0 oy
135 göst.
önce Diğer kategorisinde (7,208 puan) tarafından

Kizlar gece uzun kollu giydiriyormusunuz ben uyku tulumu giydirdim bugun sabaha karsi serin oluyor diye ama simdi tuvalet egitimi var gece kalkmaz ama kalkcagi tutarsa tulum zor olur pijama daha iyi olur demi 

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,702 puan) tarafından

Altlı üstlü uyku tulumu varmış biraz pahaliymis ama 

Pijama giydir madem tuvalete götürcen

önce (7,208 puan) tarafından

Hic almadim canım kalın var midir ekim.de yapicam  kıslik.alisverisi polar pijama falan bulabilir miyim ki odam serin oluyor 

-Reklam-
0 oy
önce (2,929 puan) tarafından

Tuvalet eğitiminde uyku tulumu sıkıntı oluyor ben 3 yaşında bıraktım tulumu. Alttan da fermuarı açılan modeller var biraz onları kullandım sonra bir daha giydirmedim. Polar pijama illaki bulursun bu ay çıksın piyasaya çıkar polarlar. Eğer tek kat penye pijama ile üşüyorsa şuan iki kat giydirmeyi dene. 

Bir bakayim canim haftaya gidiyim.diyorum uzun kollarini cikardim kisa kalmis hep 

Çocuklar çok çabuk büyüyorlar gerçekten bir kış giydiğini bir dahaki kış giyemiyor.

Aynen canim hatta sabah serin oluyor diye giydirim dedim düdük gibi kalmiş kollari basindan zor gecti Allahtan montunu buyuk almistik bu yilda yeticek montlara falan baktim ucmus fiyatları 

Allah yardımcımız olsun hiçbir şeye yetisilecek gibi değil. Bende büyük alıyorum. Her zaman 2 sene giysin diye bu sene bakalım montları nasıl olacak ben daha çıkarmadım kışlıkları baya alışveriş yapmak gerekecek sanırım. 

0 oy
önce (5,697 puan) tarafından

Ustunu scmiyosa tuluma alistirma zaten tulum cok guzel dogdu dogali kullaniyorum ogluma ama artik piyasada satilanlar gelmiyo hadi bedenini bulsam bile wc egitimi verdim gunduzu hallettik gecr asla uyanmiyo da cisi de bezi tasiyo hadi onu da gec ne zamana kadar tulum giyecek suan 3 bucuk yasinda koca cocuk oldu artik onumuzdeki yaza odasini ayircam birlikte uyurken kalkip ustunu kapatmaya useniyodum acti mi acscak mi terli mi diye ugrasip durmaya usendim baska odaya mi gidip gelcem surekli 

Acınıyor canım bebekliginden beri tulumla uyudu aliskin zaten tuvalet isi zor olur suyu cok icerse uyaniyor cunku tulumu acana kadar batiririz heryeri en iyisi pijama almak polar alirim  odam soguk oluyor cunku

Pet siseye yaptir 🤭 benim komsunun kaynanasi oyle alistirmis yumusatici sisesine yaptirmis koca cocuk kim kaldirip indirecek 

Yok kiz gideriz tuvalete sorun olmaz o daha sakat ya yanlislikla elinden kaysa ortalik mafolur kokudanda duramayiz gari

Haklisin 😂

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 178 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 129 göst.
0 oy
16 cevap 435 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,019 göst.
24 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem Hicran (2,392 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,898 soru

24,175,516 cevap

336,095 kullanıcı

...