0 oy
547 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından

Kızlar size  sorum su kayınvalideylemi oturursunuz  birlik yoksa ayrı ev  mi durursunuz bide kızlar ayrı ev için esinizi  nasıl ikna ettiniz vala ben 4 sene oldu ikna edemedim  ikinci bebekde yolda napıcam bilmiyorum 

26 Cevaplar

+1 oy
önce (2,920 puan) tarafından

Baştan kabul etmemek gerekiyor sanırım bu gibi durumlarda. Sonra ayrılması yıllar sürüyor maalesef. Kuzenim evlenirken kabul etti ama kadın ben evleneceğim yakında zaten dedi bizde ciddi sandık çünkü iki koca bırakmış 3.ye neden gitmesin diye düşündük. 16 yıl oldu hala birlikteler.

-Reklam-
+1 oy
önce (405 puan) tarafından

Ne kadar iyi de anlaşılsa ben ayrı oturma tarafıyım. Ekonomik sebeplerden dolayı 3 yıl birlikte oturduk sonra ayrıldık 2 yıldır kendi evimdeyim çok şükür.evet iyi anlaşırdık bi şekilde geçiniliyor ama size dair bir özeliniz olmuyor. Özellikle tesettürlüyseniz daha da zor oluyor hem gece hem gündüz. 2. Çocuğu burda yap birlikte bakarız dediler hayır dedim ayrıldım 2.yi yaptım kafam rahat büyütüyorum. Eşine özelimiz yok rahat edemiyorum ayrılmak istiyorum falan de. niye ayrılmak istemiyor bu erkekler ayrı ev ayrı masraf korkusundan çıkamıyorlar imkanı olan herkes ayrı olmalı 

önce (4 puan) tarafından

Aynen  vala keşke benimkide oyle olsa  yaa valla birici  cocgı  ben aynı evde yaptım ikincisinde yaptım ama inan birlik olmuyor  yaa keşke ayrı   olsa işte 

önce (405 puan) tarafından

Keşke 2. İçin acele etmeseydin ya . Neyse doğduktan sonra lohusa depresyonuna girdim ayrılmak istiyorum de bari. insana o dönem cidden bir cinnet geliyor bazen o da nasibini alsın da biraz ailesini düşünsün ayrılsın .beraber bi yere kadar isterse kırılsın bu kadar ayrılmanı istediğini bildiği halde ayrılmıyırsa ben olsam muhatap olmam ne hali varsa görsün anası baksın o zaman sinirlendim bak hey Allahım 

0 oy
önce (3,346 puan) tarafından

Tabikide ayri ev bnde 5 sene aynı evde yaşadım kayanam k.peder eşimin babaannesi  goruncem eşim ben kızım  7 kişi yaşadık 

önce (4 puan) tarafından

Cok zorr cnm yaa ben bile 4 sene oldu hala aynı ev deyim inan birlik çok zor  evin ihtiyacını esim alıyor  diğerlerinin  5 kurus faydası yok

Bizdede öyleydi çok şükür aynı oturmaktan kurtuldum  5 yıl olucak ayrı evdeyim 

önce (4 puan) tarafından

Ne güzel  vala keşke bnmkide öyle olsaa

Allah gönlüne göre versin 

önce (4 puan) tarafından

Amin inş  tez vakitte olır

0 oy
önce (24,427 puan) tarafından

Yani baştan birlik oturmadim aynı şehirde bile değiliz olsakta paşa paşa ev tutacak çünkü onunla evlendim anası ile değil modundayım ama baştan birlik ise maalesef büyük kavgalar edilmeden ayrılma olmuyor 

0 oy
önce (4,459 puan) tarafından

Aramız yürüme mesafesinde 10 dk, ikimizde kiradayız ama çok şükür ayrı oturuyorum

Rabbim sana da nasip etsin hayırlı şekilde, baştan kabul etmemek lazım valla

önce (4 puan) tarafından

Amin vala ayrı ev yapardık konteyner hazır istedik ıkı oda cıkma yapılacak  catı yapılacak   elektrik su okucal  ama uğrasan yok  ki birlik olmuyor nasıl ikna edebilirim bilmiyorum 

