0 oy
327 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (52 puan) tarafından

Eşimle son bir yıldır iyi değiliz. Bu izine gittiğimizde beni aileme şikayet edecekmiş. Neymiş kızınızla baş edemiyorum alın ne yaparsanız yapın vs diyecekmiş. Bende dedim bir annemler kaldı rezil etmediğin. Derdi ise artık ona karşı çıkıyor oluşum. Önceden aman seviyorum alttan alayım aman şöyle aman böyle. En son bu kocadan bir kazık yedim evlere şenlik. Sadece çocuk için sürüyor evlilik. Sevgiyle olacak iş değilmiş. Ailem yaşadığım hiçbir zorluğu bilmiyor ne eşimle olanı ne ailesi ile olanı. Bir de abimin nişanı var iyice rezil edecek bizi. 

10 Cevaplar

+3 oy
önce (829 puan) tarafından

o yaptigi aileye sikayt etmek degilki alinda basiniza calin ne halt ediosaniz edin deyip seni kovmak

icin yazi aile gtmeyi beklemesine gerek yok ha suan kapidan disari kovmus gitmissin annenlere ha o sekilde bir laf demis annenlere ayni sey. hani sakayla karisik   laf arasinda knusurken der ne diosam tersini yapio ya inadina falan saka yollu yapilan sey sikayettir ki cocuk degiliz yani ne sikayeti bikere

önce (52 puan) tarafından

Çocuk gibi beni azarlıyor sürekli

-Reklam-
+1 oy
önce (2,920 puan) tarafından

Eğer ailen arkadanda duracaksa anlat annenlere gitmeden önce tamam ver kızımızı şimdi s.ktrgit nereye gidiyorsan desinler de apışıp kalsın. Çok sinir bozucu bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar kendilerini. Aynısını kaynım eltime yaptı çok sinirlenmistim. Babasını arayıp şikayet etti. Babası da aman yuvanız yikilmasin dedi. Benim eşim öyle birşey yapsa biz kızımızı sokakta bulmadık gelip alıyoruz derler. 

Ne güzel ama benim ailem arkamda değil

+1 oy
önce (25,554 puan) tarafından

Yaptığı şey kendine mantıklı geliyorsa yapsın ama benim aileme böyle bir şikayette bulunsa ver kızımızı sende defol git bidaha bu kapıya gelme diyip kovarlar şikayet ettigine de pişman olur onada bir ders vermeleri lazım 

Ailem arkamda değil

+1 oy
önce (1,764 puan) tarafından

Keşke benimkide şikayet edip bıraksada ailemin yanında kalsam, ben bırakmak istiyorum o istemiyor aksine ben desem ailesine alın diye beni ciddiye bile almazlar biz sana verdik geri iade kabul etmiyoruz derler ahahah gerçekten ailene öyle bişey dersi yoksa sinirlendiği için mi öyle söyledi belki blöf yaptı 

Benim ailem öyle destekleyecek değil

+1 oy
önce (24,427 puan) tarafından

Şakası bile evliliğimizi bitirir çünkü benim annem böyle bir muhabbette eşimi evden kovar bizim evliliğimiz de bitmiş olur o yüzden asla diyemez şaka yollu ... geçimsiz inatçı falan der ama benden kurtulmaz istiyor gibi değil de benle yaşamak zor gibi :) 

Ailem hiçbir şey yapmaz

+1 oy
önce (4,776 puan) tarafından

Ailene ondan önce sen anlat durumu. Kocanın bir yerleri kalkmış senş sahipsiz , arkası olmayan kendine muhtaç sanıyor ki sen de bu izlenimi vermişsin demek ki. Yoksa ailemizde bir erkek sen bizim kızımıza da kşm oluyorsun da böyle davranıyorsun diyip gözünü korkutacak biri .

Ailem arkamda değil

0 oy
önce (6,478 puan) tarafından

Öncesinde anlat ailene böyle böyle yapacak diye umarım arkanda dururlar si.tir ederler evden 

Ailem karışmaz severek evlendik

0 oy
önce (1,807 puan) tarafından

Beyin olarak gelişmemiş bir erkek portresi diyoruz biz buna

Azıcık gelişse idi keşke azıcık

0 oy
önce (3,452 puan) tarafından

Söylesin, neden ailenizden saklıyorsunuz ki. Sırf bu yüzden sizi daha kolay üzüyor. En basiti eşim ne kavga edersek edelim beni bu şekilde babama şikayet ederse, babamın beni o anda yanına alacağını ve boşanacağımızı bilir. Bir şeyleri ailenizden saklamayın

Ailem beni dinlemez ki. Ben severek evlendim bu yüzden başının çaresine bak derler

önce (3,452 puan) tarafından

Öyle şey mi olur. Severek evlendin diye adam işkence etse kabul mü yani. Ailenizde bir tuhafmış

0 oy
önce (834 puan) tarafından

Aileniz arkanızda mı

Ailem etliğe sütlüğe karışacak insanlar değiller

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 268 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
+1 oy
36 cevap 1,741 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde sadiye (38 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 713 göst.
0 oy
16 cevap 558 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,088 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,698 soru

24,172,890 cevap

335,941 kullanıcı

...