Hamilesiniz sizi biraz daha gülümseteyim, benim doğumum çok zordu gerçekten çok zorlandım, devlet hastanesinde doğum yaptım ama özel hastane gibiydi yanınızda annesiz ablanız herhangi biri kalabilir eş hariç mahremiyet açısından erkek almıyorlar, telefonda serbest duşda serbest, ilk sancı verdiklerinde zaten serum değildi. Uzun bir ipi altan bırakıyorlar, rahmi yumuşatıp sancı yapıyormuş, benimde sancım gelmeye başlamıştı bide çok uykum vardı tuvallete gittim ip yere düştü bir daha takmadım sancımda durdu bende yatağa geldim bi derin nefes aldım yatıcam dedim 😀😀Altan muane etmek için ebe geldi sancıyla nasıl uyuyacaksın dedi sancım yok dedim nasıl olur dedi düştü dedim kızdı baya kızdı bebeğe öden yapacak geri gidecek dedi, tabi ben bilmiyorum böyle bir şey olacağını, neyse geri bir tane getirip taktı düştüğü an söyleyeceksin dedi tamam dedim, baktım sancım geldi durunca eşimi arıyordum küfür ediyorudum bildiğiniz bütün küfürleri ettim sancım vardı diye bir şeyde diyemiyordu, sancım başlayınca bağırıp tekrar eşime küfür ediyordum, pilates topu vardı üstünde geri gelme yap dedi benim halim yok pilatesle mi uğraşacam dedim, en son doğum yaptığımda ebeler dedi bir daha sen doğurma yada buraya gelme dedi 😀😀2 gün kaldım ama düşünün şunu sancıyla iki gün öldüm öldüm dirildim takatim kalmamıştı ama bebek doğar doğmaz tuhaf bir şekilde sancı aniden duruyor bir rahatlıyorsunuz direk uyumak istiyorsunuz, benimde doğum hikayem böyleydi 😀😀