0 oy
153 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (30,878 puan) tarafından

Yıllardır hep aynı şeyi yaşıyorum bir şekilde yaralarımı sardım umursamadım sanıyorum ama her seferinde aynı şeyi baştan yaşıyorum ailemde kimseye zararım olmamıştır arkalarından ne sövdüm ne saydım bişeyim olmadı herkesin benden uzaklaşmasını isteyen bana en yakın olan kişi Allah görüyor yaptıklarını küçüklükten beri beni hep yalnız bırakmaya mutsuz etmeye çalıştı bir düşmandan daha fazla düşmanlık etti bana bu kişi de öz ablamdır küçüklükten beri kendi yaptığı kötü şeyleri ben yapmışım gibi çevremize ve akrabalarımıza anlatıyordu bunu biliyorum çünkü duyduklarım da oldu bir insan neden öz kardeşini yalnız ve mutsuz etmek ister bilmiyorum ve asla anlayamadım yıllardır bu tek mutlu olan kendisi olsun istedi birisiyle yakın olsam hemen ortaya atılır o kişiyi yanımdan götürürdü teyzemlere yakın davranmak istedm ama onlar bile hep itici davrandılar sevgi görmedim hiç birinden hayattaki en büyük düşmanlığı yapan kişi ablamdır bana çok kötü hissettiren bişey o nedenle derdimi anlatıp rahatlamak istedim 😔

6 Cevaplar

+2 oy
önce (1,731 puan) tarafından

Her zaman diyorum Allah kardeşin de hayırlısını versin malesef seni o kadar çok iyi anlıyorum ki 😢

önce (30,878 puan) tarafından

Yıllardır bitmeyen bi kini var bana karşı 1 yıla yakın konuşmadım kendisiyle bi kaç ay önce kendisi aradı o şekilde konuşmaya başladım 3 4 ay geçti yine sorun çıkarmaya başladı hep aynısı oluyor gerçekten yoruldum 3 4 ay da bir hayatımı mahvetmek canımı sıkmak için benimle iletişime geçiyor aslında asla konuşmama kararı almıştım ama ölüm kalım var dedim yine sineye çektim ama tekrar aynı şeyi bana yaşattı Allah ıslah etsin gerçekten bıktım artık 😑

-Reklam-
+1 oy
önce (7,066 puan) tarafından

Bir söz vardı okurken aklıma o geldi düşmanına uzaktan arama annenin doğurduğuna bak diye galiba öyle bir şeydi yani üzüldüm açıkçası insanın kardeşi niye bunu yapsın ki gerçekten çok değişik insanlar var Rabbim senin gönlüne göre arkadaşlar çevre nasip etsin gerçekten zalim bir insan ile gibi dönemde yaptıklarından pişman oluyor da bakalım ben buna inanıyorum

Ben hayatımda ondan kötüsünü tanımadım evlenme hazırlığı yaparken bile görürsünüz onları ayırırım istersem falan diyordu asla mutlu olmamı istemedi benim 

+1 oy
önce (3,345 puan) tarafından

Benden 1.5 yaş büyük ablamda bana aynı şeyleri yaşattı.anlatsam yok artık dersin o dere.aylarca küs kaldık.işi düştümü konuşuyordu sonra bilerek yine küsüyordu.oturduğum yerde geçerken ayağıma basmıştı kızıncada kırmadığıma dua et demişti.çok ağır ithamlarda bulundu.qma en çok zoruma giden bi lafı vardı o gün anladım beni zerrw kadar sevmediğini.

Rüyasında bütün ailemizin öldüğünü görmüş.herkesin ölümüne ağladım bi senin ölümüne ağlamadım demişti.artık kendisini görnezden geliyorum.o ne kadar arkaödan söylerse söylesin duymamış gibi yapıyorum.çünkü geçen zamanda şunu anladımki kıskanç bi insan

Bi insan 7sinde neyse 70 inde oymuş gerçekten benimki ben nişanlıyken eşimle beni ayırma tehditleri ediyordu yüzüme karşı tek kendisi mutlu olsun istiyodu hatta evleneceğim yıl sırf kendisi önce evlenmek için 2 3 ay tanıdığı biriyle hemen düğün yaptırttı babam sonraki yıl da senin yaparız dese de bu yıl olacak diye bir sürü kavga çıkardı 

+1

Öyle csnım.değişmek istemeyeni değiştiremezsin.bana yaptığı zorbalığı el evinde görmedim daha.

Sorsan kindar kıskanç değil abdestinde namazında kendi halinde.daha yakın zamanda herlesle kavga edip kardeşimin düğününü burnumuzdan getirdi

Yinede sahip çıktım kimse yüzüne bakmazken

Sonradan kardeşim dedi daha düne kadar arkandan konuşuyordu diye.memleketime gittim annemlere ablamda orda oturuyor.annem demiş kardrşini çağıracakmısın diye uğraşamam demiş.diper güne arkadaşlarını davet etmişti.o yüzden takma bile değmez çünkü

Haklısın bacım ama işte umursamıyorum diye düşünüyorum bazen ama içimde bir yerlerde beni yiyip bitiriyor bu yaptıkları 

+1 oy
önce (25,489 puan) tarafından

Seni anlıyorum benzer şeyler yaşadım ama ben hiç tepki vermedim Allah biliyor görüyor dedim ailemde gördü bildi ben sırf açık sözlü insanların arkasından konuşmak yerine yüzlerine söylediğim için hep kotuydum 

Geçmiş zamanda herkesle kavga etti ailede ve çevremizdeki insanlarla şuan hepsiyle iyi ama onların hiç biri benle görüşmüyor hatta soğuk duruyor benimle kavga eden kimse olmadı neden bunu yaşıyorum işte tek sorumlusu da o yüzsüz kişi her seferinde amacına ulaşıyor bi insan öz kardeşine nasıl bu kadar kötü olabilir 

+1 oy
önce (8,382 puan) tarafından

Üzülme canım hemen hemen aynı şeyleri yaşadım. Kendi kötülüklerinde boğulsunlar uzak durmak en iyisi.

Öyle gerçekten Allah bilsin yaptıklarını 

+1

Biliyor ve görüyor merak etme. 

0 oy
önce (792 puan) tarafından

Dünyada milyar tane insan varken bir arkadaşının ve de dostunun olmayisini nasıl ablana bagliyorsun hiç mi okul okumadın sen 

+1

Gerçekten yazdıklarımdan bunu çıkardığına inanamıyorum ben arkadaşım veya dostum yok dememişim düzgün okumamış olmalısınız

+1

Gerçekten yorumlarınız hep olumsuz kadın onu mu demiş yani

+1

Bu kadın benim postlarımın altına da böyle şeyler yazıyor.

En mükemmel kendisi çünkü.

Derdimizi anlatmışız okul okumadın mı diyor kafası nasıl çalışıyor bende anlamadım sayfanın yeni trol can sıkan kişisi olmaya çalışıyo herhalde 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,045 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde oylede.guzel1 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 415 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kubra.10 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 219 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 426 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,634 soru

24,172,169 cevap