0 oy
önce (25,553 puan) tarafından

Hiç düşünmeden ayrı ev 2 yıl yalnız yaşadım bilmediğim bir memlekette eşimin işinden dolayı yine aynı evde oturmadim. Eşinde neden ayrılmıyor ev üstüne ev olur mu köy yerlerinde bile artık ayrı ev var gelinler ayrı ev olmadan gelmiyor 

önce (4 puan) tarafından

Aynen  ikna edemedim  vala arada kaynanam sarıyor bana sinir basıyor esime desem anlamıyor  bilmiyorum 

0 oy
önce (161 puan) tarafından

Doğumunda 6 ay kaldım eşimin ısrarı üzerine 

Ne kadar iyi anlaşırsan anlaş olmıyot o işe giderdi mesela ben evdeydim kimse kimseye laf demezdi ama hareketlerle belli ederdi çok zordu zar zor geçtik kendi evinize 

Şuanda da aramız kötü mesrla 

Gene belli etmeyiz birbirimize laf söylemeyiz ikimizde birbirimize saygıds kusur etmeyiz 

Ama onun ne düşündüğünü arkamdan ne konum tüpünü biliyorum mesela 2 3 haftada bir gidersem anca 

önce (4 puan) tarafından

Vala benimkide aynı kaynanam 2 yüzlü sana Baska der ona Baska der aynı hesap kocasını doldurur  kavga etmediğim   gun yok esim yokken beni yiyorlar esim varken bana bisey demiyolar  ama arkamdan  kuyumu kazıylar  sabahtan aksama kadar beni cekisiyolar huzur yok vala ayrı evin olunca kafan  rahat keşke  bende ikna  edebilsem 

0 oy
önce (8 puan) tarafından

Kız ayrı ev de vallah ben cinnet geçirecek durumdyım kayınvalide ile yaşıyorum ikinci bebek yolda her boka karışıyorlar ama bi *** bilmiyolr

önce (4 puan) tarafından

Vala benimkide aynı inan bak ilk bebisimde Bi  zıbın vardı yenidogan biri  hediye almış dedim giyirim  aman neler etti giydirme dedi etme dedi içimde utke kaldı   okadar sinir oldımki  her yerde hersye muhale  ediyor oyuzden onlarla bir yere gidesim yok Vala 

önce (8 puan) tarafından

Vallah ya kendilerini kraliçe sanıyorlar herşeyi onların bildiğini sanıyorlar ama cidden onlarda anne onlarda kadın bu düşmanlık niye anlamış değilim

önce (4 puan) tarafından

Vala  ya iki yuzlu 50 tane kız da olsa biri gecinmez  imkansız  vala Heleki  birlik  bırak 1 gun durmayı  20 sene durmazlar bende ayrı ev için esimle boyna konuşuyorum   

önce (8 puan) tarafından

İyi yapıyorsun yavrum inşallah ikna olur şeninde huzurlu yuvan olur 

0 oy
önce (296 puan) tarafından

Annemle bile aynı evde oturmam 

önce (4 puan) tarafından

Aynen vala doğru 

0 oy
önce (1,089 puan) tarafından

Ben bu adamları anlamıyorum, ya hu hiç mi özel hayatınız yok hiç mi karınız süslensin püslensin yanınızda öyle gezsin evin içinde istemezsiniz, hiç mi birbirinizle cilveleşmezsiniz. Her an ana baba çıkacak korkusuyla nasıl özel hayatınız oluyor. 2. Çocuğu iyi yapmışsınız tebrikler

önce (4 puan) tarafından

Vala işim zor ayrı ev çok istiyorum  her gun  soyluyprım   anlamıyor

önce (1,089 puan) tarafından

İnsan kendi annesiyle bile aynı evi zor paylaşıyor bir kere ayrıldıktan sonra, çok iyi de olsalar zor yani ev üstüne ev, inşaAllah tez vakitte afiyetle kendi evinize çıkarsınız 

