0 oy
127 göst.
önce Diğer kategorisinde (52 puan) tarafından

Kizlar oglum 5 yasinda anasinifina gidiyor 18 aylikta kizim var evde odev vs yaparken yerde birlikte yapiyorlar ama biraz sonra kardesi yirtmaya basliyor ogluma ders calisma mamasasi almak istyrm ama suan durumda iyi degil aslinda ikinci al buldum alirsam onu alcam sormak istedigim sizce gerekli bir ihtiyacmi ders calisma masasi yoksa degilmi sizce

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,936 puan) tarafından

Tabiki de gerekli ve al

-Reklam-
+1 oy
önce (8,089 puan) tarafından

Gerekli canım yerde olmuyor. Oğlum 1. Sınıfa gidiyor bizde istedik bi kaç güne gelir heralde. 

Sürekli kullanılacak bi ihtiyaç

0 oy
önce (24,416 puan) tarafından

Bence şart bunu kısa süreli kullanacağı değilde normal yetişkin masası şeklinde aldım ben şimdilik kendim kullanıyorum 🙈 yaklaşık 18 20 yaşına kadar eğitim hayatı olacak o yüzden olmalı 

önce (52 puan) tarafından

Aynen canim bende boyle dusunmustum

0 oy
önce (18,750 puan) tarafından

image

biz de bu var. İki kişi oldukları için biri bu masayi kullanıyor diğeri de orta sehpayi. Kapıyı arkalarından kapatıp öyle yapıyorlar ödevlerini. Bizde de 2 yaşında Bebek var karaliyor ödevleri 
önce (52 puan) tarafından

Bunun suan fiyati nedir cnm

önce (18,750 puan) tarafından

Vallahi bilmiyorum canım. Ablam almıştı bunu da çocuklara doğum günü hediyesi. Şu an ne kadar bilmiyorum 

0 oy
önce (269 puan) tarafından

Bizim kücük var şimdi raflı calısması masası aldık 1.sınıfa başladı.şuan senin icin erken okula baslayınca mutlaka al kücük masada olmuyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 246 göst.
+1 oy
2 cevap 116 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
0 oy
5 cevap 264 göst.
22 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cicikiii (1,269 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,543 soru

24,171,066 cevap

335,870 kullanıcı

...