Oğluma kullandık alerjiden dolayı
Yani alerjisi yok ama burun akıntısı hapsuruk falan var mevsimsel alerji olabilir diye aile hekimi önermiş te bilemedim o yüzden sormak istedim
Ben bunu kullanmıyorum ama alerji ilaçları kullanıyor oğlum burun akıntısı azaldı.
Faydası oluyor mu yani burnu akiyo oğlumun da baya
Oluyor tabi kızıma da küçük olduğu için damla şeklinde olanı verdiler onunda azaldı akıntısı
aile hekimi vermişti, çocuk doktoru kullanma dedi
Bize de aile hekimi önerdi de o yüzden sordum çocuk doktoruna pazartesi götüreceğim sorayım bende
bizde çocuk doktoruna randevu gelene kadar aile hekimine gitmiştik, bunu verdi kullandık bir işe yaramadı. çocuk doktoruna gittimizde kullanmayın dedi. iburamin vermişti
yani belki gerçekten işe yarıyordur ama benim kızın hastalığı alerjik değildi
İburamin ben de aldım da alerjik mi değil mi bilmiyorum ben de hapsuruk burun akıntısı öksürük vardı mevsimsel geçişten dolayı alerjik olabilir demiş ama bilemedim
bize de aymı şekilde vermişti aile hekimi, hatta kendi aile hekimim değil bunu veren, daha sonra kendi aile hdkimim de ben bunu vermezdim demişti.
ilk bahar zamanı olan daha alerjik gibi geliyor bana bende de oluyor çünkü
Hayir hastaliktan kaynakli oksurukte degil allerji kaynakli oksuruk burun akintisi fokuntj gibi durumlarda killanilir yani mesela cocugun burnu akiyo oksuruyo hapsuruyo hasta saniyosun antibiyotikler kullaniyosun ama aslinda hasta degil allerjisi tutmus rn cok da kisin yun ve toz allerjisinden oluyo
1,476,888 soru
24,175,335 cevap
336,078 kullanıcı