Samsung s23 fe vivo var benim bildiklerim suya dayanaklı şarjı kamerası iyi olan bir telefon alacagim ıpone da dusunuyrm ama kullanan memnun olan var mı veya bu markaları bilen yardimci olur musununz kızlar
Samsung A55 kullanıyorum eşimde de ıphone 13 var memnunuz ikimizde
Ben pocco X7 pro aldım. Oldukça memnunum. Xiaomi telefonudur buda. Samsung eskiden çok severdim yıllardır kullanmamism. Sarjlari nasıl bilmiyorum ama kameraları guzel
Samsung s23 cok iyi dayım kullanıyor videosu resmi harika
Ben iphone 15 kullanıyorum memnunum
S23 ultra kullanıyorum 2 yıl oldu sanırım hiçbir şikayetim yok 1 yasinda bebegim üstüne su döktü defalarca yere fırlattı hatta oyle bir fırlattıyor ki kırılmaz cam yerinden çıktı kaç kere ama telefon yavaşlaması bile.
İPhone 15 pro kullanıyorum memnunum güzel telefon
Tekrar telefon alacak olsam samsung alirim :)
Ben samsung s24 fe kullanıyorum eşimde iphone15 pro max ikiside bence ayrı iyi
S24 fe düşünüyorum ben de nasıl telefon kullanani bulmuşken sorayım:) sanirim uzun sure de güncelleme alacak diye biliyorum
Canım ben cok memnunum cok hafif ve saglam kac kere düşürdüm masallahı var saglam :)) özellikleride baya dolanımlı tavsiye ederim önceki telefonum iphondu ama kesinlikle samsung diyorum
Benim Samsung a33 şimdi Samsung dan vazgeçmem de ilk sıramda s24 fe var :)
samsung a70 mi ne kullanıyorum. gayette memnunum. işimi görüyor. dilersen daha üst modellerine de bakabilirsin
Canım benim de samsung a 13 memnunum
Yine alırsam samsung alırım değiştirmem
Şarjı kamerası güzel
1,493,293 soru
24,399,177 cevap
349,977 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın