0 oy
253 göst.
önce Diğer kategorisinde (403 puan) tarafından

Eşimin ailesiyle birlikte oturuyoruz

Ailesi nasip olursa yaza tatile cikicaklar kendi arabaları ile gorumcem enistem çocukları kaynanam kayinpederim 6 kişiler çadır almislar hem gezip hem kamp yapcaz diyolar

Eşimde bizde gidelim ben 15 bin arabasina benzin alırım dedi ablanda enistemde benzine katkı yapcak mi dedim hiç yapacaklar demedi 

15 bin onlara vereceğine birikim yap dedim sinirlerim bozuldu 

Bide pazara gitseler bile beni beklemiyolar 

Bende eşimin katkı yapmasını istemiyorum çünkü bazen onlara karşı aşırı eli açık 

Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?

8 Cevaplar

+1 oy
önce (1,085 puan) tarafından

Ay sizde onlarsız takılın işte zaten her zaman berabermişsiniz . Çadırda hiç konforlu değil ayrıca. Tuvalet sorun hijyen sorun, giyinmek soyunmak dert yani hep, biz 1 gece yatmaya bazen balık tutmaya gidiyorduk da çadırla o bile eziyet yani , tatil çadırla hiç çekilmez 

önce (208 puan) tarafından

Haklı 

önce (403 puan) tarafından

Evet haklısın eşime dedim zaten çadır istemiyorum diye 

Onlar esimi benden kiskaniyolar hep eşimi kendilerine çekmeye calisiyolar bende onlarla bi yere gitmek istemiyorum sürekli aynı evdeyiz zaten 

-Reklam-
0 oy
önce (296 puan) tarafından

Ooo seneye ne ola ne kala ben olsam gitmezdim , cocuk varsa hele hiç gitme

Yok canim ben kabul etmedim kendi memleketime gitmiyorum bide kaldı ki onlarla tatile gitsemde rahat edemem zaten 

Eşime bileziklerimi tamamla dedim inşallah tamamlayabilir sonra birikim yaptırmayı düşünüyorum eşime 

Allah izin verirse 

0 oy
önce (825 puan) tarafından

birlik oturuyosaniz tatil plani birlik yapilirr zaten . ama cadir 6 kisilikde gdip kucak kucaga sigisacaginiza kndinize bi cadir alin madem 15 bin verip birlikde yalvar yakar gideceginize. kendiniz basin gidin  yada kalacak yer ayarlayip cadirinizi alip takilin peslerine yd bask yere gidin sizde. size teklif etmmisler sizsiz plan ypmislar kucak kucaga yatilacak halde yok. bizde gidelim diyecegine kendinize kalacak yer bilsun cadir gidin arabaya sigiliosa 15 bin oraya verlcegibe cadira ver madem

Çadırı ben onlar olmasada istemem çünkü çok saçma bide çadıra eğilerek giriliyo çok zor yani 

Eşim cadir alirim diyo ben hayır dedim 

Başka yerleri gezeriz onlar yokken daha iyi valla 

Zaten mihrimi daha tamamlamadi mihrim için birikim yaptircam eşime Allah izin verirse 

0 oy
önce (830 puan) tarafından

İstemiyorsanız gitmek zorunda değilsiniz çok isterse eşiniz gitsin ailesiyle

Bende eşime sen onlarla gidebilirsin ben gelmiyorum dedim o zaman bişey demedi kendimiz gezsek daha iyi bi rahat bırakmıyolar ki bizi öyle yakamızdalar eşimle hiç tatile çıkamadık 

0 oy
önce (4,771 puan) tarafından

Hayır ya zaten evde 7/24 berabersiniz tatilde bari çekirdek ailenizle kalın.

Bende öyle istiyorum yada eşimle başka yerleri gezeriz 15 bin onlara vereceğime bide özelimiz olmiycak onlar olduğu sürece 

15 binle başka yerleri gezeriz sahil deniz kenarına gideriz Allah izin verirse 

0 oy
önce (4,114 puan) tarafından

Cadirla kapma para verseler üstüne zaten gitmem hele çocukla 7 ciddi gelse götüremez beni😀

Cadirla tatil zaten saçma düşünce bana göre 

Hijyen açısındanda zor hareket kısıtlılığıda olcak 

Sadece çekirdek ailem olsa olurdu ama ailesiyle tatilde rahat edemem gelin olduğum için çoğu işi benim üstüme yıkarlar 

0 oy
önce (25,489 puan) tarafından

O tatil,tatil değil işkence olur bence maa aile tatil mi olurmuş hemde onlar plan yapmış sizi dahil etmemiş ki eşin neden dahil olmak istiyor 

Evet bizi hiç biri davet bile etmedi dillerinin ucuyla bile demediler onu geçtim pazara gitseler bile beni bekle dedim beni bile beklemediler bende onları istemiyorum 

önce (25,489 puan) tarafından

Eşinde sığıntı olmaya alışmış bu durumda kusura bakma ama lütfen 

Haklısın doğru söze ne denir ki 

Eşim biraz eski kafalı ondan bence 

0 oy
önce (4,903 puan) tarafından

O 14l5 bini cebine atsin, 3 gece butik otelde tatil yaparsınız basbasa

Hayatta tatile götürmez beni valla para gitcek diye ama ailesinede verdirmeyi düşünmüyorum o parayı 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,583 göst.
19 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 304 göst.
25 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,631 göst.
0 oy
8 cevap 286 göst.

Kategoriler

1,476,624 soru

24,172,100 cevap

335,901 kullanıcı

...