0 oy
229 göst.
önce Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Anneme gidecektim ziyarete kabul etmedi işimiz var çocuklar düşer dedi Tamam dedim neyse kırılmadım Bu arada misafirim falan var demedi bana kız kardeşim annemi aramış ve anne yemeğe geleceğiz demiş ve annem kız kardeşimi kabul etmemiş işiniz var ve benim misafirim var demiş yemek falan hazırlayamam demiş kız kardeşimi Annem çok ciddi kavga etmişler Ben de dedim ki bir anne olarak dedim sen dedim evladım nasıl reddediyorsun dedim bu kaç oldu dedim neden kardeşim öyle yapıyorsun dedim annem üstüne basa zaten yemek hazırlamak istemiyorum sadece işi düştüğünde ve yemek yiyeceği zaman beni biliyor dedi kendin oraya gittiğinde yemek yemiyor musun o sana hazırlamıyor mu dedim hazırlıyor dedi peki evladına yemek hazırlamak yok oluyor da evinde kendi sahibine Sen yemek hazırlamadın mı dedim hazırladım Evde ne varsa onları yedik dedi misafir yardım etti evin baştan aşağı temizledi dedi hiç tanımadığın bir misafir Senin evin neden temizliyor ve ne amaçla geliyor dedim ilk defa gelen kişi neden bu kadar seninle samimi oluyor bunları bir gözden geçir dedim ve üstüne basarak şunu söyledi işi düşünce yemek yiyecek yemek yemeye gelecek hiçbir çocuğun benim evime gelmesinler dedi Ben de dedim ki yıllar önce anne Anneannem annemi ve kardeşlerini bırakıp gitmiş Aynı annenin kızısın Aynı annenin yaptığına size şimdi sen de bize yapıyorsun dedim Keşke anneye Kız olmasaydın dedim Ve telefonu kapattın Sizce Haksız mıyım O kadar üzüldüm ağladım ki ben de defalarca reddetti ve ben onun altına yine bir şey Aramadım belki işi vardır diye ama bu sefer açıkladı ben anlayacağımı anladım

5 Cevaplar

+1 oy
önce (17,404 puan) tarafından

Ben şu zaman kadar 1 kere bile yemek hazırla sana geliyorum falan demedim. Emrivaki yapmaktan ve bana yapılmasından hoşlanmam. Belki başka planları vardır kadının, sizde saygi duymalısıniz. Anneyle bile mesafe iyidir. 

-Reklam-
+1 oy
önce (4,808 puan) tarafından

Haksızsın bence. Yorgundur kadındır o anda ,canı istemiyordur, çocuklarınız çok yaramazdır kadının kafası kaldırmıyordur . Anne diye bizi her seferinde el üstünde tutmak zorunda değiller kusura bakma. Bir de geçmişinden vurmak çok büyük merhametsizlik ve saygısızlık. Annenin huyu hoşuna gitmiyorsa araya mesafe koyarsın. Mahalle kavgası gibi ağız dalaşına girmezsin. 

önce (24,489 puan) tarafından

Fikirlerinizi uyuşmadığı çok az zaman var bence yine çok haklısın. Her şeyden önce kardeşinle olan kavgaya taraf olman çok saçma bir şeyleri başına kakmanda çok saçma bence evlat da olsa herkesin kendi hayatı var her zaman kabul edemez bence 

+1 oy
önce (1,361 puan) tarafından

Eğer anneannende böyleyse annen görmediği ilgiyi sevgiyi annesinden sizede verememiş kimisi böyle durum içinde ben evladım olursa annemin yaptığını yapmam der kimisi de benim de annem böyleydi bende böyle olurum der kısacası görmediğin şeyi vermek biraz zor ama annenin yaptığı bana göre yanlış

+1 oy
önce (26,186 puan) tarafından

Maraştan İstanbul a gidiyorum ona rağmen hazırlık istemiyorum sürpriz yapıyorum annem de hasta çalışıyor yoruluyor ben onun yükünü hafifletmek için gidiyorum ona yük olmak için değil 

0 oy
önce (1,670 puan) tarafından

Gitseniz beraber hazırlayıp toplasanız kadın kabul edecek. Kadın mecbur mu size hizmet etmeye gelmiş kaç yaşına. Gidin yemeginizi hazirlayin kaldırın toplayın oturun. Demekki yapmak istemiyor 

İlgili sorular

0 oy
54 cevap 2,385 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Rabisim (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 442 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 970 göst.