+1 oy
249 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (313 puan) tarafından

Her zaman bir seyler eksik bir seyler fazla bir seylerin temizlenmesi gerekiyor bir seylerin duzenlenmesi gerekiyor bir seylerin yapilmasi gerekiyor hic bitmiyor hic hic hic. oturayim keyif yapayim deyince birikmeye basliyor siz de de oyle mi? 

16 Cevaplar

+1 oy
önce (8,340 puan) tarafından

Bende de bir aralar öyleydi maalesef. Ama şimdi bir düzen oturttum fazlasıyla boş vaktim kalıyor hatta canım sıkılıyor inanabiliyor musun 😂😂 işleri biriktirmiyorum o anın işini hemen o an yapıyorum. Gözüme bir leke çarpsa hemen bezi alıp siliyorum. Akşam lavabonun üstünü boşaltıyorum ocağı siliyorum bulaşıkları yerleştiriyorum öyle yatıyorum evide elden geçiriyorum üstten sabah uyanınca temiz bir eve uyanıyorum böylece çok birbirine girmiyor 

-Reklam-
0 oy
önce (1,731 puan) tarafından

Malesef hiç bitmiyor bacım ne yapalım sağlık olsun 😁

0 oy
önce (30,903 puan) tarafından

Evet ne yazık ki öyle 🤦🏻‍♀️

0 oy
önce (23 puan) tarafından

Evet bendede öyle mükemmele ulaşamadım daha.

önce (313 puan) tarafından

Kac yildir? daha kac yilimizi alacak acaba mukemmele ulasmak

0 oy
önce (7,513 puan) tarafından

Sabah 7de uyanmıştım daha yeni oturdum ama iş bitti mi hayır. Aksam yemeği yapılacak. Çocuğu okula gönderince rahat ederim dedim güya o okula gidiyor bi işe başlıyorum saate bakıyorum çıkma saati gelmiş. Hele ki pazartesi biriken ütü çamaşır kirlenen tuvalet banyo... Asla bitmiyor hergün ayni şeyler. Yinede buna şükür ne diyelim 

0 oy
önce (2,920 puan) tarafından

Bitirmeye çalışmıyorum artık zaten 😄 bak kirli çamaşır sepeti bitti ütü birikti bu sefer. 😄 bulaşık bitti dedim akşam makineyi çalıştırdım sabah tezgahın üstü bulaşık dolu anlamıyorum gerçekten nasıl oluyor 😀 bir işi yaparken öteki kalıyor ütü yapayım dedim bulaşıklar duruyor filan filan hep aynı yani sadece sen değilsin hepimiz biriz 👍

0 oy
önce (1,682 puan) tarafından

Sabah 7 buçukta kalktım dün köye gitmiştim bahçeden birşeyler topladık onları düzenleyip dolaba koydum buzluga makina boşalttım çamaşır makinesi çalıştırdim o arada kuruyanlari katladim çarşaf değiştirdim oyuncakları kategoriye aldım o arada kızımı doyurdum 10 da evden çıktık hiç işim yok desem bile dünya işim çıkıyor 

0 oy
önce (5,684 puan) tarafından

Aynen oyle o yuzden plan programli ve biraz tahammullu olmamiz lazim 

Ben onceden cok titizdim gunluk evimi siler supurur bamyo wc yikardim 3 tane balkon yikardim bu gunluk olan yemek camasir hepsi dshil hemde ayda bi kere de dip bucak temizlerdim yatak yorgan hersey sudan gecerdi ortuler battaniyeler camlar kapilar pencereler hepsi hepsi cocuk yoktu ve bekardim herkes calisiyodu elime dolanan kimse de yoktu yinede o isler hic bitmiyodu 

Evlendim yari yariya kaynanamla oturuyodum evde oldugum gunler esimde evde oluyo du yeni evliyiz diye is yaptirmiyodu birlikte vakit gecirelim diye cok surmedi hamile kaldim bi de zayifim o kadar harekete nolcak doktor gebeligin saglikli ama sen cok zayifsin dikkat et dusurme dedi ondan sonra ben iyice saldim isi gucu esim yapti cogu zaman taki kilom toparlanana kadar supurgeye dokunmadim 6 aylik olana kadar esim yapti ara ara banyo wc yikadim tamam sonra cocuk dogdu haftada bi supursem sukrediyodum zaten derken toparlandim ben cocuk uslandi ben gucumu topladim dedim boyle olmayacak yemek bulasik camasir utu evin temizligi cocugun bakimi koca derken zaten yetismek imkansiz da kendime hic vaktim kalmiyo deliririm ben boyle dedim bi karar aldim 

