0 oy
109 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,867 puan) tarafından

Kızlar kızım 3.5 yaşında . İki gündür hasta. Antibiyotik kullanıyorz . Gün içinde öyle öksürdü. Şimdide uyuyamıyor öksürükten. Balgamı var onu atsa bi rahatlayacak sanki. Atması için ne yapmam lazm Kızlar ya.. çok öksürüyor yavrum...

7 Cevaplar

0 oy
önce (4,143 puan) tarafından

Ballı karışımlı birseyler yap 

-Reklam-
0 oy
önce (1,971 puan) tarafından

Balgam söktürücü verdi mi o balgamı inceltiyor rahatlatıyor cocugu, boğazında birikmesini engelliyor 

önce (1,867 puan) tarafından

Yok vermedi ama yine aynı. Uyurken geliyor bu zıkkım. Doktora götüreceğim yarın  

önce (1,971 puan) tarafından

Evet uyurken doluyor genzi o yüzden, balgam şurubu iyi gelir inşallah 

0 oy
önce (549 puan) tarafından

Karabiber bal karışımı yapın verin ve bol bol su icirin bide doktor balgam söktürücü ilaç verdimi verdiyse onu aksatmayin verin o rahatlatır geçmiş olsun 👏

0 oy
önce (1,967 puan) tarafından

Kekik nane demleyip bal limon verdim burnu akmiyor çok aksa rahatlar  sarımsak bak limon tatlı kaşığı yapıyorum iki oğlumda hasta küçükte oksuruk olmadi şükür ama büyük kkinci gün oksurr grip olunca Ihlamur varsa Ihlamur ver sade bal ılık su limon  yap buhar bide ben ne yapacağımı şaşırıyorum  anitibiyotiksz atlatrsz inşallah versemde  bir kaç hafta sonra yeniliyor

0 oy
önce (6,676 puan) tarafından

Brnm kızım 5 yaşına giricek maalesef kusmadan çıkmıyor o balgam . Neler denedim ben olmuyor 

0 oy
önce (2 puan) tarafından

Grintuss diye bir şurup var bitkisel belki adını yanlış yazdım   belki ama eczaneye sorarsanız yardımcı olurlar kızımda öksürükten uyuyamıyordu bu şurup sayesinde rahatladı 

0 oy
önce (1,867 puan) tarafından

Uyurken geliyor öksürük kızlar.  Yarın doktora götüreceğim yine  . Balgam sökücü versn.

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 944 göst.
0 oy
0 cevap 79 göst.
+1 oy
5 cevap 125 göst.
0 oy
6 cevap 247 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bsmllah (236 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,965 soru