+1 oy
701 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (41 puan) tarafından

Bir eve gittiğinizde ya burada yaşayan insanlar gerçekten titizmiş işte ya da bu kadın gerçekten temizmiş neye göre söylersiniz evin temiz olduğunun işareti sizce nedir

24 Cevaplar

+16 oy
önce (3,370 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Gittiğim kişinin evinde,kişi bana rahat hissettiriyorsa kendimi kasmıyorsam.ciddi derece bi dağınıklık yoksa diğer şeylere bakmıyorum.benim için önemli olan ev sahibinin davranışları.

önce (5,893 puan) tarafından
+4

bir insanın evinde pislik arıyorsam o kişiyi yeterince sevmiyorumdur, eksiğini arıyorumdur. bir daha gitmeme gerek yoktur😂

Eşimin halası tertemiz kadındır ama korkudan çocuğu yerinden kıpırdatmam.gözümün içine baksrdı çocuk yerinden kalkmasın diye.o yüzden artık gitmiyorum

önce (5,289 puan) tarafından

Aynn öyle rahat etmiyorsam oturduğum yerde çokta önemli değil temiz olması 

-Reklam-
+7 oy
önce (796 puan) tarafından

Temizlik vicdani bir durum evi bal dök yala olur elini burnuna ya da malum yerine sokup yemek yapar sana 

Yani evi kirli olur ama misafirine özel pırıl pırıl yemek yapar 

Yani asla bilemezsin

önce (1,328 puan) tarafından
+1

Biraz değişik bir yorum olmuş bence temız insan her şeyde temiz olur. 

Pasaklı olan da umursamaz 

önce (796 puan) tarafından

Yani düşünsene kahvene tükürüp getiriyor 

Bence Allah'tan korkan gıda maddelerinde temiz olur 

Ayy aman aman zaten evhamlı bir insanım aklıma sokma öyle şeyler😃

+5 oy
önce (208 puan) tarafından

Ben yaptığı işi temiz yapıp yapmadığını bakarım. Yoksa herkesin evinin her tarafı her zaman temiz olmaz. 

+5 oy
önce (6,483 puan) tarafından

Gittiğim evde sağa sola bakmam güler yüze bakarım 

+5 oy
önce (3,452 puan) tarafından

Bir eve girince koku rahatsız etmiyorsa ve rahatça tuvalete girebiliyorsam o kişi temizdir. Çünkü hepimiz duvarları hergün silelim, her hafta perde yıkayalım değiliz. Ama tuvalet temizliği önemli

+4 oy
önce (3,620 puan) tarafından

Ben öyle seylerle ilgilenmıyrm 

+3 oy
önce (92 puan) tarafından

Mutfağa göre derim. 

+3 oy
önce (8,384 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Gittiğim evin temizliğine bakmam aşırı göze batan şey olsa bile kimseye tek kelime etmem benim için önemli olan şey samimiyet ve güler yüz. 

+2 oy
önce (5,650 puan) tarafından

Bana göre tuvalet banyo temizse ev sahibi de temizdir 

Benim görüşüm 

+2 oy
önce (3,145 puan) tarafından

Ekstrem bir pislik olmadığı sürece kimse için ay bu da temizmis ya da değilmiş diye aklımdan geçirmem

+2 oy
önce (4,121 puan) tarafından

Tuvalet bence😀

+2 oy
önce (1,957 puan) tarafından

Her evin bir kokusu var.

Birisinin temiz olup olmamasına eğer yemeğini yemeyeceksem çok dikkat etmiyorum ama istemsizce eve girer girmez bir koku alıyorum ve bana göre bu koku evin tüm hikayesini anlatıyor.

Temizlik yapmayı çok seviyorum ama 3 gebeliğim de yüksek riskli olduğu için adamakıllı yapamıyorum. Annemler gelince falan dünyalar benim oluyor.

Tezgah beziyle mutfağın yerini silen insanın yemeğini yiyemiyorum. En en en ekstrem bu geliyor aklıma. 

+2 oy
önce (2,207 puan) tarafından

Bence bir insanın bardakları kokmuyorsa temizdir kokuyorsa noooo 😂

önce (3,145 puan) tarafından

Nasıl koku oluyor ki

Mesela tencereyi yıkıyorlar ama hala yemek kokuyor bardaklar yağlı ve yumurta gibi kokuyor nefret ediyorum 😂

önce (5,289 puan) tarafından

Makine yıkamıyormu o bardakları niye koksun ki 

Ha elde yıkıyorsa evet yumurta kokusu olabilir 

Makinada koku bırakıyor bazen ya ama görümcesi nasıl yıkıyor bilmem 

Eğer bulaşıkları durulamadan makineye koyuluyorsa fena halde koku oluyor

+2 oy
önce (778 puan) tarafından

Bazı evlere gidince ev temiz görünüyo ama yediğim yemeği içim almıyor sebebini bilmiyorum ama o eve bir daha gidesim gelmiyor 

+2 oy
önce (18,754 puan) tarafından

Gittiğim evin temizliğe bakmam ben. Yüzeysel temiz ve düzenli ise tamamdir benim için. 

+2 oy
önce (5,374 puan) tarafından

Bunu hiç merak etmedim bilmiyorum. 

+2 oy
önce (1,146 puan) tarafından

Bilemezsin canım bana göre evi pırıl pırıl olan biri yemek yaparken tadına baktığı kaşıkla karıştırır yada  diliyle bi şeyin tadına bakıp içine atardı her gördüğümde de uyardım daha görmedim ama gerçekten bilemezsin. Ben çok temiz titiz sayılmam ama yemeğe fln aşırı dikkat ederim elli kere el yıkarım  sadece kendimize yaptığımız yemeğin bile tadına baktığım kaşığı hemen lavaboya atarım 

+2 oy

Temiz ev her şekılde bellı olur ferah bir hava gelır burnuma sankı😃

Ama gittiğim yere özellikle temız mı değil mi diye dikkat etmem bana verilen değer daha önemli

+1 oy
önce (3,554 puan) tarafından

Bu kadar didik didik incelemem göz görür zaten temiz olduğunu evi toplu ise tuvaleti temizse benim için temizdir o insan 

+1 oy
önce (5,686 puan) tarafından

Asljnda gittigim yerde pismis temizmis bakmam cok kotu bi durum yoksa onemsemem uzeri bi karis tozlu bardakta cay ya da yerlerde kirinti mobilyalarda asiri boyle goze batan bi toz yoksa onemsemem zaten o kadar pis insanla da tanismadim daha ama bi yere gittigimde parlak caydanlik gorduysem ayyy ne kadar temiz diye geciriyorum icimden 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 107 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,293 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,433 göst.
10 Ağustos 2023 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 386 göst.
0 oy
4 cevap 386 göst.

Kategoriler