0 oy
711 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhaba kizlar gunaydiinn. 

64 gunluk bebegim var gece guzel uyuyor ama gunduzleri burnumdan getiriyor asla yatmiyor uyanikken . evi dolasmak istiyo ayakta heryeri inceliyor . Ozaman sorun yok. Ama oturdugum an yatirdigim an basliyor aglamaya inadida var sanirimm. Ne yapicam blmiorum ogrenme ayindamii normalmi bu odadaki seyleri tek tek inceliyor saatlerce tut gik demez kolum kalmio artk tutmaktan kamburum cikti :D oneri verinn

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kızım 8 aylik hala o sekilde. Gece güzel uyuyor gündüz yok
tarafından
Ya gunduz bi sekilde idare oluyor sukur gece uyuyor ama gunduzde yatana kadar anami aglatio etrafi incelemek istiyor devamli. Ama devamli tutamiorum islerim oluyo gunduz uykusu dakkalik zaten
tarafından
Evet ya onceden 1 saate islerimi ederdim simdi ise akşamı buluyor bazennnnn.. benimki 8 aylik yürütece koyuyorum oyalaniyor
tarafından
Ne guzell.yaa bnde bu gdisle kanguru alcm herhalde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun cınım kucak kervanına sende katıldın oğlumu alıştırdı kucağa uyumadığı her an kucak istiyor 2 dk koysam çığlık çığlığa 6 aylık olduk ve o kdr çok yoruluyorum ki bnce bir yıl bul ve bıraktır inan çok zor oluyor bel fıtığı boyun fıtığım artık aldı başını gidiyor yani 
tarafından
Ya benmkinde kucak aliskanligi yoktu canim yeni cikti bu yatiriom kafasini ayaklarini havaya kaldrio bagrio kalkmk istio evdeki seyleri incelio hep inan sirtim kolum tutmuo artik. Nasl biraktrcam blmiom almiom agladgnd bu sefer morario inadindann mecbr aliom. Cok.zorr ya seninki 6 aylik kilosuda vardr kol dayanmaz
tarafından
Aynen cnm dediğin şeyleri yapıyor oğlum da kucak istiyor belli vazgeçmiyor da kıpkırmızı oluyr almicam diyorum dayanamıyorum bir doktora danış dicm ama alıştıyss zor artık Allah yardımcımız olsun
tarafından
Doktorda ne yapcakki iste. 40i cikmadan onceye kadar deli gbi aglardi aksam 6da baslar gece 12 ye kadar asla susmazdii mecbr kucaga alioduk ama alismamistii daha dune kadr boyle huyu yoktuu yeni cikti buu. Yatirinca yatioduu smdi kafa ayak kalkip havaya gtcek byerlere
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Kanguru al tak ben öyle yapmıştım evin içinde işimi de öyle yaptım yoksa benimki de durmazdı
tarafından
Oyle yapicamm artikk
0 oy
(168 puan) tarafından
Kanguru kullan canım aynı şekildeydik bel agrım biraz hafiflemişti
tarafından
Oyle yapaim canim napaimm ya
0 oy
tarafından
Bu daha iyi günlerin bebegim hele bi sürünsün yürümeye başlasın 
tarafından
Ya raziyimm onaa bu sekild3 sabahtan yatana kadr kolum kopuo canim sirtim agrio artik cok cabuk skilan bi cocuk oyle oyuncak falan kar etmio zaten pekde anlamio cok kucuk dha
0 oy
tarafından
İlgisini çekecek birşeyler bulman lazım, oylanması lazım. Oyun halısı, renkli çıngıraklar ya da peluş oyuncaklar gibi. Canlı renkler bu dönemde çok ilgisini çeker.

Beşiğin içine konup ilgisini çeken oyuncaklarla kendi kendine oyalanmayı öğretebilirsin.
tarafından
Besigind3 sallanan o seylerden var skilma huyu var benimkinde cok cabuk skiliyor daha oyuncaklarla uzun sureli ilgi cekecek yasta degilki 2 aylik
0 oy
tarafından
Heheheh bizimde öyleydi ya iş yapacağım zaman kanguruya bindiriyordum kucağa alışmış zor oluyor :D
tarafından
Kucaga alistirmadim aslnda kuzum yeni cikti bu huyu yaa kanguru alaim bendee baska trlu olmucakk
0 oy
tarafından
Biraz ağlamasına müsade et yere yatir yerde oynat oyun halısı alabirsin sesli oyuncaklar flan yattığını yerden dikkatini çekip oynatarak totosunun yer görmesini sağlayabilirsin alisacaktir pes etmezsen
tarafından
Almiorum zaten hemen aglayinca taviz asla vermiyorum biraz akli erse her istediginin olmayacagini.anlaticam ama daha cok.kucuk. kendini.kitliyo aglarken ozman.aliyorum mecbur kiz besiginde var o sallanan oyuncaklardan takmio bile cocuk onu
tarafından
Bırak ağlasın nasılsa susar :D şaka tabiki ama çözüm bulmak lazım yoksa burnundan getirir
tarafından
Burnumdan gelse gene iyi heryerimden gelio :D oyun halisi yararmi acaba ise blmiom hemende skilio benimkii
tarafından
Bilmiyorum ben kullanmadım kndni oyalar benim ogluş hala öyle :)
0 oy
(2,022 puan) tarafından
Canm bebegin alışmış ama sen ona nebe süresi dinlet  o sırada eline birseyler tutustur onlarla oyalansın
tarafından
Canim eline biseyler tutacak.kadr buyuk degilki 2 aylik daha . Evet ya benden baskasnda susmuo bakalm napcamm
(2,022 puan) tarafından
Sen eline ona zarar vermiycek şekilde birseyler tutustur o refleks olarak tutar canm
tarafından
Canim.tutuoda saniyelik tutuo kavrayamio dha gecen verdim yuzune dusurdu :D
0 oy
(1,064 puan) tarafından

Öylemi alıştırdınız  canım    bende yeni doğum  yaptıgımda gezdirmek isteyenlere sakın dedim oturarak sevin karşıdan kucaklamayın  şuanda maşallah  kucakta gezmek için  ağlamaz ana kucagı aldım onda yatmayı oturmayı seviyo bişiler  izlemeyi s3ver 4 bucuk aylık olduk     diğer türlü olsan  evde ne iş  yapılır ne bişi

• Ama bu geçici  bi durumda  olabilir sonuçta  her ay huy değiştiriyorlar  daha coookk huylar edinecek :)
tarafından
Yeni dogdugunda 40i cikana kadar aksam 6 gece 12ye kadr 1 saniye susmadan.aglardii mecbur susturmak.icin aliyordukk. 40indan snra duzeldii ama yatirinca yatiyordu. Su 1 haftadr cikti bu huyu etrafi.incelemek istiyor hep didik didik inceliyor evii
(1,064 puan) tarafından
Aynen dediğim gibi her ay huyları değişiyo  ama buda geçer şuan etrafı tanımaya çalışıo o yüDendir huysuzluğu  zamanla ondanda sıkılır
tarafından
Herhalde canim . Insallahh skilir
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Yamaç beye bak sen oh oh maşallah :D 
tarafından
Suss kiz senn :D
(25,181 puan) tarafından
Hahaha :D gezdir çocugu işin neee :D
tarafından
Suss kiizz bak hala knusuo :D gebesin sen duan kabul olur oturda kardesine dua et cene yapacaginaa

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,141 soru

24,178,890 cevap

336,237 kullanıcı

...