Cinsiyet tahmini lütfen😊😊
Yuzde 95 erkek
Yaa☺☺☺ inşallah kesin mi diyorsunuz 12 haftalıgız
Yüksek.ihtimal oglumunda ultrason görüntüsü böyleydi erkek bu dedim :) 4 yaşında bir delikanlı oldu
Yok mu tahmini olan 😊
İçimden erkek geçti altına Bakarak yorumlamadim ama . Duruşu oğlumu andirdi. Doktor 12 haftada bana erkek demişti.
Doktorun bişey demedi mi peki Cnm.
Aslında dedi%51 erkek diyorum öbür ay net söylerim dedi güldü ama bende çok heyecanlandım sizlere de sorayım dedim 😊
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
Amin😇 sağolun
Kız canım nubu yukarı dogru olsaydı erkek olurdu sizinkinin nubu yatay
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bir kızım var birde oğlum olsun isterim heralde gönül ondan yana 😊☺
Bencede kız benimki erkek daha dik oncekilerde erkek daha dik yan olunca kız oluyor doktor net dememisti amaa görünce aynı olunca ben anlamistm hafta erken değişiklik olabilir saglikla alin kicaginiza
Benim oglanin ultrasonuna benziyo
Hadi inşallah 😇☺😊
Oğlumla aynı duruşlar kız kendini bu kadar belli etmiyor erkek rahat oluyor ☺️
Evet kızım daha narin di sanki ama eminde olamıyorum 😇
Rabbim gönlüne göre versin ❤️ 🌸
Amin sağolun Allah razı olsun 🥰
Erkek diyorum sağlıkla gelsin ☺️
Hadi inşallah sağolun ☺😇🥰
Erkek canım 🥲😄
Görünüyor mu canım net mi yani ben evirip çeviriyorum resmi o cıkıntı mı bacagı mı kordonu mu anlayamıyorum sen net görüyor musun🥰
Çıkıntıdan önce yüz simasi erkeği anımsatıyor ama yine de Rabbim gönlüne göre versin 🤲
Amin çok teşekkür ederim cevabınız için🥰
Erkek pipisi var benm oğlum da böyleydi
İnşallah😇 teşekkür ederim yorumunuz için 🥰
Rica ederim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
20 haftada detaylıca girsen net öğrenirsin veya tecrübeli bir doktora gitsen sana gösterir kendin de anlarsın
İnşallah canım 🤗
Erkeğe benziyor cnm
İnşallah teşekkür ederim cevabınız için 🥰
Kız Bebek 🩷 🩷 🩷 herkes erkek demiş ben kız bebekciyim gönlüm kızdan yana 😅
Allah hayırlısını versin inşallah kızım var 4 yaşında benim de gönlüm erkekten yana ☺😄😁 yine de sağlıklı sıhhatli doğsun da önemli olan o tabi teşekkür ederim yorumunuz için🥰
Hayırlısıni isteyin en önemlisi o 😅❤️
1,476,723 soru
24,173,378 cevap
335,977 kullanıcı