0 oy
541 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından

Kızlar size  sorum su kayınvalideylemi oturursunuz  birlik yoksa ayrı ev  mi durursunuz bide kızlar ayrı ev için esinizi  nasıl ikna ettiniz vala ben 4 sene oldu ikna edemedim  ikinci bebekde yolda napıcam bilmiyorum 

26 Cevaplar

0 oy
önce (2,889 puan) tarafından

Onla aynı oksijeni almaya zor tahammül  ediyorum birdeaynı  ev ha...

Allah birlik yaşayanlara inayet dirayet versin (amin samimi sekizde)   zira o dirayetli bende...cinlerin tepeme cıkıyo

-Reklam-
0 oy
önce (4,118 puan) tarafından

Ayni evin içinde yaşayamayız ama biz aile apartmanindayiz valla ben memnunum bazen elim ayağım oluyorlar 

önce (4 puan) tarafından

Doğrudur  vala

0 oy
önce (1,962 puan) tarafından

Başta beraber otumamak en mantıklısı kabul etmeyip tavrını koymak istemedin için suclanirsn beraber otururken halbuki basta olması gereken o  

önce (4 puan) tarafından

Vala doğru  inş banada nasıp olır

0 oy
önce (524 puan) tarafından

Rahatsızlandım 40 gün falan kaldımda doktor az daha biriyle kal tek kalma dedi herkese iyileştim dedim o derece bunlattı ilk günler iyiydi son gideceğimiz gün iş yapmadın yardım etmedin sanki yardıma gittim iş yapacaktım evimin neyi vardı hasta olduğuma geldim dedim çok kötüydü şimdi küstük inşallah hiç barışmayız 

önce (4 puan) tarafından

Anladım  cnm

0 oy
önce (133 puan) tarafından

En başından beri kendi evimde oturuyorum kimsede bana beraber oturalım diye bi teklifte bulunmadi ki bence bu çok saçma Bi erkek kendi evinin idaresini yapamayacak durumdaysa evlenmesin Bi zahmet 

önce (4 puan) tarafından

Aynenn vala

0 oy
önce (1,355 puan) tarafından

Canım benim şuan 6 yaşında oğlum var 

Yıl olacak 2040 ve üzeri 

Kesinlikle evi iki sokak ötede kapısı ayrı olsun 

Ne kırayım nede kırılsınlar

Ben kendime köle almıyorum ! oğluma eş alcam allah izin verirse inşallah doğru zamanda doğru mekanda doğru ve dürüst insanda huyunda suyunda karakterinde kişiliğinde 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,276 göst.
+1 oy
9 cevap 447 göst.
0 oy
4 cevap 313 göst.
21 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,379 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 538 göst.
18 Haziran 2022 Diğer kategorisinde 12acaba (397 puan) tarafından soruldu

Kategoriler