Kızıma kıslık alıcam 10 tane takım 4300 sızce uygun mu
Kızlar hele bakın sıparıs vereyım
Nerden alıyorsun askım vermedım daha sıparıs
Minicity, fullamoda ,pazardan filan aliyorum
Minicity de kumas bilgisi yazmıyo cogunda sansa me gelirse mınıctden kıslık takm aldm polyestrr karısımı geldi kumas bilgisinde yazsydı almazdm ıkı kurıs fazla olsn güzel olsn
Kslik daha hiç almadım ama yazlık almıştık bi beden buyuk aldım iyidi
Yazlıklarndan bende memmundum
Tanesi 500 tl ye geliyor takımın bir ürün fiyatı 250 ben olsam almazdım mümkün olduğu kadar uygun fiyatlı almaya çalışıyorum çünkü en fazla bir kış giyiliyor kıyafetler
Trendyol üzerinden mi alıyorsun yoksa kendi sitesi mi var
Kendı sıtesınde
Teşekkür ederim bakayım bende
Modamizbirden ben bile çeyize neler almıştım 😄 birsuru elbise, günlük takım, pijama ve eşofman takımları. Modamizbir candır 😄
Ayyy evt yaa
Tanesi 500 tl ye geliyor ortada bir fiyat uygun değil bence
Tekrar bakın yanlıslık oldu
Baktım canım uygun takım bide hepsi bacak ve kol kısmı lastikli olanları uzun süre girer
Rahatlık acısından cogunluk o sekıl sectım bu kıs gıyecek bı kazagı tek var pantalonları fln hepsı kısa olmuyor lcwde 10 takım yaptım fıyat ucuk cıktı benım 10 takım dedıgım bırı 3lü hepsi pamuklu asırı hos bak lcw fıyatı atıcam sadece alt ust 10 lu takım fıyatı bu
Güzel şeyler almışsın güle güle giysin
Tesekkur ederım❤️
Yeter gibi 500 tl ortalama zaten
Yanlıs oldu fazla urun katmısım duzeltıp gelıyorum postu
Ürünleri sezon sonu aldığınızda çok uyguna gelir. Ben kış bitince sonraki kışın elbiselerini alıyorum sezon sonu olduğu için çok uyguna geliyor 10 takımı waikikiden 2 bine almışım şubat ayinda. Şimdi yaz sonu olduğu için önümüzdeki sene giyecekleri yazlıkları uyguna alacağım 😀
Bende oyle yapacaktım ama gel gor kıyafet yoktu lcw hıc aklıma gelmedi :/
Sezon bitmedi mi daha. Bende önümüzdeki yaz için almak istiyordum var mı hala ürünler. Uzun zamandır mağaza dolaşamadım
Valla şuan yazlık tişörtler kuponlarla 100 TL ye var alt üst takım tek fiyat 180 TL diyor ben parka markete gitmek için böyle bol takımlar seviyorum çok uyguna geliyor 2000 TL ye %30 indirim var toplu alacağım
Fiyatlar çok iyi bence
Bızım pazar var alt ust takımlar 100 tl aldım hep seneye bıle gıyer ama kıslık bulamıyorum ıstedıgım sekıl tesekkurler :) bendede yuzde 60 ındırım var ısteuene verırım
Valla gayet uygun. Hayırlı olsun şimdiden
Bence gayet iyi fiyat
Dırek alıuorım o zmn
Eğer kaliteliyse iyi
Gayet kaliteli yumus yumuşş
Hepside çok tatlis duruyo güle güle giysin minnoş 😘
Sagol askımm😘❤️❤️
Iyi canim.bence carsidan baksan daha pahaliya alirsin
Evt carsıya cıktım dokunulmuyor asırı pahalıydı
Ucuz olanlarda kumasi hemen soluyor ve kuculuyor canim gecen sene tanesi 100 liradan 2 takim aldim hemen rengi atti daraldi ben ya civilden aliyorum ya lc wakikiden civilde de renk atmasi oluyor ama wakikiden hic denk gelmedim
Lcwnın bı pantalonunu aldım cok tatlıydı pembe dıkkatlı yıkamama ragmen rengı soldu :( bu lcwden yasadıgım ucuncu sorun
