Hanımlar dedi kodumu yaparken onları yakaladım yüzlerine vurdum. Pazartesi nasıl bir şeyle karşilaşacağimi bilmiyorum için rahat değil bana çok soğuklar
Ses kayıdı yada video kayıdı alsaydın keşke. Seni işten çıkarır yada mobing yaparlarsa dava ederdin elinde kanıt olurdu. Hem iş yerini hem de bu haltı yiyenleri.
Bir anda ilk ise girdiğimde yakaladım bide hani video çekmek ses almak bir suç
Ama kamera var görüntü alinmiştir ama ses aliyormu bilmiyorum
İş arkadaşların mı
Evet okulda
Ne diyorlardı
Her isyerinde olan şeyler bunlar konuşmadım olur biter cokta tin yani demekki beni çekemiyorlar
İş hayatında sıklıkla yaşanır böyle şeyler. Kafaya takmanızı gerektirecek bir durum yok bence, muhattap olmazsınız olur biter, dozu kaçırmadıkları sürece.
Hem sizin dedikodunuzu yapıyorlar hem yakalıyorsunuz hemde onlar size soğuk öyle mii? Burda bi yanlışlık yokmu sizin soğuk olmanız tavır yapmanız gerekmiyor mu onların içinin rahat etmemesi gerekmiyor mu?
Arkandan konusan kisilerin iyi olmasini mi istiyosun bosver soguk olsunlar zaten sen isine odaklan
Bizim iş yerinde de herkes birbirinin arkasından konuşuyor. Benim arkamdan konuşulduğuna da eminim ama hiç umrumda değil. İş arkadaşlarima da söylerim. İsteyen istediğini konuşabilir. Bu benim hiç umrumda olmaz
1,476,637 soru
24,172,227 cevap
335,909 kullanıcı