önce (4 puan) tarafından

İnş vala gun sayıyorum  vala 

0 oy
önce (5,683 puan) tarafından

Benim evim basran ayriydi ama soyle bisey oldu esim vardiyali calisiyodu bi gun gece bi gun gunduz bi gun izin seklindeydi yani haftada 2 3 kere geceye gidiyodu esim geceye gidince de beni annesigile birakiyodu o da soyle utanmasa evde kahvalti yapmayacak cogu zaman kahvaltiyi masada birakip gittigimiz oluyodu annesigile aksam ordayiz ertesi gun sabah gelirdi hadi gidelim demezdi yatardi 2 saat kalkardi kahvalti yapalimds gidelim cay icelim de gidelim babasi 2 bucukta falan gelirdi e babamin saati geldi onu da gorup gidelim onu gorduk eee aciktik yemek saati geldi yemek de yiyip gidelim dur bi sigara iceyim oyle gidelim derken o gunu de orda gecirirdik yani 2 gun giderdi ee haftada 2 gun geceye gitse 4 gun ordayiz yani birlik oturduk da sayilir 6 ay dayanabildim hamileyim bi yandan kaynanam is yaptirmiyo kayinbabam yapmiyorum diye gozumun icine bakiyo telefona bakiyroum suc sohbet yok muhabbet yok tv karsisinda uyukluyolar baska odaya grcsen olmuyo uatum basim hep dikkatli olmam lazim offf cok sikintiliyodi yedigime ictigime asla karismazlardi aksine yemiyorum diye kizarlardi sabah uyanamazdim mesela kaynanam kahvaltimi hazirlar cagirirdi Allah razı olsun ama herkes evinde guzel valla 

önce (4 puan) tarafından

Aynen benimkide aynı iki yuzlu  ama seninki yapmış benimki olsa ayy sofra hazır degil evde insan yok der cıngam gibi bagrır  insanın iştahını bozar masada desen karı koca kufur eder pis konuşur insanın iştahı kacar

önce (5,683 puan) tarafından

Valla ben benimkilerle 6 ay dayanabildim seninkiler gibi olsa Allah yardim etsin diyim ne diyim 

önce (4 puan) tarafından

Oyle vala yaa

0 oy
önce (828 puan) tarafından

boyle bir sorunun sorulabilecegine inanamiyorum. yahu evlenmek demek ayri bir ev kurup girip icine oturmak demek. bunun icin es ikna edilmezki zaten kus kadar beyni olan adam bunu akil edip bilincinde olarak bir es secer kendine. hata kadinda boyle sacma sapan bir durumda imza atip nikah kiymaktansa 60 yasima kadar bekar yasarim daha iyi. yani boyle birseyin secenegi yokki hangisini istersiniz diye durum olamaz cunku kaynananin evi kaynananin evidir senin evin senin evindir . birlik yasamak tercih edilecek bir durum olabilirmi akli basinda biri ickn

önce (4 puan) tarafından

Vala cok haklısın ama  napim işte

bastan kbul etmisdin . bu saatten snra esin istese bile ailesi birakmaz bedava hizmetci bakici evde 

önce (4 puan) tarafından

Basta kiradaydık  ne güzel ama babası aramış  gel oğlum birlj duralım vs vs demis sonra oyle  oldu ama bu aralar ikna etmeye  uğraşıyorum  birlik olmaz yaa

bakici aramiaar iste. esin de az bi aklini kullanip gel oglum

deyince hayirdir baba nolduki niye geleyim evlendik barklandik ev kurdum ettim niye geleyimki diye sirmadan harala gurele balizinizi alip seni alip birlik oturmayami gectini . e sen noluyor yahu demedinmi

önce (4 puan) tarafından

Desem  noldu dinlemedi aha suruyorız   işte arasa ya konteyner koyduk iki oda daha cıkılcak  su elektrik olacak cato olıcak ama yalıcal insan yok bekliyoruz  pyle

