0 oy
190 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,276 puan) tarafından

Gecen de buna benzer bir olay olmuştu itfaiyeci çıkmıştı 

Noluyor bu erkeklere boşanmak yerine neden karısnı çocuğunu öldürmeyi seçiyorlar

Bide tiyatro çeviriyorlar utanmadan 

Hadi karına acımıyorsun küçücük masuma yavruna nasıl acımıyorsun

Bide güya kurtarmak için uğraştım demiş görgü tanıkları hayır kendi çıktı denizden birdaha da girmedi denize demişler 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (375 puan) tarafından

Bide şimdi kadını öldürüp gidip evde canına kiyan hayvanlarda var

Ee kendini öldüruceksen öldü kadında çocuktan ne istiyon namus diye diye azimiza sictilar ☹️☹️

-Reklam-
+1 oy
önce (4,097 puan) tarafından

Bu tamamen erkeklerin yetiştirilme tarzından bence ben öyle düşünüyorum saçma sapan bir erkek çocuk yetiştirme kültürümüz var kızlar gibi sorumluluk sahibi yaptığı hataları üstlenebilen bireyler yetiştirmiyorlar ya genelde erkek hata yapınca anne üzerine alıyor onlarda yetişkin olunca yaptıkları hatanın sorumluluğunu almak yerine öfkeyle saldırıyor ne kadar kadın çocuk cinayeti varsa cinayet sahibinin anne babası da kahrolmalı bence 

+1 oy
önce (2,202 puan) tarafından

Bir de adam psikiyatri miymiş psikolog mu neymiş … 

önce (3,143 puan) tarafından

Kendi psikiyatri doktoru ve çalıştığı hastanedeki bir psikologla ilişkisi varmış 

0 oy
önce (4,768 puan) tarafından

Nafaka tazminat vermemek için. Tamamen çöpsüz üzüm olmak için. Eee ceza da yok. Merhamet vicdan zaten yok. Şişirilmiş , yetiştirilmiş erkek egosuyla her şeyi kendine mübah görüyorlar. Çünkü aile de öyle alıştırmış. En ufak hata da bile arkası kollanmış üstü kapatılmış, yaşı büyümüş ama kendini geliştirmemiş . Ailesinin gözünde , ataerkil toplum gözünde ilahlaştırılmış çünkü. 

önce (5,276 puan) tarafından

Doğru diyorsun doktor olmuş ama insan olamamış böyle zihniyetler. Bir nafaka nekadar çok gelebilir oda çocuğun için kendi canın için 

0 oy
önce (5,864 puan) tarafından

başlığa cevap: ******** oldukları için

genel olarak cevap verirsem, sahiplenme durumunu biraz fazla abartıyorlar. hem hayatı kadına cehenneme ceviriyorlar hem de benden ayrılmasın istiyorlar. kimi kadına iftira bile atıyor, namus cinayeti işledim diyor. söz de bir eşlerini sevdiklerini iddia ediyorlar. 3 sene yatar çıkarım durumu da işlerine geliyor. Allah korkusu falan yok zaten. ya benimsin ya toprağın, ne sevgi ama

valla erkek anaları, güzel yetiştirin oğullarınızı.

bir yerde okumuştum, boşanabileceği kişiyle evlenmeli bir insan diye. ne kadar doğru bir söz

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,369 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 357 göst.
23 Ağustos 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde casperiye11 (824 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 811 göst.
+4 oy
26 cevap 1,104 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,576 soru

24,171,477 cevap

335,886 kullanıcı

...