0 oy
44 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,735 puan) tarafından

Eşimde kuyruk sokumunda bir sorun var ve bugün ameliyata alınıyor. Yanında ben yokum. biz üzülmeyelim diye sadece birkaç arkadaşıyla gitmiş ve bana Artık ameliyata giriyorum yazdı az önce. Ameliyatla ilgili tam bilgi vermedi. 

Sorunu şöyle: Yaklaşık 2 yıl önce bir yara oluşmuştu. Doktora gittiğimizde krem kullanmamız ve ilaç önerildi ve 5–6 ay boyunca takip ettik. Gitmişdi.. Sonra tekrar oluştu, her oluşdugunda şişiyordu sivilce gibi..  doktor, yaraya peroksiti şırınga ile çekip sıkmamızı ve batikonla temizlememizi söyledi. Bunu uyguluyorduk. O zaman şişlikde çekiliyir rahatlıyordu

En son peroksiti yara içine sıkınca, yakın bir bölgeden köpürdüynü gördüm yeni bir delik çıkmıştı , yani ikinci bir yara oluştu.

Ameliyat süresinin 1 saat olacağı söylendi, ama eşimin ameliyatının açık mı kapalı mı olacağı hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Eşibizin yada sizin başıbıza geldimi nasıl geçti süreç analtırmırmısnız

1 cevap

0 oy
önce (786 puan) tarafından

Dayım olmuştu sorunsuz gecti ameliyati 5-6 yıl oluyor gayet sağlıklı şu anda çok detay bilmiyorum ama inşallah sağlığına hemen kavuşur eşin.

önce (1,735 puan) tarafından

Amin çokk teşekkürler. Peki tekrarlama olmuştumu dayınızda

önce (786 puan) tarafından

Yok canım tek sefer ameliyat oldu .

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 264 göst.
0 oy
0 cevap 69 göst.
0 oy
6 cevap 326 göst.