0 oy
316 göst.
önce Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından

Hanımlar dedi kodumu yaparken onları yakaladım yüzlerine vurdum. Pazartesi nasıl bir şeyle karşilaşacağimi bilmiyorum için rahat değil bana çok soğuklar 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (4,771 puan) tarafından

Ses kayıdı yada video kayıdı alsaydın keşke. Seni işten çıkarır yada mobing yaparlarsa dava ederdin elinde kanıt olurdu. Hem iş yerini hem de bu haltı yiyenleri. 

önce (606 puan) tarafından

Bir anda ilk ise girdiğimde yakaladım bide hani video çekmek ses almak bir suç

Ama  kamera var görüntü alinmiştir ama ses aliyormu bilmiyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (3,550 puan) tarafından

İş arkadaşların mı 

Evet okulda

önce (792 puan) tarafından

Ne diyorlardı 

0 oy
önce (4,115 puan) tarafından

Her isyerinde olan şeyler bunlar konuşmadım olur biter cokta tin yani demekki beni çekemiyorlar 

0 oy
önce (4,968 puan) tarafından

İş hayatında sıklıkla yaşanır böyle şeyler. Kafaya takmanızı gerektirecek bir durum yok bence, muhattap olmazsınız olur biter, dozu kaçırmadıkları sürece.

0 oy
önce (3,050 puan) tarafından

Hem sizin dedikodunuzu yapıyorlar hem yakalıyorsunuz hemde onlar size soğuk öyle mii? Burda bi yanlışlık yokmu sizin soğuk olmanız tavır yapmanız gerekmiyor mu onların içinin rahat etmemesi gerekmiyor mu? 

0 oy
önce (5,677 puan) tarafından

Arkandan konusan kisilerin iyi olmasini mi istiyosun bosver soguk olsunlar zaten sen isine odaklan 

0 oy
önce (1,655 puan) tarafından

Bizim iş yerinde de herkes birbirinin arkasından konuşuyor. Benim arkamdan konuşulduğuna da eminim ama hiç umrumda değil. İş arkadaşlarima da söylerim. İsteyen istediğini konuşabilir. Bu benim hiç umrumda olmaz 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
0 oy
2 cevap 246 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Evrim.34 (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
+2 oy
7 cevap 249 göst.

Kategoriler

1,476,637 soru