Kızlar burda anlatmıştım evim aile apartmanındaydı eşim tek erkek evlat diye sürekli ama sürekli ailesinin yanında olmak istiyo diye küçük eşyalarımı dağıtıp altinlarimla babasının adına aldığı eşyaları kiraya vermişler
Önceden birlik otururken babası bana anahtar fırlattı koluma canımı yaktı sebepte eşim olcak değişik varlık yüzünden kızım hastalanmisti sabaha karşı acile gittik sadece eşimin babasının arabası var diye onunla gittik diye
Yediklerimi konuştu bi kaç defa zoruma gitti ağladım kaç defa beni hizmetçi yerine koydu kalk mutfakta iş yap diye bağırdı hatta eşimin halasının kızı dedi ki o gelinse yanında da kızın var deyince yok olmaz o benim kızım dedi gelin yapcak diye bağırdı
Bunun gibi bi çok kez ezmeye kalktı kızıyla ikisi beni kızı arkamdan atıp tutarak ezmeye kalktı kızıda vurdu bana daha önce birlik otururken sırf kavga çıksında beni suçlu göstermek için yalandan ağlıyodu kendisi tiyatroculuk okudu
Neyse en sonunda yuvami yıktılar cocuklarim için birlik oturmak zorunda kaldım ama esimin babasi ve ablasiyla muhatap değilim
Bana çok hakaret iftira attılar
Dün eşimin babası hastalanmis kaynana bana gelmiş diyo ki baban çok hasta galiba nazar değmiş ona okuyuversene (daha önce ayrı otururkende hasta oluyodu beni ariyodu kaynana okuyuver babana diye okuyodum) bide ben okuyuvereyim diye sürekli benle muhabbet içine girmeye başladı kaynana bende oralı olmadım kendisi namaz kılıyo bir sürü dua biliyolar okusunlar banane dedim içimden ama okumadım canımı çok yaktılar çünkü.... size içimi dökmek istedim kızlar uzun oldu biraz kusura bakmayın hakkınızı helal edin...