0 oy
133 göst.
önce Kültür-Sanat kategorisinde (451 puan) tarafından

Kızlar selam 2026 ortaöğretim KPSS'ye hazırlanan varmı hiç temelim yok önceden cıkmış ortaöğretim kpss kitapcıklarını aldım paragraftan gerisini yapamıyorum geri kalan sorularda hiç temelim yok siz nasıl bır yol izliyorsunuz desteklerinizi bekliyorum

3 Cevaplar

+1 oy
önce (1,180 puan) tarafından

YouTube tarih için Ramazan Yetgin,Mehmet Celal 

Coğrafya Bayram Meral, Mehmet Eğit

Türkçe Öznur Saat Yıldırım

Hocaların hepsinden bir video izleyip kendine hitap edeni bulabilirsin. Ortaöğretim diğer sınavlara göre basit bir sınav. Çalışırsan emeğinin karşılığını alırsın rahatlıkla 

-Reklam-
0 oy
önce (2,006 puan) tarafından

YouTubetan video takibi yapıp telegramdan da çeşitli pdfler indirebilirsin. 

önce (451 puan) tarafından

Teşekkürler

0 oy
önce (2,920 puan) tarafından

Canım youtube da ücretsiz konu anlatım videoları var onları izle mutlaka ders ders anlatıyor hocalar. Faydasını görürsün bende öğretmenlik sınavı ve kpss lisans için izliyorum

Ben ags hazırlanıyorum. Türkçe öğretmeniyim. Çocuk gelişimi açıktan bitiriyorum tek dönem stajım kaldı birinci dönem yapınca o bölümüm bitiyor. Ags de bu yıl 1176 idi sıralamam. Sizin bölümünüz neydi? Taşınacağım taşınmayı bitireyim öyle çalışmaya başlayacağım tekrar. Bir tane de 4 yaş kızım var okula gidiyor 

O zaman sizin için şuan çalışmak daha rahat olur kızınız okulda iken size vakit kalır. Benim çocuk gelişimi okul öncesi ÖABT ye hazırlanıyorum. Ama ilk lisansım arkeoloji siralamanizz cok iyi maşallah telegram da okul öncesi ÖABT grubunda var mısınız sanki bu sıralamayı orada görmüştüm 😊

hayır yokum ben okul öncesinden girmiyorum Türkçeden giriyorum. Çocuk gelişimini bitirmek istiyorum ki 2026 çift sene olduğu için hastane memurluklarına belki girerim diye ☺️ Bebek doğana kadar çalışacağım sonra bakabilirsem bakarım bakamazsam da Allah büyük. Allah tüm emek verenlerin yardımcısı olsun inşallah 

Amin canım Rabbim yavrunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende kpss ye de girmek istiyorum ki belki oradan da birşeyler olur. Uğraşıyoruz bakalım Allâh emeklerimizi boşa çıkarmasın  

+1

Amin canım Allah razı olsun. İnşallah cümlemizin 🌸

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 158 göst.
19 Mayıs 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Beyza34 (275 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 131 göst.
3 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Mona rossa (760 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
2 cevap 300 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,701 soru

24,172,961 cevap

335,944 kullanıcı

...