0 oy
88 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (3,825 puan) tarafından

Oğlum 4 6 yaş anaokuluna gidiyor. Her cuma 2 anne ikramlık tek çeşit bişey hazırlıyor. Biri tuzlu biri tatlı şekilde. Ben de tatlı bişey yapmak istiyorum ama ne yapsam karar veremedim en az 15 kişilik olması gerekiyor ama ben 2 sınıfta yesin istiyorum. 30 kişilik ne yapabilirim sizce fikirlerinizi bekliyorum. Köstebek pasta aklıma geldi ama ondan 30 tane çıkar mı bilemedim 

4 Cevaplar

0 oy
önce (5,678 puan) tarafından

Kestebek pasta icin en az 4 borcam kek yapman lazim bence muffin yap karton bardaklarla da olur ustune damla cikolata koyabilirsin suslemesi sana kalmis cocuklar daha cok sever 

-Reklam-
0 oy
önce (10,185 puan) tarafından

Kağıtta kekler yapıp süsleyebilirsin cupcake yapabilirsin  kızımın sınıfına yapmıştım çocuklar çok seviyor 

0 oy
önce (2,919 puan) tarafından

Otuz kişiye en güzeli muffin olur. Üzerine de renkli bonibon lardan koyup süslersin. Aynı şekilde bonibonlu kurabiye olabilir. Köstebek pastayı yemesi zor olur çocukların. Elmalı çikotoplar var elmayi rendeleyip petibör bisküvi ceviz/fındık ile yoğurup top top şekil veriyorsun üzerine çikolata sos döküyorsun lokmalık oluyor yemesi de kolay. Aklıma gelenler bunlar. 

0 oy
önce (25,503 puan) tarafından

Bisküvili pasta yap ama çilekli pudingden yap pasta tadında oluyor ben bir kere arkadaşımın oğlu için yapmıştım herkes çok beğenmiş tadı çikolatali olandan daha farklı ve güzel oluyor 2 tepsi yapsan yeter pratikte

İlgili sorular

+3 oy
1 cevap 82 göst.
+1 oy
15 cevap 282 göst.
+2 oy
4 cevap 119 göst.
19 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 161 göst.
26 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Sarioglusumm (325 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,654 soru

24,172,386 cevap

335,913 kullanıcı

...