1 sabah kahvaltidan sonra ilk isi yemegi ocaga koymak 

2 bi sabah kalkinca bi aksam yatmadan once soyle bi evi dolanmak oyuncaklari toplamak ortuleri duzeltmek camasir varsa hemen kaldirmak 

3 yemekten sonra hemen bulasigi kaldirmak cunku bulasigin arkasi asla kesilmiyo surekli 5 dkda bi cikiyo yoksa basedemiyorum 

4 camasirlari surekli kontrol etmek makina calisacak kadar dolduruyosa yarimi biraz geciyosa yani çalıştırıp hemen asmak ki koku olmasin 

5 dolap iclerini dağıtmamak 

6 kirinti gorunce hemen kaldirmak illaki supurge acmama gerek yok girgir da is gorur 

7 gunluk banyo wc kontrol etmek gozume pis gelirse yikamak 

8 haftada 1 de nevresimleri degistirip ortuleri cirpip koltuklari falan cekerek supurup silmek mutfak dolabinin kapagiklarini silmek 

9 da ayda bi kere dip bucak cam kapi perde ortu yikayip koltuk yatak halilari kaldirarak dolap iclerini ustlerini silerek guzel bi temizlik yapmak 

10 ayda bi kere buzluk hazirligi yapmak zahmetli yemekleri bile zahmetsizce yapabiliyorum boyle 

Bu duzeni koruyunca gunluk ev islerim 1 saat yemek isim yarim saati gecmiyo bulasiklar haric tabiki 1 saatte ona say geri kalan zaman benim cocukla oyun oynarim ibadetimi yaparim esimle vakit geciririm es dost ziyareti yaparim vs vs 

0 oy
önce (7,278 puan) tarafından

Ev işi bitmez o yüzden keyfime bakıyorum 😀

0 oy
önce (2,313 puan) tarafından

Hiç bitmiyor hemde bir ton yapilcak şey var uzandım .

0 oy
önce (4,449 puan) tarafından

Biter mi bacım ya

0 oy
önce (385 puan) tarafından

Dün çamaşır sepetini boşalttım halı yıkadım iki tane dolaplar temizlendi felan alsam dedim yarın bı sil supur iş bitti diye şuan çamaşır var gene onu atıyorum makinaya şu saat oldu hala temizlik yapıyorum yani şu hayattaki en nankör iş yap yap bitmiyor

0 oy
önce (41 puan) tarafından

Bitmiyor kesinlikle:) en  az değeri gören ama en yorucu iş ...

0 oy
önce (550 puan) tarafından

Bende öyle diyordum askom da ben geç kalktigim için bilmiyormuş o iş 🥲🥲

Şimdi düzenimi kurdum sabah 8 de kalkıyorum en geç 11 de yatıyorum.

Bütün gün neredeyse bana kalıyor ve işlerimi hallediyorum,ders çalışabiliyorum,spor yapabiliyorum,ayrıca dinlenmeye de bol bol vaktim kalıyor🥰🥰

İnşallah boxmazsam şu an ki düzenim çok çok iyi❤️

Ek olarak çocuğum yok sanirim olsa bu kadar düzenli ve teetipli ilerleyemezdum😅

önce (313 puan) tarafından

Cocugun olmadigi icin tabi. Cocugun olsa kendine ayirdigin zamani cocuguna ayirmak zorunda kalirdin. Cunku onlar da cok ilgi istiyor. Buyuyene kadar galiba. 

Sen bu gunlerini iyi degerlendir askom

0 oy
önce (81 puan) tarafından

1 haftadır sadece mutfağı ve tuvalet banyoyu temizliyorum. Odalara dokunmuyorum. Baktım bitmiyor bende yapmıyorum 😏

0 oy
önce (1,592 puan) tarafından

Ev işimin bittiğini hiç göremedimmm maalesef 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 439 göst.
0 oy
11 cevap 608 göst.
18 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semos (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 707 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Hemdemm (181 puan) tarafından soruldu