0 oy
192 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (105 puan) tarafından

Kızlar bol köpüklü ve sağlam bişi arıyorum kullanıp önerebileceğiniz var mı ? 6 yıldır evliyim yeni yeni heves ediyorum almak istiyorum ya 

10 Cevaplar

0 oy
önce (5,836 puan) tarafından

karaca hatır hüp ve hatır köz. 

hatır hüp vardı hem Türk kahvesi hem de sütlü kahve yapıyor, kaynanam da makine isteyince onu kaynanama verdik, biz eve köz aldık bunda 2 fonksiyon var bir normal Türk kahvesi bi kzöde Türk kahvesi. ikisi de iyi çıktı yani 

önce (105 puan) tarafından

Teşekkür ederim karaca hep kötülüyorlar bilemedim çok kararsızım ya 

-Reklam-
0 oy
önce (625 puan) tarafından

Korkmaz kahvekolik kullanıyorum 6 yıldır gayet güzel köpüklü yapıyor

Teşekkür ederim

0 oy
önce (6,909 puan) tarafından

Arçelik  sütlü kahve makinesi güzel bir cihaz image

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (163,530 puan) tarafından

image

bu mukkemmel

Bu pahalı mı fiyatı nedir 

guncel fiyattan haberim yok ben alali 5 yil oldu

önce (4,077 puan) tarafından

Eltimde var bundan normal işte kahve gibi yapıyor bence şuan bütün kahve makineleri köpüklü yapiyor

zaten amaci kahve yapmak  karaca aldim bi halta yaramadi butun makinalar kopuklu yapmiyo

önce (1,714 puan) tarafından

Sen zengosun alırsın anam 😂😂

önce (3,043 puan) tarafından

Bu çok iyi bir makina 5 yıl barista eğitmenliği yaptım son 2 yılında felan bunu kullandım gerçekten çok güzeldi hemde çok şık 

Arkadaşlar Türk kahvesinden bahsediyoruz kahve güzel değilse ben makinesini napayim sen Mehmet efendiye bana kahve yapacaksan kopursede farketmez 😀

+1

Makineninda çok büyük bir önemi var maalesef tek kahveyle olsaydı kimse makine arayışına girmeden direk kahvesini alır otururdu😅 kahvede çok önemli tabiki ama dediğim gibi 5 yıl bu işi ben yaptığım için biliyorum ki düzgün bir makine yoksa kahvede yok☺️

Türk kahvesimi yaptın sen barıstasin esas isin ecsperrssso tarzi içecekler degilmi 😀 

Ben macirim kahve deyince duracaksın biz eşimle artık gurme olmuşuz o tarz kahvelerde makine önemli orda haklısın  Türk kahvesinde birincisi makinadan çok kahvesinde önemli cezbeden bile köpürturum ben onu 😀

Evet Türk kahveside yaptım dünya kahveleri de yaptım makine de önemli kahvede, şuan konumuz cezve ya da yapabilirlik değilki hangi makine güzel yapar zaten cevzede yapmak isteyen buraya sormaz diye düşünüyorum aynı kahve farklı makinelerde yapınca farklı sonuçlar alırsınız denedimiz mi hiç bilmiyorum ama ne demek istediğimi o zaman anlarsınız teşekkürler efenim☺️

Denemdim dedim ya aynisi bu makinadan eltimde var ictim bendeki aynı tadı yapıyor ondakide farkı çok yok demek istiyorum..neyse beb simdi sidik yaristirmayayim bildiğim.konuda yorum yaptım 😊 sen onu bosver sen en iyi otomatik makine kah e markasi versene ben ona bakayım eşime bir türlü aldiramiyorum o makina dandik bu makina dandik diye diye 😀

kahve cekirdegi soruyosan lavazza cok iyi

illy guzel ama en guzeli lavazza bize gore

Lavazza tartışılmaz zaten makina olarak sordum delongimi iyi acaba 

siemens en iyisi hatta mutfak dolabima monte edilen modeli efso delonghi iyi ama kitchenaid ondan daha iyi

0 oy
önce (1,065 puan) tarafından

Ben bimden Abdullah efendi makinesi almıştım 6 yıldır kullanıyorum memnunum

0 oy
önce (3 puan) tarafından

Arzum okka grandio duo

0 oy
önce (22 puan) tarafından

Aman bence mantisiz koy tencereye pişsin kaitalizm ben bi ayirfray aldim pismanim

0 oy
önce (1,143 puan) tarafından

image

Bende bu var memnunum

0 oy
önce (533 puan) tarafından

Türk kahvesi mi olacak sütlü mu yoksa ikisi mi

0 oy

Arzum okka kullanıyorum 4 yıldır ben memnunum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
10 cevap 731 göst.
9 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Besteninannesi (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.
0 oy
5 cevap 209 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,451 soru

24,169,399 cevap

335,796 kullanıcı

...