0 oy
198 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,503 puan) tarafından

Kızlar nedenini de bilmiyoruz sürekli acile götürmek zorunda kalıyoruz yediğini direk çıkarıyor yer yemez çıkıyor 10 gün oldu böyle normalde de çok stresli biri sınava girse bile strese girer midesi bulanır hemen ama şimdi mecali yok okula gidemiyor hastaneye götürüyoruz bir serum takıp gönderiyorlar öyle yatakta kalksa bile kendini taşıyamıyor bile ya napıcaz kafayı yedik iyice annem babam ağlıyor hasta heralde diye bende farklı ildeyim elim kolum bağlı su bile içip kusuyor başlangıcıda okula gidicekti valizine kadar hazırladı akşamına başladı normalde de çok zayıf bu arada birde dua ederseniz çok sevinirim. 

5 Cevaplar

0 oy
önce (23,432 puan) tarafından

Aklıma anoreksiya geldi ya da enfeksiyon . Geçmiş olsun

önce (1,503 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım anoreksiya ne oluyor peki 

önce (5,862 puan) tarafından

yiyip kusma hastalığı zayıflamak için yaparlar. nihal candan bundan öldü 🤦🏼‍♀️

Sizden habersiz böyle bir alışkanlık edinmiş olmasın Allah korusun. Bı arastir gözlemleyin. 

Yok kızlar ya konuştum daha az önce ağlıyor abla midem almıyor almak ıstemıyor diyor yediğim çıkıyor kurmamak içinde yemiyorum diyor

Enfeksiyon falan bakilmistir heralde. Başka doktorlara gitsinler bence 

-Reklam-
0 oy

ya zayıflamak için kusuyor ya da stresi vücudu kaldırmıyor.

her türlü muayene edilmesi lazım. acile olacak iş değil 

Aşırı stresli ya önceden böyle değildi psikoloğa birde dahiliyeye randevu aldık ama neyin nesi olur bilmiyorum ya çocuk gözümüzün önünde eriyip gidiyor annem babam psikolojik olarak çok kötüler birde kırılgan yapısı var kimse ona birşry demiyor derse hemen alınıyor ben mesela kızsamda ne desem bana alınmıyor arıyorum söylüyorum da başliyor ağlamaya ölücek gibi davranıyor bırakmış kendisini komple anlamadım gitti ya benimde tek kız kardeşim çok kötüyüm varya anlatamam

psikiyatriye muhakkak gitsin ve mümkünse araştırma hastanesi, üniversite hastanesine ve hatta doçente profesöre muayene olsun. 

psikolojik olma ihtimali yüksek ama belki başka bir sorun daha vardır iyi araştırılmalı. 

kendi içinde aşamadığı şeyler vardır, herkes her yükü kaldıramıyor. 

0 oy
önce (142 puan) tarafından

Bundan 5 sene kadar önce bende böyle bir hastalık geçirmiştim yediğimi  anında kusuyordum, bırak yemeği kokusuna  bile dayanamıyordum. Günlerce aç kaldım aşırı derecede zayıfladım. Doktorlar mide enfeksiyonu geçirdiğimi söylemişti. Çok şükür 2 -3 haftaya kendime geldim. İnşallah kardeşinin de geçicidir.

Peki dahiliyeyemi göründünüz belirtilerimiz aynı bu şekildemiydi antibiyotik yazmışlar acilde ama yok öyle birşey ki illet ya geçmiyor bir türlü insan her yediğini nasıl direk çıkarırı aklım almıyor

önce (142 puan) tarafından

Ben acile gitmiştim orada koyuldu  teşhis ama ilaç ne verildi hatırlamıyorum, büyük ihtimalle antibiyotik verilmiştir. Asla yemek yiyemiyordum su bile içemezdim. Şiddetli bir baş ağrısı vardı. Beynim zonkluyordu resmen. Sese  Asla tahammül edemiyordum . Benim belirtilerim böyleydi

0 oy
önce (513 puan) tarafından

Psikiyatriye götürün bende stresten ne yesem çıkarırdim, sakinlestirci alsın düzelir bence

0 oy
önce (159 puan) tarafından

Acile götürüp durursam bir gün acile gider geri dönemedsinpolikinlikşere gidilip araştırılması gerekitotacil araştırma yapmaz hastalık belirtmez buyu var demez 

Acil sadece o an ağrısı varsa ağrısı bulantısı varsa bulantısını geçirir o balıktır 2 saat sonra yine eskisi gibi olabilir 

Sizin sürekli olan bişey için acile değil araştırmaya gitmeniz lazım

Evet randevu aldık götürücez çok kötü ya Allah kimseye vermesin kimseyi en yakınıyla sınamasın ya kolumu kaldıracak dermanım yok üzüntüden inşallah götürelim elimizden geleni yapıcaz sonrası tevekkül inşallah düzelir ya acilde salgın demiş salgın bizde de var ama böyle derinden etkilemedi ya

önce (159 puan) tarafından

Şuan salgın var ya 1 hafta önce bir ay önce 2 ay önce sizinki şuan olup geçen bişey değilki 2 3 günlük de değil

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 869 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hayal34 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 605 göst.
13 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluyum (577 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,086 göst.
7 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 985 göst.

Kategoriler

1,476,538 soru

24,170,966 cevap

335,855 kullanıcı

...