0 oy
649 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (208 puan) tarafından

Oğlum 2 yaşında babacı. Kimi daha çok seviyorsun diye sorduğumda hep babayı diyor acaba bana nispet mi yapıyor diye düşünüp babasına sordurdum ve orda değildim ama duydum yine babayı dedi. Artık sormam. Zaten hareketlerinden de belli babacı oldugu. Ama uykusunda ağladığında da hep anne diye ağlar 

34 Cevaplar

0 oy
önce (1,611 puan) tarafından

Benim büyük ve ortanca olan iki oğlum bana düşkün ama son numara tam babacı

önce (208 puan) tarafından

Değişiyor çocuktan çocuga 

-Reklam-
0 oy
önce (5,288 puan) tarafından

2 yaşındaki çocuk en çok kimi sevdiğini daha nasıl ayırabilirki

Oğlumda 2 yaşında neyi nekadar sevdiğini bilemez yani. Gecen sordum hatta en çok hangi arabanı seviyorsun diye beyaz arabasını gösterdi ertesi gün sordum mavi arabasını gösterdi 

Bence takılacak bişey değil. Bide erkek çocukları babaya hayran olabiliyorlar onların araba sürmesi yada omuza alıp taşıması onlar için çok büyük bir şey . Hayranlıkta olabilir 

Babaya hayranlık evet olabilir binde ben çıkaramıyorum hep babası çıkarıyor parka o benim de aklıma geliyor. Babasıyla aynı cinsten oldıgunun farkında. Biz anlamaz desek de anlar. Bunu nasıl fark ettim? Oğlum tam olarak ne zaman başladı söyleyeme bunları hatırlamıyorum ama gördüğü insanlar için cinsiyetine göre hitap ediyor mesela erkeklere abi kızlara abla yetişkin kadınlara teyze yetişkin erkeklere amca diyor hatta yaşlıların bile farkında nene dede diyor. 1 yaşından konuşmaya başladı ama bunları uzun zamandır söylüyor.

önce (5,288 puan) tarafından

Onların farkında olur zaten abla abi teyze ayırımı olur .mesela yaşlı teyze lere hep babaanne der benimki

Ama en çok kimi seviyorsun desen bence onu ayırt edemez sadece hayranlık olur bide dediğinde olabilir parka hep babası çıkarıyorsa bu onun için bir ayrıcalıktır 

0 oy
önce (28,404 puan) tarafından

Daha çok küçük ya 😁

O yüzden anneci olmalıydı demi 😅

0 oy
önce (3,699 puan) tarafından

Yooo benim ki hiç de babacı değill tam tersine çoklk anneci 11 aylık oğlum asla kimse de Durmaz sabah kızımı okula bırakmaya gidiyorum bazen oğlum uyanıyor babasına. Bırakıyorum çığlık çığlığa ağlıyor bir misafir geliyor mesela babanne olsun hala olsun asla Durmaz onlar da sürekli beni ister bu durum ne kadar böyle gidecek hiç bilmiyorum bana aşırı düşkün 🥴

Bizimki de öyleydi. Yabancı insanlarla göz göze gelince bile ağlardı 😅

Pekii bu ne kadar devam etti canım 🥴

1 yaş gıbı azaldı artık 1 bucukta tamamen geçti şimdi tanımadıgı insanları çağırıyor kadınlara karşı biraz çekingen ama erkeklerden çekinmiyor amca amca diye konuşuyor 😅

İnşallah benim oğlum da düzelir yaa Ekim 25 de 1 yaş olucak 😏

0 oy
önce (12,178 puan) tarafından

En başta çocuğuna bunu sorman hata zaten. Anne baba ayrımını kendin yaptırıyorsun çocuğa. 2 yaşındaki bebeyle iddialaşıp babasını kıskanmışsın resmen. Keşke benim çocuklarım da babacı olsaydı..

Hata bılıyorum da işte sormuş bulunduk 

önce (12,178 puan) tarafından

Boş ver babacı olsun ocakta 2 yaşını girecek oğlum var tepemden inmiyor😏

0 oy
önce (2,323 puan) tarafından

Kız babaya oğlan anaya füşkün olur derler ama ikiside bana düşkün babası kızıma anne mi babamı diyo kızım anne diyo yada dede mi babamo diyo dede diyo hiç bi secenekte bana demiyo anca  sana oyuncak almıcam bida dediğinde baba diyo 🤣🤣 onun sebebidir babayı az görmesi sürekli enle abisiyle olması baba yın4 5 ayda bi görüyo yurtdısında calısıyo eşim her gün arar ama cocuklar konusmak istemiyolar 

Babayla tam bir bağ kuramamışlar demek ki az gördükleri için 

0 oy
önce (10 puan) tarafından

Benım oğlum annecı babayı zaten akşamları goruyor.esımde bızı kıskanıyor sımdı kızımız oldu esım kızlar babalarını severler daha çok bu Beni sevecek dıye sevınıyor. Amma çocuğa o tur sorular sormayın doğru deyıl

0 oy
önce (836 puan) tarafından

Benim oğlumda babacı ama ben hiç şikayetçi değilim işime bile geliyor siz niye üzülüyorsunuz ki verin babasına sizde dinlenin keyfinize bakın 7/24 size yapışık olması daha mı iyi ve çocuga bu tarz sorular sorarak anne baba arası ayrım yapmasını sağlıyorsunuz bu hiç sağlıklı değil

0 oy
önce (90 puan) tarafından

Benim oğlum ise, kim sorarsa senindaha çok seviyorum der. Teyzesi sorarsa yanind AB'den de olsam babasida olsa yine soran kişiyi daha çok seviyorum der.  Bazen herkesin olduğu bir yerde herkesi der. Tamamen politik cevap veriyr

0 oy
önce (778 puan) tarafından

Benim oğlum 3.5 yaşında çokta menfaatçi kim ilgilenir oyun oynar istediğini yaparsa oncu oluyo 😁

0 oy
önce (123 puan) tarafından

Oğlum bir buçuk yaşında bensiz 5 dk Durmaz bana aşırı duskun

0 oy
önce (3,573 puan) tarafından

Benım kızda babacı bıraksam kıcına yapısık gezecek adamla 🤣🤣🤣

0 oy
önce (2,329 puan) tarafından

Tam bir potansiyel zor kayınvalide adayisiniz yarında oğlum karısını buldu beni unuttu dersiniz .Erkek çocukları keşke anacı olmasa oğlunuz adına çok sevindim 😅😅

0 oy
önce (4,449 puan) tarafından

Valla arkadaşımın oglu 6 yaşında olmak üzere. Annesi ona nasıl düşkün anlatamam. Ama o babaci. Babam, Aslan kaplan babam. Benim babam bitane diye her telefonda babasını övüyor 😄 en sevdiğine babam diyor. Başka bir arkadaşımın oglu da 3 yaşına girecek. Konuşma geriliği var yani 5 6 kelimesi anca vardır. Babammmmm babacımmmmm diye gezinir hep 😄 benim ki de 15 aylık olacak babasını gordu mu yanıma uğramaz ki normalde 404 gibi. Babasi bana sarılınca beni itleyip babasına sarılıyor 🥲🥲 besle kargayı.. 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 312 göst.
0 oy
31 cevap 1,088 göst.
21 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde DilrubaNuR (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 584 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 413 göst.
13 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne99 (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,703 soru

24,172,998 cevap

335,947 kullanıcı

...