Ortalama 400 liraya geliyor takımı yani daha uyguna var ama tabi çıkıp bakmak lazım çıkamadığını söylemişsin ben trendyola bide instada enucuzbebekmarket diye site var ondan almıştım yeğenlerime güzel ürünler gelmişti ama şuan nasıl bilmiyorum kalitesi falan bakman lazım
Carsıya cıktım ama asırı derece pahalı sadece alt 600den baslıyor trendyolda bu takımları karsılastırdım buradakı daha uyguna dustu dedıgın sayfaya sımdı bakacam
Aa ben akşam yeğenime aldım burda bi bebek kıyafeti satan yerde 250 lira kalın kışlık takımlardı
Orası neresi ben pazara bıle baktım ama kıslık gelmemıs
Bursadayım canım ben ama çarşıda o kadar pahalı olması seçme geldi avmeler bile o kadar değil
Cok uygun hemde insaAllah kalitelidir
Kalıtesıne guvenıyorum askım alısverıs cok yaptım sadece fıyat konusunda kararaıx kaldım
Kiz bu zamanda 400e nerden tskim buluyon al gitsin
Haklısın askım❤️
Modamizbir bide minicitye bak canım daha uyguna var orda.Bide dolaptada sıfır etiketli takımlar çok uyguna
Askım bu modamızbır❤️
Çok uygun ben lc Waikikiden aldim üç takim okul için panduf ve boxer dört bin verdm
Lcwde sadece bı tulum 900 tlydı sevdım ama almadım veremem o kadar para sende baya vermıssın
Bence normal bende şimdi alcam.oglumq 5 nin anca yeter
Aynn oyle
Bana çok geldi ben uygun alırdım 10 takım çok bence giyilmiyo ki hepsi benim aldığım bayaram da kıyavetler bile çok giyemedim her bayram alırım öyle dolapta duruyolar gündelikte hep pazardan uyguna bişeyler denk getirim ben
Benım kızın kıslık hıc yok bı kazagı tek var suan gunde 2 kıyafet degıstırıyo tam tamına yeter bıle anneme gıdıcem 1 aylıgına tam ıdeal valla cogu yere baktım en temızı bu fıyata baska uyguna yok pazarda daha pahalı carsıda oyle
Canım esnaflarda falan daha uygun oluyo gecen arkadasımla körfezde gezerken bi mağazadan alt üst takım 5 takım aldık abi sağolsun birazda indirim yaptı 1100 e aldık
Mesaj attım ınsallah kargo vardır takımlar 100 tl cok ıyı
Bas yakın sayılır gitmeye calısısm bende
Cevap verdiler mi varmıymıs kargoları
Kargo yokmuş :/araba olsa gıderdım arabada yok
Hadi ya ben arkadasa söyledim o yarın gidip bakıcak hem kendi kızına benim kızıma
Bir yağmurluk (1400)
2 takım (1300)
2 tane pantolon (1600)
1 çift ayakkabı (2000)
10 tane çorap (300)
6600 TL ye aldım bu sadece bir kısmı
Daha pijamalari ev içinde giyeceği takımlar ve eşofmanlari mont atkı bere hariç onları alcam bence normal
Ayy cok sukur botu ayakkabısı yagmurlugu atkısı beresı var sadece kıyafetı yok asırı pahalıya almıssın cnm bızım burada 3 corap 25 ben ordan aldım allahtan pıjaması fln buyuk aldıgım ıcın bu senede yırttım pacayı
Sevgiyle büyüsünler🥰❤️
Allahumme amın😍❤️
Modamızbir kalıpları nasıl acaba
Bıre bır gelıyor ben 1 yas buyuk alıyorum ne cok buyuk oluyor ne kısa tam ıdeal kendı yasına gore alınca bı vakıt sonra gıyılmıyor cekme flnda olmuyor
Çok iyi fiyat bence en basiti şu an 500 tlden başlıyor
1,476,881 soru
24,175,247 cevap
336,073 kullanıcı