0 oy
124 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (285 puan) tarafından

Eşimden ciddi derece de bıktım artık. Bir yetişkine bağırır gibi kızımıza bağırıyor en ufak şeyde, sürekli mesleği bırakma derdinde ( hiçbir şeyimiz yok maddi manevi), ailesi ağzımıza etse onlar benim ailem vazgeçemem diyor, mesleği bırakıp köye yerleşmek istiyor ki annesi kışın köye gittiğimizde soba dahi kurmamıştı, ailesi sadece eşimi yemek istiyor, benim ailemi umursamıyor. Off daha çok şey yazarım da ayrılamam çünkü bir mesleğim yok çocuk küçük. O kadar dik başlı biri ki çevremde kimse olsun istemiyor. Sürekli ona itaat yoksa ben cehennemlik. Ama kendisinin dinle hiç alakası yok

1 cevap

0 oy
önce (5,901 puan) tarafından

şöyle bir simülasyon olsa bu kişiyle evlensem ileride nasıl bir hayatım olur diye kısaca gösterseler ne güzel olurdu. 

böyle şeyleri okudukça gerçekten çok üzülüyorum, kadınların çaresizliği deli ediyor beni. 

kimi kendi ailesinden kaçıp kocada rahat ederim belki diyor, o da bk çıkıyor. 

bir evlada sahip çıkmak bu kadar zor olmamalı veya sen geleceksen gel çocuğunu bırak diyen aileler oluyor. Bir anne nasıl bıraksın evladını, bu nasıl vicdansızlık. 

okutun kızlarınızı, iyi yetiştirin erkek evlatlarınızı.

geçmişe çözüm yok belki ama bizden sonraki nesil için yapacağımız çok şey var.

Allah yardımcın olsun canım

önce (285 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 697 göst.
20 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busra2101 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 974 göst.
17 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Irmakbskrt (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 674 göst.
0 oy
6 cevap 457 göst.
23 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,816 soru

24,174,520 cevap

336,039 kullanıcı

...