0 oy
84 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,857 puan) tarafından

Bi rejimimiz vardı. Günde 4defa yemek veriyordum. Günde 1defa da kaka yapıyordu. Arada sırada 1buçuk gün geçerdi kaka arası. 

Şimdi k. Peder bize geldi. Geldiğinden beri sofrada ne bulsa, kendi ne yese çoçuğada yedizdiriyor. Hepsi faydalı şeyler. Ama çok fazla yiyor. Bazen kendi kaşığıyla bile yedizdiriyor. Bekle kaşığını getireyim diyorum anlar diye. Bi dahakinde yine ayni. Yedi, ac değil, fazla yedi, yedizdirmeyin diyorum. Ne zararı var, yemek istiyor, önümüz kış bırak yesinde gripe yakalanmasın diyor. Çoçukda şapır şupur bi yiyo. Arada bana laf çarpıyor. Sana yemek vermiyorlarmı diyor. O geldiğinden çoçuk bir günde 3defa kaka yapıyordu. Kendi verdiğim öğünleri azaltdım. Akşam da iyice tenbihliyorum 3saat ağzına birşey gitmesin yesin uyusunda gece kalkmasın diye. Kaka sayısı 2ye indi. Ah ben ne yapsam. Çoçuğa bir zararı olurmu? 

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,323 puan) tarafından

Yemenin neden zararı olsun yani yiyosa ne ala ben oğlum 14 aylıkken yesin diye dua ediyodum emmiyordu bide mama da icmiyordu zar zor 3 yaşına getirdim aç yaşıyor çocuk sakınma hiç bırak yesin kaka yapmasi normal 11 aylık kızım avr bende şuan herşeyi veriyorum kendi yediğimizi dış etkeni de var onuda düşün bazne 4 5 oluyor ishalden bazen bir 

-Reklam-
0 oy
önce (14,743 puan) tarafından

Kendi kaşığı konusu düşündürttu beni sadece. Oğlum 22 aylık çok iştahlı bebek saat başı yiyecek istiyor vermezsen kiyametı koparır paçamdan ayrılmaz 

Doktoruna sordum artık neyi ne kadar yiyeceğini kendi ayarlayabilir dedi 

Günde2.3 kez yapıyor doğdundan beri 

Kızım da iki üç günde bir yapar kabizliği vardı şükür geçti yemek 3 oğun yer sadece 

Çoçuktan çoçuğa değişiyor kardeş ikiz olsa bile 

Sağlıkla büyütün 

0 oy
önce (2,811 puan) tarafından

Yedikleri sağlıklıysa sorun yok bence. Çocuğa mutlaka ayrı kaşık verin yaptığı aşırı tehlikeli bir sey. Yesin kaka yapsın ben doktora sormustum yemesine karisma daha ne istiyorsun dedi bana :D benim oğlanlar günde ana ara öğün belki 6 kereden fazla yemek yiyorlar kiloları da normal yani 

0 oy
önce (7,306 puan) tarafından

Benimkide 24 aylık eşim bazen der sürekli yediriyorsun ama demekki çocuk yemek istiyor zorla ağzına tıkmıyorum bence obezite sorunu yoksa karışmamak kendi haline bırakmak gerek sağlklı beslemek şartıyla 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 94 göst.
0 oy
0 cevap 76 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde asminim09 (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Muallimekisisi (2,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,216 soru

24,180,330 cevap

336,294 kullanıcı

...