0 oy
610 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (208 puan) tarafından

Oğlum 2 yaşında babacı. Kimi daha çok seviyorsun diye sorduğumda hep babayı diyor acaba bana nispet mi yapıyor diye düşünüp babasına sordurdum ve orda değildim ama duydum yine babayı dedi. Artık sormam. Zaten hareketlerinden de belli babacı oldugu. Ama uykusunda ağladığında da hep anne diye ağlar 

34 Cevaplar

+5 oy
önce (5,878 puan) tarafından

ya niye çocuğunuza bunu soruyorsunuz ki zaten 

önce (208 puan) tarafından

Aslında sorması hata bılıyorum ama insan merak edip soruveriyor işte. İstediğimi duyarım diye de hep devam ettim 😄

önce (6,177 puan) tarafından

Ya ama senin sevgi merakın çocuğa zarar veriyor. N'olur sormayın artık böyle sorular. Yapmayın çocuklara bunu.

önce (5,878 puan) tarafından

2 yaşındaki bebek bu sorunun anlamını bile tam bilmez, her şeye evet hayır der inat eder. kendi 2 yaşındaki kızımdan biliyorum. 

soru zaten bir çocuğa sorulacak en yanlış sorulardan biri. anneni mi seviyorsun babanı mı, nefret ederdim. çocuğun anne ya da babasını seçmesini istemek çok yanlış 

önce (6,177 puan) tarafından

Kayınvalidem de soruyordu oğluma, tersledim onu bile :) Kayınvalidemin çocuk gelişimi mezunu olması dışında sorun yok :))))

-Reklam-
+2 oy
önce (7,478 puan) tarafından

Benimki afedersiniz wc ye bile beraber girer 6 yaşinda bile 🤣🤣

Benimki okulda da olmamı hatta sırama otur bile demişliği oldu 😨 1 haftadır okula gel filan demez oldu çok şükür ki😩

İlk hafta öyleydi okulda. 

önce (56 puan) tarafından

Kreşe verdim biraz belki ayrılır diye benden 

Çok zorlandık hala gitmicem diye direniyor 

Ama eve gelincede ayniiii değişmiyor dahada yapisiyor

404 japon yapıştırıcısı hemde 🤣

önce (1,959 puan) tarafından

Benim oglum küçük den once beni arar evin icinde😁

+2 oy
önce (1,960 puan) tarafından

Kötü anlamda sormuyorum, emdi mi acaba, bebek çok emince anneye yapışık oluyor gibi geliyor bana 

18 aya kadar.

O zaman sizin olay nadir görünen durumlardan, olsun sizde rahat edersiniz, kahveni yap rahatına bak:D

Babası oynasa rahat edecem de oynamayınca bana sarıyor evde peşimde 😄

önce (7,117 puan) tarafından

Kızım hic emmedi yapisik ikiz gibiyiz 

Yaa demekki farketmiyor cocuktan cocuga değişiyormuş

önce (660 puan) tarafından

Yeğenim emmedi ama annesinin dibinden asla asla ayrılmıyor, 2 dakika gözden kaybolsun ortalığı ayağa kaldırıyor 26 aylık 😁

+2 oy
önce (30,878 puan) tarafından

Babasını sevsin işte sende otur dinlen onunla vakit geçirmek istiyosa geçirsin ben biraz nefes alıyorum ikisi vakit geçirince diğer türlü çok zor oluyor 😁

+1

Ne yazık ki babası çok oynamaz kendisiyle çabuk sıkılır. Babası kendisiyle oynamadığı zaman da evde peşimde dolaşır sıpa 😄

Hee o zaman zor olur yaa bizimki oynuyor çünkü ne olursa olsun inat eder baba diye beni kovar hatta bay bay yapar kapıyı yüzüme kapatır 🤣

Geçen ikisi birlikte görümceme gittiler bir kaç saatliğine kendime geldim resmen ahahahsh😂

+2

Benimki sağolsun o kadar yapmaz dışlamaz annesini 😄 Sarar öper anneyi seviyor der sorduğumda da sevıyorum diyor ama ıkımızı karşılaştırdığımda baba der onun sevgisi daha baskın 😐

Bizimki 19 aylık olacak daha çok konuşmuyor sorsam da söyleyemez 🤣 ilerleyen aylarda ne yapacak bakalım her ay bişey çıkarıyor 

+2 oy
önce (5,647 puan) tarafından

Benim iki kızımda bu ara bana çok düştüler bende anlamıyorum sebebini 

Yaşları kaç

önce (5,647 puan) tarafından

6.5 ve 2 canim 

Önce babaya duskunlerdi ama 

+2 oy
önce (4,342 puan) tarafından

Benimki direkt amcacı ben ne yapayım 😅

Demek ki amca çok şımartıyor

+2 oy
önce (4,129 puan) tarafından

Benim oğlumda bazen bakıyorum babacı bazen de anacı kızım da aynı emzirirken peşimizden ayrılmazlar parayı tanıyınca babacı oluyorlar🤣🤣

Baba yokken anneci. Baba varken babacı 🫤

+2 oy
önce (4,771 puan) tarafından

Kızım 3 yaşında . Doğduğundan beri anneci. Hayatımda bu kadar anneye düşkün çocuk görmemiştim. 