0 oy
önce (7,275 puan) tarafından

Ne eşim ister beraber yaşamayı ne ben isterim

önce (4 puan) tarafından

Doğrudur keşke bnmlixe oyle olsa

önce (7,275 puan) tarafından

Herkesin var bir sıkıntısı . Kımsenın hayatı güllük gülistanlık değil

0 oy
önce (778 puan) tarafından

4 yıl birlikte durduk şimdiki aklım olsa büyük konuşmayım ama kesseler durmam 

önce (4 puan) tarafından

Bende istiyorum  bakalım  inş olur 

0 oy
önce (5,648 puan) tarafından

Ev üstüne Ev olmaz 

Herkesin düzeni farklıdır 

O yüzden kesinlikle ayrı 

önce (4 puan) tarafından

Tabikide vala

0 oy
önce (8,848 puan) tarafından

Çocuk oldukça daha çok kalırsınız birlik yani düşünsene çocuk demek masraf demek neden bir de kira derdi çeksin ? Keşke sende çalışsaydın ev alsaydınz öyle çocuk yapsaydınız. 

önce (4 puan) tarafından

Aynen vala ama izin vermiyor 

0 oy
önce (6,944 puan) tarafından

Büyük konuşmayayım ama aşkımdam ölsem oturmam aynı evde oturmaktansa bekar kalırım daha ev üstüne ev olurmu özel hayat olmaz sarılıp film izlemek istesen yok iki güzel söz söylemeye kalksan ev kalabalık çık afedersiniz ama karı koca arasındaki cinsellik bile zor kavga bile edilmez en başında kabul etmemek lazım sonradan ayrı eve çıkmaya ikna etmek çok zor 

önce (4 puan) tarafından

Keşke benimkide yola glse

önce (6,944 puan) tarafından

Birlikte oturdunmu ayrılmak zor çocuklar büyür babalarına biz ayrı ev ayrı oda istiyoruz diye direttir o zaman belki neden kabul ettin en başında 

önce (4 puan) tarafından

İşte  basta kıradaydık  babası gel birlik  duralım  diye aramıs flan öyle oldu ama  bakalım 

0 oy
önce (10,186 puan) tarafından

Büyük sözüme tövbe ne annem ne kaynanamla asla oturmam birlik sevmediğimden değil kendi düzenimin rahatlığı bambaşka kocamı ikna etmedim bana göre normali bu zaten hep iki aileye de uzaktaydık 

önce (4 puan) tarafından

Aynen dogrı vala

0 oy
önce (76 puan) tarafından

Ayrı ikna etmedim ilk baştan ayrı otururum dedım kı Esımde öyle ıstedı bırlık deselerdı evlenmezdım çünkü ben tahammülsüz kavgavı bırıyım yanı aynı eve görsek zaten bır kaç aya ayrılırdık o yüzden hıc bırlık oturmayı düşünmedık ben çok kavgacı bırıyım kayınvaldemı yerdım galıba bır kaç aya :D baya dövüşürdük yanı şükür öyle bır secım zorunda kalmadım elımde olan bırsey degıl yapı olarak çok sinirli bırıyım 

önce (4 puan) tarafından

Doğrudur  vala bakalım

önce (76 puan) tarafından

Öyle canım ınsan evlenmeden önce zaten bazı seylerı tam dusunemıyor ama benım yapımı Esımde aılemde bılıyordu kavgacı olduğumu o yüzden bırazda kımse ıstemezdı , herkes yanı koşullarda olamıyor bazen keşke sende baştan kabul etmeseydın ya bırı uyarsaydı zor valla bırlık durmak 

önce (4 puan) tarafından

Aynen kavgamız  bitmiyorki  zaten  hafta 2 kes bana sarıyor  kocasıda  onu tutuyor  ikisi bir bana sarıylar vala oyızdem birlik zor

0 oy
önce (30,897 puan) tarafından

Kaynanayla oturmak zor iş ben 1 ay ı dolduramadım bile en sonu hastalandım onlarda gittiler sonra perişan olmuştum resmen 😮‍💨

önce (4 puan) tarafından
+1

Cok zorr vala 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,277 göst.
+1 oy
9 cevap 447 göst.
0 oy
4 cevap 313 göst.
21 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,379 puan) tarafından soruldu
0 oy