+1 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (497 puan) tarafından

En büyük çocuğum 10 yaşında,eşim kaç kere beni aldattı çocuklarım için afettim , sürkli  olarak geçimsizlik, tartışma  aramızda soğukluk var yani kısacası sevmiyorum , çook mutsuzum boşanmayı düşünmüyor değilim boşansam nasıl yapıcam oda belli değil çocuklar babalarında bi müddet kalsa olur mu acaba nasıl yapıcam Bilmiyorum 

9 Cevaplar

+3 oy
(289 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun kardeşim gönlüne ferahlık versin inşallah 

(497 puan) tarafından

Amin sağol canım 

-Reklam-
+2 oy
(1,646 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun öncelikle ama sebep ne olursa olsun çocukları babaya bırakma bu düşünceye girme bile benimde 15 14 11 ve 4 yaşında cocuklarım var empati kurdum ama anneliğim hiç bir şekilde çocuğumdan ayrı kalmayı kabullenemiyor

+1 oy
(28,524 puan) tarafından

Boşanabilirsin hepsi büyükse 

+1 oy
(531 puan) tarafından

Hamam 3 çocukla boşandı en küçüğü daha 2 yaşındaydı büyüğü 4,diğeri 8-9 yaşında idi.camilere temizliğe,sonra belediyeye işe girdi bir süre dedmlerde kaldı sonra nafaka karşılığı evi aldı eşinden . Kızı şimdi doktor oldu. Zor zamanlar geçirdi ama başardı. Sen de yaparsın inşallah korkma Allah yardım eder 

0 oy
(27,702 puan) tarafından

Bunun sonu gelmez canım kafanda bittiyse bosan kurtul çocukların kaç yaşında bilmiyorum ama kendi ayaklarımın üstünde durabilirim dersen hiç çekme o kocayı boşa 

0 oy
(7,546 puan) tarafından

Yaşları kaç diğer lerinin

0 oy
(9,688 puan) tarafından

Evden şutla ailesi varsa falan söyle oglunuz beni aldatıyor de aç barodan bi avukat isde davanı bekle o sürecte cocukların senin barınma yeme içme masraflarını karsılasın ailesi vs önder olsun bosanıncada aynı sekil nafakanı versin cocukların masrafını karsılasın sende evden iş vs seylerine bakabilirsin tabi bunları yaparmı bilemiycem aldatan adam zaten isdemiyordur ki onunda işine gelir

0 oy
(4,890 puan) tarafından

Şu anda maddi durumunuz nasıl?

0 oy
(24,646 puan) tarafından

Çocuklar okul çağında ise ve çalışabilecek durumunuz varsa bir nebze işiniz kolay. Ama zorlu bir süreç maalesef Rabbim yardımcınız olsun 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 229 göst.
0 oy
4 cevap 137 göst.
1 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde GSmsl (853 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 244 göst.
+3 oy
11 cevap 657 göst.
21 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sebebine (497 puan) tarafından soruldu

Kategoriler