Öyle mi ıyı bir şey mi o kadarı bilemedim

önce (4,771 puan) tarafından

Ay çok zor oluyor walla. Küçükken çok anlamıyorsun da büyüdüğünde sürekli yapışık

+2 oy
önce (6,935 puan) tarafından

Benimki de babacı ama böyle soru sormayın çocukların iç dünyası için iyi değilmiş arada kalıyorlar ben yargılamak için demiyorum ayrıca yanlış anlama lütfen 

Yok canım estağfurullah. Biliyorum doğru olmadığını ama bi defa meraktan sorunca insan istediği cevabı alır diye bı daha bi daha soruyor 🥴

+2 oy

Babaci olması daha iyi bence 😂ilk oglum asiri düşkün bana ikinci oğluma doğum yaptığımda oğlumda bizle kaldı babasıyla evde kalmaya eşim cesaret bile wdemedi  memlekette bı saattlik bı yere bile bırakıp gidemedim hiç ilk defa geçen yıl kreşe gidince babası birakirken sende gel derdi bide genelde ben bırakıp hala markete parka giderken benide ister bazen aglicak olur hazrlanirm bende giderim  beş buçuk yasina değecek hala düşkün ben sorumluluğunu fazla ustlendigimden olduğunu düşünüyorum eşimde çok evde olmuyordu 

Biraz ben babaya yönlendirmiş olabilirim yorulunca hep babaya hadi dedim. Babasının gelmesine yakın hep baba geliyor diye heyecanlandırdım. Babası da gelınce hep muck mucuk öper zaten 

Baba gelince her çocuk Heyecanlanir anneyi sabah akşam goruyor  😁farklılık oluyor baba benimki bana duskun yapısındada var küçükken babası haftann yarısi yatılı evde yoktu diğer günler de akşam zor evi görüyordu çok yoğundu  kurtulduk şukur parka gönderen küçük çeker gider büyük annemde gelsin der  bazen arklarindan giderm çok sevinir özlemiştim der 😂çok zor güzel ama yıpratıcı 😂 sezaryan djkisimle banyo yaotrmaya calismistm annem eşim banyoda ama benden istiyordu 4 yaş kolum kalkmamisti kendimi zorluyordum gönlü olsun diye bence babaya da atmak gerek fırsatı varsa  babanın  hic anne dışı yikanmamiş çocuk beni istiyor  illa dogumdan cktm geldi yanıma üstüme yattı kucamda durdu hala da aynı yapis yapış degl hatta sevmiyor ama hep yanında olmamı istiyor ilgim onda olsun istiyor fırsatnz varsa babaya atın😂

+2 oy
önce (6,669 puan) tarafından

Üzülüyor insan bebeler öyle söyledikçe 😂

Evet 🙂‍↕️ 

+2 oy
önce (11,514 puan) tarafından

Benim büyük oğlum da babaci bazen bu durumu lehime kullanıyorum 🤣 sana baba yedirsin seni baba yikasin seni baba uyutsun

Benimki sağolsun kendi yaptırır babasına. Baba yedirsin der. Aşkım gel seni istiyor dıyorum 😅😅

önce (11,514 puan) tarafından

Bu çok iyi oluyor 😂🤭 ama arada bozuluyor insan😂 sen o kadar doğur acı cek emzir acı cek gece uykusuz kal o gitsin babayı sevsin hayın tospikler😂

+2 oy
önce (5,677 puan) tarafından

Ay sacmalama Allah askina bacim tamam anneci olmaya bilirde seni sevmiyo de.ek mi oluyo bu benim oglum yasini doldurmadan baba demisti 2 yasini grcmeden anne demedi biliyo musun konusmayi ogrendi sunu seviyon mu seviyorum derdi bunu seviyon mu seviyorum derdi bana gelince sevmomoyoyum derdi ben uzulurdum farkli tepki verdigim icin oyle dermis bende nasil uzulurdum ben koynumda buyuttum onu diye bi gun hic birakmamistim acil bi durum oldu 1 saat babanesine birakmam gerekti yikti ortaligi gitme diye o gun anladim ailece bi yere giderdik beni goremesin kollarini gozune kapatirdi annem gelsin diye o soru sorma isini bende yaptim ben soruyorum diye yapiyo sen ben yokken sor dedim esime yine annemi sevmiyorum dedi zamanla unuttu gitti simdi kim olursa olsun seni seviyorum desin bende seviyorum ama en cok annemi seviyorum der takilma cocuklara nu kadar 

