurdum :)) 41 fazla gibi ama 40'ı görebiliyorsa görsün bırak :)

Gelişimi sadece kilo olarak düşünme. İçerideki 1 gün dünyadaki 15 günle eş son haftalarda.

0 oy
önce (7,279 puan) tarafından

Kesinlikle bırak suniyi alma gitme 

Hastanedeyım ama imza verıp eve mı gıdıyım sunı mı kararsızkm hala neden öyle dedn

önce (7,279 puan) tarafından

Ben suni sancıyla doğurdum hayatımda öyle acı çekmedim

IImza attm eve geldim valla kararsızdım zaten bı ara düşündüm her türlü çekcem zaten sancıyı dıye ama sonra da acıkcaaı en çok hastanede gecırmek ıstemedım süreci. Gelen gıden muayene edıyo çok zor oluyo ya hayırlısıyla vaktınde dogsun

0 oy
önce (456 puan) tarafından

39+2de sabah kendi sancılarımla yatış yaptım suni sancı desteğiyle öğlene doğurdum. Bence bir farkı yok. Sadece suni sancı olayı hızlandırıyor o kadar. Bı daha olsa bı daha alırım suni sanciyi fark etmedi bana.

0 oy
önce (40 puan) tarafından

Bir doğum yapmışım zaten ama suni sanci

İle oldu 2 gün o sancılarla bekledim keşke ama keşke evde bekleseymişim diyorum çünkü evde sancın varsa bile duş alabilirsin seni rahatlatacak şeyler yapabilirsin hastane asla öyle değildi her iki dakikada biri gelir Altan muayene ederdi o hepsinden beterdi 😀😀 artık öyle bir dereceye geldi ki bağırdım sezeryana alın ölüyorum diye doktorlar geldi bu enerjini sona bırak lazım olacak sana dedi 😀😀tamam sezeryana alın ölüyorum niye anlamıyorsunuz dedim keyfi sezeryan yok dedi 😀😀 Allah nasip ederse 2. De evde sancılarımı çekicem, ilk diye korktum çok az lekenlenmem oldu direk hastaneye koştum halbuki nişanmış biz heyecandan hemen gittik, bence bekleyin 

önce (313 puan) tarafından

Okurken güldüm ama dogum sancisi boyle zor iste insan ölüyorum saniyor gercekten

önce (40 puan) tarafından

Hamilesiniz sizi biraz daha gülümseteyim, benim doğumum çok zordu gerçekten çok zorlandım, devlet hastanesinde doğum yaptım ama özel hastane gibiydi yanınızda annesiz ablanız herhangi biri kalabilir eş hariç mahremiyet açısından erkek almıyorlar, telefonda serbest duşda serbest, ilk sancı verdiklerinde zaten serum değildi. Uzun bir ipi altan bırakıyorlar, rahmi yumuşatıp sancı yapıyormuş, benimde sancım gelmeye başlamıştı bide çok uykum vardı tuvallete gittim ip yere düştü bir daha takmadım sancımda durdu bende yatağa geldim bi derin nefes aldım yatıcam dedim 😀😀Altan muane etmek için ebe geldi sancıyla nasıl uyuyacaksın dedi sancım yok dedim nasıl olur dedi düştü dedim kızdı baya kızdı bebeğe öden yapacak geri gidecek dedi, tabi ben bilmiyorum böyle bir şey olacağını, neyse geri bir tane getirip taktı düştüğü an söyleyeceksin dedi tamam dedim, baktım sancım geldi durunca eşimi arıyordum küfür ediyorudum bildiğiniz bütün küfürleri ettim sancım vardı diye bir şeyde diyemiyordu, sancım başlayınca bağırıp tekrar eşime küfür ediyordum, pilates topu vardı üstünde geri gelme yap dedi benim halim yok pilatesle mi uğraşacam dedim, en son doğum yaptığımda ebeler dedi bir daha sen doğurma yada buraya gelme dedi 😀😀2 gün kaldım ama düşünün şunu sancıyla iki gün öldüm öldüm dirildim takatim kalmamıştı ama bebek doğar doğmaz tuhaf bir şekilde sancı aniden duruyor bir rahatlıyorsunuz direk uyumak istiyorsunuz, benimde doğum hikayem böyleydi 😀😀

0 oy
önce (5,893 puan) tarafından

ablam suni ile doğum yaptı iki kere, 2sinde de 2 saat içinde aldı çocuğu kucağına. 

0 oy
önce (58 puan) tarafından

Bence alma brn aldım bebek korktu sanırım ta midemon altına topladı kendini 40 . Saat dıgum gerçekleşti ıkıncı doğumumda ilkınde de kendı sancımda vardı sunide taktılar 6 saatte dıgum yaptım

0 oy
önce (7,205 puan) tarafından

Ben evde beklemezdim yaaa hastane daha guvenli geliyor bana 

0 oy
önce (5,374 puan) tarafından

Daha 1 haftan var belki de kendi sancın gelecek. Ben hiçbi sancı hissetmiyorken 39+6 akşamı doğum yaptım. O gün sancım geldi yani.

Sana biraz açılman olunca suni veririz mi dediler? Neden öyle bişey yapıyorlar 40ı beklemeleri lazım en azından.

0 oy
önce (313 puan) tarafından

Benim acilmam basladiginda hastanedeydim suni sanci vermediler teklif de etmediler kendi sancin yetiyorsa bekliyorlar diye biliyorum. Ve 12 saat sonra falan dogdu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 235 göst.
0 oy
3 cevap 309 göst.
27 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 329 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Siyah.incii (1,570 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 363 göst.

Kategoriler