Farklı tepkı aldığı için öyle diyor olabilir haklısın. Beni seviyor bazen geliyor anneye sarılıcam deyip sarılıyor öpüyor.  Anneyi seviyor diyor ama baba sevgisi daha ağır o kesin 

önce (5,677 puan) tarafından

Olabilir canim hepimiz ne kadar kabul etmesekte birini daha cok seviyoruz mesela ben anneme hic kiyamam 

+2 oy
önce (7,066 puan) tarafından

Bir kız bir de oğlum var  ikisi ile siyam ikizleri gibi evin içinde dönüyoruz oğlan biraz daha yapışık bana kız daha yeni yeni babaya gitmeye başlıyor ama oğlum mümkün değil yapışık gibiyiz

Benle daha çok zaman geçirdiği için yaramazlıklarına daha çok kızıyorum. Babası da dışarı çıkarır hep. Bunun da etkisi vardır 

önce (7,066 puan) tarafından

Bnmkide baba biseye hayır derse bana gelir çünkü onun açısından ben her şeye evet diyen bir anneyim yani İlk başlarda evet öyleydim ama şu an cezasını çekiyorum hiçbir şekilde durduramıyorumun çok hareketli ama baba bir Alparslan dedi mi bitti çekinir Allah bağışlasın evlatlarımızı

Amiiinn

+2 oy
önce (1,358 puan) tarafından

Şuan oğlum 13 aylık tam bir anneci bir yere gidince başkasında durmuyor ağlıyor beni istiyır bana geldi mi susuyor bu aralar biraz bana düşkünleşti babasınada çok gitmiyor

1 yaşta anneci olur daha süt kuzusudur benimki de öyleydi. Şimdi babacı

+2 oy
önce (24,421 puan) tarafından

Seninki iyi benimki beni baba doğurdu diyor dört yaş baba delisi bir oğul:) 

Aaaa 😅 baba o kadar mı şımarttı 

Öyle oluyor da çocuklar kim tarafından şımartılsa ona yöneliyor da

önce (24,421 puan) tarafından

Baba onla arkadaş gibi çok oyun oynuyor parka götürüyor şımartma olarak her istediğini yapmaz ama çok ilgilenir 

+2 oy
önce (119 puan) tarafından

Benimki de babacı tam konuşmuyor ama belli haraketlerinden ama bu durum rahatsız etmiyor hata iyi oluyor babası ilgileniyor çoğu zaman 

Yani iyi yanı da var tabi aşkım gel seni istıyor dıyorum sıvışıyorum 😅

+2 oy
önce (381 puan) tarafından

Kızım 5 yasında babacı oğlum 5 aylık o da galiba babacı bana somurtuyor hep babaya agu gugu yapıyo gülüyor...seni istiyo diye sürekli eşime kitliyorum bırak bacım babacı olsun ve daha çok baba baksın hahah

Babası da işten gelınce muck muck öper sonra hadi annene der 😅 çocuk babacılık yapmasa babasına baktıramayacaktık zaten

+2 oy
önce (37 puan) tarafından

Oğlum beş yaşında annecim annecim özledim annecim öpün annecim çok tatlısın annecim çok güzelsin annecim hep böyle arkamda gezer yedi yaşındaki de babam babam babam ne derse o canım babamm aslan babam

Oo maşallah 😅

önce (37 puan) tarafından

Öylelr inan babası tır şoförü eşimle beraber yollara gidiyor 7 yaşında asla ağlamaz babasıyla her ortama uyum sağlar geçen sabah yediden akşam 9 ay kadar tırda babasıyla yuk taşıdı:)

+1 oy
önce (25,489 puan) tarafından

Ben bana düşkün olmasın moodundayim kızım doğdu doğalı anaci yeni yeni babaya alışıyor 20 aylık çok bunaldım babaya düşerse bende nefes alırım biraz 

Artık babacı olur. Ama sen en son hamileydin yeni bebekten ötürü anneci de kalabilir bir süre daha

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 312 göst.
0 oy
31 cevap 1,088 göst.
21 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde DilrubaNuR (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 584 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 413 göst.
13 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne99 (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,634 soru

24,172,169 cevap

335,904 kullanıcı

...